Всички ФЕВРУАРЧЕТА сега радват се на пролетта!

• 34 332
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
  • София
newsm44 newsm44 newsm44
Имаме си официално запазена Трухчева къща за потвърдилите със сигурност за 25-27 юни!!!!
Днес ще им преведа 220 лева капаро.
Могат да ни сготвят зайче, агнешко, всичко там се приготвяло
Simple Smile

love001 newsm51 newsm44

# 661
 Party Party PartyНаправиха ми ПОДАРЪК!!! Party Party Party
Роси-2 нощувки  Peaceстая-двойна с разтегателен диван(за таткото Laughing)или ако няма възможност -тройна Peace

# 662
Ето го и списъкът, който продължава да се пълни!

1. Готика, Миро и Тино - 2 нощувки,
2. Чара, Румен, Камен и Георги - 2 нощувки,
3. Роси, Ники, Алекс и Боби -2 нощувки ,
4. Ефрото, половинката и Анна,
5. Денил, половинката и Деничето - 1 нощувка,
6. Звездобройка, Татко Ган и Мира - 2 нощувки,
7. Голдън Айфул, татко, Яна и Лили,
8. Жаси - 2 нощувки - апартамент,
9. Дездемонка,
10. Слънчице1 - 2 нощувки,
11. Еми Бадеми - 1 нощувка /събота/ - апартамент
12. Изидка - 2 нощувки,
13. Мама Ави - 1 нощувка,
14. Eления - 2 нощувки,
15.....?

Еления, много се радвам, че ще успеете да се донесете! Еха, супер!
Ето, както писах в по- преден пост - молбите ми са чути, стават чудеса с по- трудните или невъзможни присъствия!

Последна редакция: сб, 05 юни 2010, 22:34 от gotika80

# 663
Бургас - утре ако не завали морска среща на плажа до Бункера в 10,30 часа !!! Знаете ми телефона, така че ако не се намерим може да ми звънкате  Simple Smile!!!   grinning039  Nature Sunny sun

Лека вечер на всички  smile3524Момичета , благодаря ви, че се заемате с организацията на Националната среща  Hug Hug Hug

# 664
СРЕЩАТА ЗА ДНЕС ОТПАДНА, ВРЕМЕТО Е НЕПОДХОДЯЩО ЗА ПЛАЖА  Confused , ДРУГАТА СЕДМИЦА МОЖЕ ДА СЕ СЪБЕРЕМ  Peace

# 665
Роси, има ли останал един свободен апартамент за Еления, че те нали вече са четирима......

Днес - никаква активност!

# 666
Привет,
съжалявам, че сега чак се включвам, но днес го играх селянджър на Ветрен! Запретнах крачоли, сложих най-вехтата си блузка и си измих къщата с мУркУча Simple SmileSimple SmileSimple Smile Скубах трева, изобщо - заиграх се. От вчера вече искам да се местя там. Няма такова спокойствие, няма такива птички, няма такава тишина - а само на 8 км от Бургас. Още ме е яд, че го направиха квартал на Бургас  Twisted Evil Исках да съм си от селооооо Heart Eyes Вчера направихме едно кръгче из квартала и се наядохме с Алекс  Simple Smile Кмета ни почерпи с клонче череши, една баба ни почерпи с хляб, дадоха ни бонбони.... гладни не останахме Simple Smile

Та за това се позагубих.
Еления мисля че е уредена - няма проблем за апртамента.
Искам само да помоля вече тези които от тук нататък решат да се включат, сами да си резервират каквото е останало (мисля че ост Heart Eyes само двойния апартамент, 1-2 двойки и 1 тройка). Но нека след това да уведомят мен или Готика, или пишат в темата, че са се включили в отбора Peace
Отивам да се хоризонтирам ooooh!

# 667
Влизам набързо преди лягане,че съм скапана...
За националната среща- все още няма яснота,най вероятно- не,но надеждата умира последна,така че има време,пак ще кажа....

Влизам обаче да кажа,че Утре,ранния следобед тръгвам към Поморие,и ако някой има желание,ще се радвам да си спретнем една срещичка.Там,незнам дали ще имам нет,понеже сестра ми хващат някакъв безжичен,а и да има едва ли ще успея да се вредя за комп,за това ви оставям телефона си: 0899835745 Аделина, ако решите нещо да ми звънните.Там ще съм до Понеделник 14.06,обаче тъй като неделята ми е заета,а в Понеделник ще си пътуваме наобратно,реално съм до Събота.

# 668
Ади ако ти кажа че в последния месец съм през ден в Поморие.... няма да те излъжа! Ще ти звънна непременно пътьом натам Simple Smile

# 669
Едно кафе няма кой да поднесе, то вече ракиено време стана......
Къде се губите, момичета????
Едно усмихнато:
 и едно любвеобвилно:

# 670
Еее няма и кой да си пийне от кафенцето.
Аз го опитах, че ми е късничко вече за кафе.

# 671
Ааааа ще ме извинявате,ама аз съм на мляко с какао Crossing Arms,като не сте помислили за кенгурутата в темата сега пийте си сами кафето Mr. Green
Ето да почерпя от любимото ми ястие на последък Grinning

# 672
Мерси Ели добре ще ми дойде нещо свежичко за хапване Hug

# 673
Кой чел- чел.... Доверявам се 100 процента на Роси!  Heart Eyes  bouquet Hug PeaceЗа това редактирам!

Ще бъде невероятно!

Последна редакция: пн, 07 юни 2010, 17:11 от gotika80

# 674
Готи, мило, изчетох всичко преди да предложа това място! Доверих се на мои познати които са били там. Нарочно не писах в темата за коментарите, защото свят голям  - хора разни. Аз ще съм най потърпевшия човек от факта ако нещата не са наред. Не искам да всявам излишен смут и притеснение у никого. Може на някой да им хареса, на други не. За това сме различни. Никога не бих се доверила 100% на написано в нета. Око да види - ръка да пипне!
Нека тръгнем с нагласата за приятно изкарване и всичко ще се нареди! ПОемам отговорността за всичко, и ако някой изпита някакво неудобство и е разочарован от мястото нека го сподели с мен!

п.с тъй като често пътувам, събирам ИНФО от нета за места и хотели. Много често реалността се разминава с написаното и в двете посоки!

п.с Мимеееееееееееееееее, ще те пляскам да знаеш Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Що триеш бе човече?
Сега съвсем ще ги хвърлим в смут Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: пн, 07 юни 2010, 17:14 от rosi_bosi

Общи условия

Активация на акаунт