Търся информация за Петко - аптеки Хера

• 272 483
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
За Петко мога да кажа само хубави неща. Не знам какво му е образованието и дали е фармацевт, хомеопат или лекар. Той има изключителна памет за хората и лечението, което им е предписал. Аз имах много силна аритмия (камерни екстрасистоли), сърцето ми прескачаше след всеки втори удар и 1 година пиех Ритмонорм без никаква надежда да го спра. В момента в който пропусках 1 хапче Ритмонорм аритмията започваше отново. Беше ми много неприятно да знам че неизвестен брой години ще трябва да се тровя с хапчета непрекъснато. Петко не ме излекува веднага, 8-9 месеца ходех при него и той ми даваше различни лекарства - някои хомеопатични, други - не. В резултат аритмията намаляваше, намалявах и приема на Ритмонорм-а. Накрая ми предписа хомеопатични инжекции и сега аримията ми е излекувана напълно. Благодарна съм на Петко затова че вече нямам нужда от хапчета за да може сърцето ми да бие нормално!!!

# 46
Здравейте Всички! Трябва да ви кажа, че съм възхитена от Петко. Дъщеря ми е на 11г. и от една година започнаха да й излизат много неприятни и упорити гнойни пъпки по гръбчето и раменете. Започнаха и в по-лек варинт да се показват и по лицето. Ходихме при дерматолог, след това и в Клиника по дерматология към Мед. академия в София- пак уж при специалиасти, пи антибиотик + разни скъпи мазила и ........нищо...и така доста време какво ли не пробвахме, но без резултат, докато не се заговорихме с една приятелка и тя ми спомена за Петко, аз прочетох горните писания за него и реших да пробвам. Благодаря на бога, че ни помогна и че стигнахме до Петко. Детето за няма и месец е вече с чиста кожа, като само тук там се показва по някоя пъпка, но сега повтаряме лечението, за да ги тушираме всичките и изцяло. Мога само да кажа едно-да е жив и здрав и все така с отворено сърце към хората, за да им помага. На този комерсиален свят, малко са такива хора като него- без да взима и стотинка преглежда и не само преглежда, но и ПОМАГА.
Едно Голямо БЛАГОДАРЯ за Петко!  bouquet

# 47
Здравейте!
Аз също съм доволна от Петко.След три години нетърпими болки в плешките с какви ли не диагнози поставени от докторите,той успя да ме излекува.
Благодаря му от сърце!  bouquet

# 48
Познавам Петко от 5 години.Съвсем случайно се запознах с него .Детето ми тогава беше на 4 месеца и беше много болна .Умни "лекари" я натровиха с антибиотик ,за един месец и дадоха 5 различни антибиотика.Отидох при Петко по препоръка.Той излекува детето ми и от тогава аз не признавам нито един друг лекар.Много е кадърен ,а за децата се раздава.Завела съм и други мои познати и всички са били очаровани и от отношение и от резултата от лечения.Аз съм много доволна от лекарските му умения и от перфектното здраве на малката ми дъщеричка.

# 49
Една от аптеките му е в нашият блок.Познавам го от 10-ина години..Т.е.от както я има аптеката му тук.Наистина много народ минава от тук,вкл.и много майки.Досега не съм чула оплаквания.Напротив.Само суперлативи.Аз самата съм се ползвала от услугите му много рядко,но винаги съм била доволна.

# 50
Може пък човекът да е ясновидец и да вижда болестите. Защо пък не. Всичко е възможно.
Дипломата може и да е от значение, но всъщност истинското желание да помагаш на хората те прави лекар. Peace

А колкото до онези, които взимат по 100 лв., самата сума трябва да те накара да се замислиш дали наистина се грижат за твоето здраве или просто въртят бизнес за твоя сметка.

Дано има повече хора като този Човек на име Петко. Simple Smile

И от мен едно голямо Благодаря.

