Риба, млечни и месо- Дюкан това е то - 228

• 46 211
  • 777
  •   1
Отговори
# 765
Здрасти,банда!
АТИНСКАТА СРЕЩА-  love001 newsm51Невероятни сте!
Блумче,съжалявам,сладурка за станалото.Преди няколко стр.ТОНИТО или ТУМБЕТО бяха написали страхотен пост за падането и ставането,но се радвам,че си сред нас!
ФИЛЮДЧИК,  love001  love001много ми липсваше,пиши по-често!
ТОНИТО,а може ли да се завърнем,ама не дебели Embarassedили завръщането е само за поправителен?? Thinking Joy Joy

# 766
Хей Никито, какви са тези думи. Я се опомни и се хвани в ръце.
Та ти със силен хъс и мотивация започна... а сега какви ги приказваш.
Всички ние така ти се радвахме, не ни разочаровай.

Каква ти вселена.... като си имаш сектата за подкрепа

Понякога и секти не помагат, и приятели не помагат. Както и да е, няма да ви занимавам с повече глупости

# 767
  superuu  да наа..ме за последно темата викам.. smile3550........после тигани fight  , юргани luvbed, банани newsm35, пижами newsm46.........лелееееее, гони ме лигнята   condomuu

# 768
  smile3534 eee не можах съ въздържЪ
Татиииттт - липсваш слънце  smile3533

# 769
vani_nik  видях ти линииката,наистина ли вече две години си на режима

# 770
  • София
 smile3534 eee не можах съ въздържЪ
Татиииттт - липсваш слънце  smile3533

Ми, нИ сЪ въздържай, брЯ  newsm53 - въздържанието не води до нищо добро, с изключение плюскането на нережимности по време на режима  hahaha Joy Joy Joy Joy

Мирка, кат' Ше е гарга, да е рошава  Wink ВУК и т'ва си е - за по малко сЪ нИ давам  Twisted Evil

# 771
Ам чи той балконя ще се срути бре  #Shocked
Да не е съвсем спам - е мноу сте убави ви по гръцко ша знайте  smile3521
Оооо Нелсън - че пък и В, и У , и К  newsm47
 smile3502

# 772
smile3533   smile3532   smile3558    mrstraetz   smile3535    animal085   newsm57    Hands Clap   blahblah

newsm17 afwitch

Уф, страхотно си изкарахме снощи.......................... дъртътеееееееееее, ахой!

Нелсън, ако ти се ходи на зъболекар е отделен въпрос  Mr. Green Mr. Green

АУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ ПочнЪ СЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ  Mr. Green

ТОНИТО,а може ли да се завърнем,ама не дебели Embarassedили завръщането е само за поправителен?? Thinking Joy Joy

Ма как да не може бе слънцееееее.....ЛЛЛЛЛееееееелеееееее аз откачих от кеф...ей на срещите не идвам ама Ви събрах тука  Mr. Green

Mma Ramotswe Мерси  Hug

Вчера и оня ден никой не пише по 2часа,сега не мога да постна отговора от вас  Crossing Arms  Mr. Green Мале ше ме линчува Вещи  Flutter

# 773
 eeeeeeeeeeeee големи спамърки сте  smile3533 smile3534

# 774
  • София
Ехооо, няма ли да дойде модератора да види колко страници стана тая тема  newsm47

Зорита, гледам те от половин час на балкончето и реших, че пишеш някакъв дълъг пост, а ти се появи с 20 картинки  Joy Joy

Нелсън, много ми се иска да се запознаем "на живо", ще идваш ли на срещичката на 1-ви?И какъв е тоя зъболекар, че нещо бавно загрявам днес  Embarassed  newsm78

МиркаHug.Ти ме обнадежди и отчая едновременно с ония пост с 4-те месеца задържане.Но като ми се запрегрешава, се сещам за теб  Laughing

# 775

Блумче,съжалявам,сладурка за станалото.Преди няколко стр.ТОНИТО или ТУМБЕТО бяха написали страхотен пост за падането и ставането,но се радвам,че си сред нас!
Ааа Веси аз пъ тука си сИдя видиш ли не мърдам  smile3503 ма и дИбела не ща вечИИИИ  newsm03 инак - аз съм по падането и ставането ,особено с .... оня какаов продукт  smile3534
Талии - радвам се ,че има повод да си мислиш за мен, че напоследък ме заборави  newsm51

# 776
  • София
talyyy, на линия съм  Simple Smile  Hug Heart Eyes Зорита ме подхлъзва тука и ме вкарва в грешни мисли относно разни зъболекари.......

Тонито, на срещите не идваш, щото и ти си търсиш причини да не дойдеш  Mr. Green, да не сте роднини с Никито ?!?!?!

Весито5,  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Край!!! На чат го обърнаФмИ  newsm47

# 777

Общи условия

Активация на акаунт