Великден ме въвлича в изкушение, но Дюкан ме предпазва от него без съмнение-227

• 37 236
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Ами да ви кажа според дюкан трябва да съм 54, но аз искам поне 48 да стана - да ви кажа 48 се чувствам най-добре (46 ми беше екстра - слаба и лекичка,но да не бъда максималистка Simple Smile)....имам воля както забелязвате, макар и да съм адски лакома, реша ли - правя всичко и мога и да не ям с месеци на инат...Само ме притеснява че не мърдам от тия 53...не зная дали е възможно с тоя режим да сваля надолу, при положение че на калкулатора ми показва 54...силно се надявам...стига да отслабна бих карала така с години:))

# 256
  • в провинцията
Мъжът у дома твърдо е решил от утре да дюканства, но ме помоли да питам верно ли може да яде по половин кило риба или нетлъсто месо на обяд и вечеря? Че му се струвало прекалено хубаво, за да е истина  Laughing

# 257
  • Варна

П.П. TheNMaster - рецепите от темата в подписа ти ми предизвикаха слюнко-отделянето... Blush Blush Mr. Green
[/quote]

Мастърче любимо, аз чак сега видях тия невероятни неща! браво на теб! а Дюкански няма ли да п,снеш миличко?

# 258

Просто ме учудва как понякога ни сравняват с някакво малоумно стадо, част от което никога не биха искали да бъдат, а след това дотърчат с надеждата всичко да е забравенo
  newsm09

Мдаа, и мен ме учудва. По принцип не съм злопаметна, но в случая СЪМ. Червен килим може би очакват от нас да постелим.

Зори Hug, честита месечинка, мила. Страхотен резултат, вярвам, че ще е завинаги.
Малеее shtereva_evelin ooooh!, какво си причиняваш? Би ли споделила на колко си години?

Ооо, Бургас, мореее и срещааа Heart Eyes

Иска ми се малко така Мирка75, Мастърче, Катеджинче, Дари68lovekiss
И за всички  Hug Hug Hug, а за Вещи  smile3525

Лека нощ, кукли.

Последна редакция: пт, 09 апр 2010, 00:11 от lipstickЧЕ :)

# 259
lipstickЧЕ Simple Smile на 19 съм, забравих да спомена Simple Smile)..нищо не си причинявам, вероятно 48 ви звучи малко, но в никакъв случай в момента не съм слаба, пък и не забравяйте факта че не съм раждала като голяма част от вас.Искам поне до колкото мога да направя всичко на тези години да изглеждам и да се чувствам добре, знаете как е:)

# 260
.
Малеее shtereva_evelin ooooh!, какво си причиняваш? Би ли споделила на колко си години?

Това е поредният тинейджър според мен..... Tired Tired
Ммммм права излязох......

Евелина,вместо да се чудиш как да си докараш беля на главата ...По-добре вземи спортувай нещо ,така хем ще свалиш,хем ще се стегнеш и няма да имаш проблеми с тегло и визия.....Пък и за какви килограми говориш....Направо думи нямам....Ти да изчезнеш ли искаш?
Взимай се в ръце и недей да мързелуваш а се раздвижи.Това е най-полезното нещо,което можеш да направиш за изтерзаното си тяло....Не го мъчи повече с такива издевателства,защото ще ти отмъсти жестоко,та после ще се чудиш откъде ти е дошло....

# 261
ок, какво от това, че съм по-малка от тук присъстващите, това проблем ли е за вас Cry . Не виждам защо да не се впиша в темата ви при положение че гоним едни и същи цели чрез един и същи метод?

# 262
ок, какво от това, че съм по-малка от тук присъстващите, това проблем ли е за вас Cry . Не виждам защо да не се впиша в темата ви при положение че гоним едни и същи цели чрез един и същи метод?
Не става въпрос,че си малка...А че режима не е за тинейджъри ,подрастващи!!!
Човек като започва каквато и да е диета първо се информира,защото здравето е на първо място.
Ако здравето ти се разклати майната й на каквато и да е диета.....Всичко заминава на кино.....Сега си в такава възраст,че всико ти се развива.....Спорта е най-доброто за теб,както и пълноценното хранене,поемането на всякакви видове здравословни храни,плодове,зеленчуци.....А не ограничаването им....В твоя случай-елиминирането им....

# 263
Чета, препрочитам и направо...
Аз ли нещо...те ли...  ooooh!
И какво искаш да кажеш с това " не съм раждала, като голяма част от вас. Искам поне до колкото мога да направя всичко на тези години да изглеждам и да се чувствам добре..." Ние нещо втора ръка ли трябва да се чустваме, кво ли? И точно факта, че не си раждала и че още се развиваш, би трябвало да те накара ДА НЕ  правиш подобни неща като изброените от теб. Така можеш трайно да си увредиш вкл. и репродуктивните органи.