Последна редакция: чт, 16 сеп 2010, 18:04 от fenixSwan

# 51
здравейте аз също ще се включа по темата като една от доволните майки които са ходили при хомеопат Петко!Дъщеря ми е почти на две години имаше ротавирусна инфекция лежахме в болница позакрепи се но след няколко дни я повтор пет дни не мога да спра разстройството и една друга доволна майка ме насочи към Петко.....просто съм ОЧАРОВАНА от този човек само след първия прием на хомеопатичните лекарства които ми беше изсписал специално за разстройството имаше ефект. Не съжалявам че отидох при него и при нужда пак бих отишла!Хиляди благодарности и от мен!!! Praynig Praynig Praynig

# 52
  • София и там където не се пуши
Здравейте, искам да попитам, запазва ли се час или трябва да изчакаме.

# 53
Най-добре е да отидеш и да изчакаш, да ти дойде ред.  Praynig
Иначе съм чувал, че има и записване, но било за месеци напред.  #Crazy

# 54
  • София и там където не се пуши
Благодаря   bouquet

# 55
  • София
запис

# 56
ИСКАМ ДА ВИ РАЗКАЖА ПЕПИ. ТОЙ Е МАГИСТЪР ФАРМАЦЕФТ И СЕ ЗАНИМВА И С ХОМЕОПАТИЯ.В КВАРТАЛА НА СУХАТА РЕКА ВСИЧКИ МУ КАЗВАТ ДОКТОР ПЕПИ. МОГА ДА СПОДЕЛЯ С ВСИЧКИ КОИТО СЕ ЗА МЕТОДИТЕ МУ НА ЛЕЧЕНИЕ ЧЕ ТОЙ Е НЕВЕРОЯТЕН.В АПТЕКИТЕ МУ ИМА ОТ ПИЛЕ МЛЯКО-ЛЕКАРСТВА ЗА КОИТО ДРУГАДЕ НЕ СА И ЧУВАЛИ.
ПРЕДИ ВРЕМЕ МИ ОТКРИХА ТУМОР НА ХИПОФИЗАТА-ПРОЛАКТИНЪТ МИ БЕШЕ 3500 А НОРМАТА Е ОКОЛО 100. БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕГО “БОРИ СЕ ПОЧТИ ГОДИНА„ В МОМЕНТА НЯМАМ ОПЛАКВАНИЯ  И НОРМАЛИЗИРАХМЕ НИВОТО НА ТОВА ЧУДО ПРОЛАКТИН.НЯМА ГО И ГЛАВОБОЛИЕТО КОЕТО СИ МИ БЕШЕ КАТО ДОБРО УТРО ВСЕКИ ДЕН. БЛАГОДАРНА СЪМ МУ. ЛЕКУВА И ВНУЧЕТО МИ.
И НАЙ ВАЖНОТО-НЕ ГО ПРАВИ ЗА ПАРИ.

# 57
  • София
Здравейте! Аз също дължа големи благодарности на Петко.
Моята история е проблемно забременяване. Година и половина се борихме за бебе, обикаляхме клиники по стерилитет, където се съмняваха за Луф синдром, тъй като всеки месец правех кисти. Всички изследвания ни бяха добри, видна причина за неуспех нямаше. Накрая ни насочиха към ин витро и започнахме да събираме документи. Когато отидох при Петко, само той обърна внимание на съотношението на хормоните ми LH:FSH (съотнош. трябва да е принципно 1:1 или максимум 1:1,5). Моето беше малко над нормата и Петко каза "ще ги вкараме в норма". И така 1 месец след приемането на капки, гранулки и хапченца по схема, повторих изследването и хоп, хормоните бяха в норма. Shocked Grinning Още 1 месец лечение по схема и забременях. В момента съм в края на 5 месец. Grinning Бях скептично настроена към такъв тип лечение, но останах изненадана. Петко ми беше препоръчан от друга успяла/забременяла жена. А аз утре ще водя друга моя приятелка със същия проблем при него.
Дай Боже да ни е живо и здраво бебчето Praynig и него ще водя при Петко.

П.П.: Прегледите в аптека Хера в Хаджи Димитър са само в сряда съ записване (около месец по-рано). А в Сухата река е без записване, но не помня дните. newsm78

# 58
запис да ви следя.

# 59
 Hug Bez tozi neveroqten 4ovek nqma6e da se spravq s mojte hormoni.Poznavam go ot blizo 3 godini i za men toj e edna nevoroqtna du6ica.Prepora4vam go na vsi4ki gore6to. Hug

Общи условия

Активация на акаунт