Риба, млечни и месо- Дюкан това е то - 228

• 47 123
  • 777
  •   1
Отговори
# 720
Момичета да ви питам,в къщи имам велоергометър и се чудя дали вече мога да започна да го карам.В началото не се чувствах много добре с новия режим ,но вече съм по-добре.Бях чула нещо,че в първа и втора фаза на режима не било хубаво да се спортува,а да се набляга на повече разходки.Как мислите,да започвам ли?

# 721
Нямам минус, с който да се хваля, но пък вчера си взех 9 чифта дънки от шивачката.
Милата, почти без пари работи, стеснила ми ги е за 13 лв  Rolling Eyes И цяла сутрин обувам ту едни, ту други и се фръцкам пред огледалото кат' пубер  hahaha

# 722
  • София
Здравейте  Hug
Атинските девойки, Мастърче, Милена - изглеждате страхотно Heart Eyes Hug
Гарднения  - заслужаваш да се фръцкаш Heart Eyes, а снимки кога ще видим Crazy Hug
elinna - започвай велото. Аз почнах с твойте килограми и от самото начало ходех на фитнес Peace. Не си с толкова много килограми, за да се задъхваш, пък ще помогне за стягане и прибиране Hug
Хубав ден от мен  bouquet

# 723
  • варна/виена
Добро утро дами Hug
Всички сме на линия и както чета борбата е безмилостно жестока.
Тонито  Hug.радвам се да те видя,много пъти си мислех за теб.Облога от лятото на 2008 е още валиден ,нали.
А къде ли се скри Яжка  Thinking,и Кри ми липсва Cry
При мене всичко е под контрол,не вървя надолу ,ама и на горе няма.Иска ми се да смъкна още малко,ама и мотивацията ми е няма.Като се видя повече от 80 и правя няколко протеина докато се върна на 79/78.От захарта и брашното бягам като дявол от тамян,но си позволявам по някой колбас и плодове.Сирене също си похапвам но много рядко и то доста ограничено.Олио изобщо не използвам,а и като се замисля и нешастените изобщо не съм ги включила ,но пък те не ми липсват.Така си карам някаква си моя трета.Тя трябва да е около 3 години ,така че има време да се включи всичко,но кога това ще стане не знам.
Много хубави срещички си спретвате,направо ви завиждам,тука нямам последователи,явно не съм много убедителна.

# 724
вопъл за помощ!!!

Откъде в София (около Младост 1 или около немското посолство) може да се намери пбезмаслена извара на Мероне? Моя любим пристига днес при мен и го помолих да ми донесе българска извара, че тук няма такова жУвотно. Кажете откъде може да се купи? Ако не на Мероне, някоя друга режимна изварка?

# 725
Аз ползвам на дядо Либен обезмаслената Hug Има я в Кауфланд  Wink

# 726
# 727
Вчера си купих безмаслена извара на Мероне от Кауфланд.

Видях и сирене лайт,на етикета пише от нискомаслено мляко,може ли да се консумира във втора фаза,например за салата.

# 728
neti_76  Hug благодаря за бързия отговор
ana74  Hug благодаря и на теб. По-добре се въздържай от сирене във втора. в българия няма достатъчно обезмаслени сирена (освен че и няма много видове сирена). Остави ги за трета.  Hug
Родителите ми идваха за седмица при мен след операцията ми и ми донесоха обезмаслено сирене на Култура. Стои ми в хладилника вече 3 седмица. Даже още не съм му прочела етикета....