Гузната съвест би трябвало да накара човек да сведе глава и да си замълчи, а не да обяснява как някое и друго прегрешение, когато много, ама много ти се прииска хич няма да ти повлияе. Моля, моля- всеки организъм е различен. На един може и да не повлияе, но за друг това да е фатално.

bouquet Възхищавам се на последователните и силните, които са се преборили, борят се и постигайки желаното имат смелостта да го запазят.
М/у другото- и мен ме заинтригува този сладолед в Метро  Crazy

# 264
Мъжът у дома твърдо е решил от утре да дюканства, но ме помоли да питам верно ли може да яде по половин кило риба или нетлъсто месо на обяд и вечеря? Че му се струвало прекалено хубаво, за да е истина  Laughing
Кажи на мъж ти,че щом обича месото и рибата е попаднал в Рая Joy Joy Joy Joy

П.П. TheNMaster - рецепите от темата в подписа ти ми предизвикаха слюнко-отделянето... Blush Blush Mr. Green

Мастърче любимо, аз чак сега видях тия невероятни неща! браво на теб! а Дюкански няма ли да п,снеш миличко?
Аз моите дЮкански измишльотинки съм ги писала в дюканската тема с рецептите(горе закованата) Hug Hug Hug Hug Hug

# 265
Off topic.

Здравейте, момичета!
Много, много ви благодаря за топлите думи и красивите пожелания за мен и бебето!  newsm51
Съжалявам, че толкова късно се включвам да благодаря и да изпълня молбата за снимки на Дара.
С кърмата съм зле, така че, очаквайте ме скоро в редиците на отслабващите.

Последна редакция: чт, 08 апр 2010, 23:03 от Abrakadabra

# 266
Разбира се, че няма как сладоледът в Метро да е режимен.  Crazy Това ми напомня на дискусията дали могат да се ядат бонбони Солано без захар.  Stop

# 267
(отпреди 5 страници - за извънрежимните неща)

Току що писах на 1 мадама, че си правя почти всеки ден за пиене бульонче на Магги. Вътре има захар, дори КАРАМЕЛ, ако някой се е заглеждал... със сигурност е и мазно. И по колко? ПО ЧЕТВЪРТИНКА.
Така ми се събира, горе-долу, ПО ЕДНО БУЛЬОНЧЕ НА СЕДМИЦА (понякога - бульон и половина).

Второ, е преди дни си говорех с една мацка, не знам кога точно е била 71 кг, но сега е 53 и още дерзае надолу. Много секси мадама... Вика, да не мислиш, че не съм посягала към разни неща - прияде ми се шоколадов мъфин (точно такъв й бе примерът) и, БАМ, си хапна един... после мирясвам и повече не помислям.

Въпросът, Зли и Добри Вещици и други четящи, е, първо, в това, че "прекален светец и Богу не е драг"; и второ - че едно е човек да пипне нещо забранено... а друго е съвсем да се олее и разпаше и после да пищи - ама аз само веднъж седмично не знам си какво си и вижте кво стана! Ми ще стане, ако няма човек вътък да направи диетата като хората. Дет му викате вие на галено - "да му е по-слаб ангелът"...
То и моят е слаб (бульончета почти всеки ден), ама мярката му е подходяща.

И да се върна в началото - онази мадама с шоколадовия мъфин сега изглежда почти като топлес-танцьорка, толкова фина и секси, а пък за себе си вече казах - 19 кила за 3 месеца. Който иска да чете по диагоналната система и да разбира, каквото си иска, вместо това, което аз (в случая) казвам... не ме набеждавайте мене за лош съветник, ами четците - за лоши интерпретатори. Wink

Хайде със здраве.

# 268
Хиляда пъти се написа, че на "оная мадама" може и да не й е повлияло, но на друга може да й съсипе режима. И после к'во? Не действал... Айде стига с агитациите!
Има си разрешени и позволени храни. Резултатите са сигурни, ако се спазва стриктно. Не може още в началото да си внушаваш, че така е редно и да ядеш торти, пасти и бульони. Или може, прави каквото искаш, но знай, че това не е режима на Дюкан. И дори при теб да даде резултати, при други може да не е така, затова няма нужда да пишем нови правила. Следваме вече писаните и това е.
И кого да набедим за лош съветник? "Оная" с мъфина ли? Ми изяла го е тя, ти какво само повтаряш, че като е яла мъфин, е станала фина и секси?!
Тя и една друга пиела по бутилка вино вечер и пак отслабнала, ама ние ако почнем като тях, до къде ще я докараме?
Прегрешенията са забранени! Това е!

ПП. Не ми е ясно тез бульони със захар и карамел, що са изписани с главни букви  newsm78 Забранени са, нали знаеш?!

# 269
Брях!  #CrazyКолко сме били глупави ние дето сме отслабнали според автора Дюкан....Лелеее мА много сме се минали шЪ знаете!.....Да ядем само предписаните и разрешени храни,пък то можело и мъфини да хапваме....Тц,тц,тц......Как сме се прецакали..... doh doh doh doh

Общи условия

Активация на акаунт