Великден ме въвлича в изкушение, но Дюкан ме предпазва от него без съмнение-227

• 37 193
  • 739
  •   1
Отговори
# 735
             Oooooooooooo,  какво става тук - днес петък ли е - ЗОРИТКЕ умната, кви семки, кви пет лева, насей ги в градината.
              Ама че приятно тази вечер тук в темата, а има и стари муцунки - това добре.
              А аз не мърдам на никъде, ни нагоре, ни надолу, а искам да започна да смъквам, само дето не ми се удава. Иначе си спазвам режима (е в интерес на истинатааааа - ЛЮСКА ние си знаем), обаче триците си ги хапнам редовно, правя си протеиновите, но май повечето са ПЗ все съм в нарушение напоследък.

ЛЯГАЙТЕ ДА СПИТЕ, ДА ОТСЛАБВАТЕ ...

ФИЛЮДКИ

# 736
  • София :(
        Добро утро  Hug
     Друга работа си е като си поспи човек..., пък като си пийне и кафенце...

При мен днес промяна в теглота няма, ама никаква, закотвена на 77.800. Всъщност не се оплаквам, пък и за днес съм приготвила любимата скумрийка, а както знаем комбинацията от рибка и повечко вода прави чудеса  Wink
     Хуквам, че тази сутринсе замотах  Blush
          Усмихнат, спорен и режимен ден ви пожелавам  Hug Hug Hug

# 737
Добро утро и от мен Hug
Продължавам бавничко да свалям грамчета,преполовявам трета седмица откакто съм с вас и резултатът е -6 кг Joy
Едит:Няма никакъв сладолед,нещо така ви се е сторило,не е режимен,не трябва да се яде,не опитвайте.Замразявайте цедено кисело мляко и не помисляйте за изкушения  bouquet

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 07:57 от Rinusha

# 738
  • София
Ринуша, моля те недей с този сладолед!!!!
На повечето от нас ни е слаб ангела Embarassed, всички сега ще се втурнем да пробваме, пък Мименсита от този сладолед хвърли кило и кусур нагоре .... сега всички ще правим експерименти и ще си губим времето да качваме и сваляме, вместо само надолу да вървим!!!! Joy Joy Joy
И аз имам приятелка, която си свали всичко пиейки всеки ден вино, и сега си задържа вече близо година четвърта фаза ... но когато аз реша да пробвам нейния вариант си седя по месец и половина на същото тегло!!!! Затова не го съобщавам тук в темата!

# 739

Общи условия

Активация на акаунт