# 729
Привет дами от мен!
Tonito28 - За закуска ям приготвен от мен хляб 2филийки (500гр.ов.трици+1к.к.мляко обезмаслено+2 бакпулвера+1с.л. натрошено ленено семе) с Ескуиза; обяд пилешко филе , вечер риба или ролца от раци,понякога си правя омлет. Често това меню е едно и също за протеиновите дни. За ПЗ включвам зеленчуци. Всеки ден пия "Кола лайт", кафето е без захар. Работата е там, че по цял ден съм седнала, на работа ходя с кола и така се връщам. Просто няма движение, според мен това е причината за бавното сваляне. А кажи ми как да не се притеснявам, че свалям бавно. Днес ми е 10-ти ден, резултат -2кг.
Mimensita - Добрите резултати на другите ме мотивират да продължавам напред, но като си гледам кантара... какво да ти кажа....  newsm78

# 730
... и да направим жертвоприношение - Да заколим прасето в нас   Mr. Green

хахаха много яко
веднага да се намери такъв емотикон

Вещи Давам заявка  Mr. Green
Мисля,че ако го пожертваме,Ше тръгнат нещата  Laughing

nikolincheto   Hug Еййй по силна се оказа от мен...Браво  Heart Eyes

mmmshushy80 Ето бе,заформя се старата банда  Heart Eyes

Привет дами от мен!
Tonito28 - За закуска ям приготвен от мен хляб 2филийки (500гр.ов.трици+1к.к.мляко обезмаслено+2 бакпулвера+1с.л. натрошено ленено семе) с Ескуиза; обяд пилешко филе , вечер риба или ролца от раци,понякога си правя омлет. Често това меню е едно и също за протеиновите дни. За ПЗ включвам зеленчуци. Всеки ден пия "Кола лайт", кафето е без захар. Работата е там, че по цял ден съм седнала, на работа ходя с кола и така се връщам. Просто няма движение, според мен това е причината за бавното сваляне. А кажи ми как да не се притеснявам, че свалям бавно. Днес ми е 10-ти ден, резултат -2кг.
Mimensita - Добрите резултати на другите ме мотивират да продължавам напред, но като си гледам кантара... какво да ти кажа....  newsm78
Аз свалих моите кг без грам движение.Махни ролцата,те са ти проблема....Между другото аз през целия режим съм яла само един път Ескузиа и качих,от тогава не съм се пробвала.Някои неща са допустими,но не трябва да се прекалява.

# 731
Коко7 не се предавай,аз също свалям бавно,за 15дни 3,5кг./бях и в МЦ/,но като четох много,стигнах до извода е че се дължи на това,че съм се тормозила с различни диети,годините също са от значение-36съм.
Но съм решила да не се отказвам,няма друг начин,поне за мен,защото не се понасям дебела,психически не се чувствам добре,а сега вече ми е по светло Simple Smile
Опитвах и друго,но на този режим ми харесва количеството,защото нещо не мога да овладея този пуст вълчи апетит.
Това мисля аз,виждаш ли друга алтирнатива,за намаляване на кг?

# 732
tonito28 , щом искаш дъртичко - ето, и аз съм тук - дъртичко във всяко едно отношение  Много скоро си мислех какво ли става с теб и ти се появи Радвам се, че отново си вземала доброто решение - пожелавам ти същия успех, както беше първия път
Чета ви, но не пиша, че нямам кой знае какво за казване Да, борбата е безмилостно жестока, особено след спиране на цигарите,  но пък съм доволна, че вече 5-ти месец не пуша цигари и малко по-малко се справям и с килограмите
Много  Hug Hug Hug за всички!

# 733
Тони28,сетга ти видях снимките,поздравления,ето от такива упорити и волеви жени имаме нужда,и от съветите ти,за да не се отклоняваме от режима и той да дава резултати.

# 734
Момичета, имам нужда от помощ....тия 1-2 дни държа фронта, но ям твърде малко протеини. Вчера хапнах риба на скара(поръчана, но изглеждаше без мазно) заедно с домати и краставици. За днес съм нощна смяна, което значи че ако аз не занеса режимно, там няма какво да поръчам...

Имам котлети сьомга(2 броя), филе сьомга(2 броя), филе хек(2 или 3 броя). В ПЗ съм, така че всякакви неща, които могат да се получат и да бъдат пренесени в кутия (тоест е желателно соса да е минимално количество) са добре дошли....

Общи условия

Активация на акаунт