Риба, млечни и месо- Дюкан това е то - 228

• 47 123
  • 777
  •   1
Отговори
# 705
                А ЗДРАВЕЙТЕ, видяхте ли сега как съм се наклала... ТОНИТООООО, аз съм тук ма мъй срамммммммммммм мноУ... чакам да дойде лятото, баш се взема в ръце, направо ужасТ ти казвам. Обаче, момичета, прекарахме чудесно, хаха, хихи и всички разнищихме ви     до дупка...
Та както казва Вещи, аз съм от тия дето са надебелели пак, но не се срамуват да се покажат  Heart Eyes
                 И понеже днес написах един дълъг, дълъг поименен пост, а после го изтрих без да искам, сега само ще поздравя всички с минусчета, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИЯ, както казва ТОНИТО, я да се завъртят тук старичките дружки, че да стане по уютно. Успех на всички нови момичета - НИКИТО, нещо ми се губиш по трасето...
                                       ХАЙДЕ ФИЛЮДКИ И СПЕТЕ ДА СЛАБЕЙТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.    

ПП: Весито5 - страшно се радвам за теб мила -  Hug И ДА, това лято ще дойда в Бургас при
       всички случаи, във Варна също, за София даже и не питайте, в тази връзка се чудя, дали
       не прескоча и до Пловдив, тъй и тъй съм рекла, че ще обикалям РОДИНАТА хаха...

Последна редакция: пн, 26 апр 2010, 23:52 от ФИЛЮДКА

# 706
Малей, ФИЛЮДКА също като мен си се украсила. Аз съм от третата група  по списъка на Вещи-от тези дето свалиха, качиха и сега ги е срам Embarassed, ама са на поправителен.
Явно ти е домъчняло за списъчния състав от миналата и по-миналата година и реших да се обадя, не че някой си спомня за мен.

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 00:29 от VAVA

# 707
Ха, добър добър вечер и от мен!  Blush  Hug  Hug

Влизам и гледам Тонито вика дъртите и май, май влизам точно навреме  Mr. Green... щото вече и аз съм си от дъртите  Whistling  Flutter
Тони Hug , миличка, ако знаеш колко си права с това "Бях без вас и я омазах"  Peace Срам, не срам да си призная, че и аз след 1.5 година в IV-та след като позачезнах от темата и нещата неусетно се поумазаха.  Sick Затова истината за мен е да си се навъртаме в темата демек сектата, ако не за друго поне да си "сверяваме часовниците"...
Ей сладурка, стягай се че няма току-така да те оставим с тези извинения "Ше праЯ стачка....ако никой от "дъртитИ" не се появи тука с мен,зачезвам отново"  Crossing Arms Пишеш, готвиш (режимно), стягаш колана и тУй-то, няма мърдане... Naughty  Ти го можеш, сигурна съм!  Hug  Heart Eyes

Атинянките (Зори, Филюдка, Нимове) , много сте ми хубави, бре...  Heart Eyes  Hug  Heart Eyes
Весенце, чудесна новина, много се радвам за теб!  Hug

Гушки за всички желаещи!  Hug  Hug  Hug  Hug

А аз отивам да лягам, че онзи гад - моя кантар какви ли пак ще ми ги сервира утре...  Thinking

# 708
Здравейте! Не съм писала скоро, но да припомня, че за втори път съм на режима и резултата е -5 кг. за един месец /не съм подновила линийката/. Това е за статистиката на повтарячите. Simple Smile Не съм много доволна от начина ми на хранене, защото покрай детето нямам време. Обикновено цял ден съм на кофичка кисело мляко с трици и чаша прясно мляко с кафе, и чак вечерта си правя нещо печено /месо или риба/ или затоплям рулца от раци...За водата да не казвам, че ми е само чашата мляко и няколко глътки след хранене, което както разбрахте, не е никак редовно. Осъзнавам, че с този глад ще си докарам някое йо-йо и изобщо не съм по режима, защото не приемам достатъчно протеини /чието разграждане е свързано с изразходването на енергия=отслабване/, но се надявам да имам възможност занапред да се поправя.
Поне направих нещо хубаво- взех си конвекторна фурна, която готви без мазнина и много бързо и лесно си приготвям храницата. Чакам да каже "цък" и готово.  Grinning Срааааам, че и с това улеснение не мога да се организирам...
Сега ви пожелавам лека нощ и свалени грамчета на ставане!  Hug

# 709
  • София :(
          Добро утро  Hug
      Компанията за кафепиена става все по-позната  newsm03 Да слагам тогава кафето=

С тоя моя любим кантар всяка сутрин съм в почуда - или ще хвръкне до небесата или ще се сурне като асансьор без спирачки, но никога няма да се движи плавно в една посока  ooooh! Тази сутрин 79.0, заковани, или -900 гр. Май е крайно време да му намеря читав асансьорен техник  hahaha
     Хайде да хуквам да спрятам торбата с ярмата, че аз, за разлика от вас, ям по цял ден.
          Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

# 710
  • София
Малеееейййй, Филюдката, Зори (Нимове - а ти само си снимала ли бре?) как ви се зарадвах Crazy Crazy чак чиниите ви огледах, май руло стефани сте си похапнали Grinning Grinning Grinning
Филюдченцееее, верно си се "понаклала", ама не чак толкова - все си си готина! Я се стягай, да се стягаме! Нали ще ходиш по Варна, по Бургас ... няма да се влачиш с парео на плажовете!!!
Зоритке, все те мисля с тия скакалци като врабчета, и с тия черни многокраки твари дето до гащите ти пропълзяват doh я си стой в хотела и си кротувай! Кво си се юрнала из природата?
Немското цвете - и ти ли бе? cry Баш в тебе се кълнех!
Вава - помниме те, ей! Ама защо си в списъчния състав на оср...лите се, а? bash

Тонич - докладвай! newsm66

# 711
Добро утро.При мен нищо ново - от няколко дни съм ту +200 ,ту - 300  и се въртя около едни и същи кг.Надявам се след започналите вчера П дни нещата да се раздвижат.
Весел и усмихнат ден на всички Hug

# 712
Добро утро, бандичка!  Hug

Ах, колко е хубаво да започнеш деня с чаша кафе и темата... Laughing  И моето кантaрче като Мименситеното днес е добричко...  Flutter

Немското цвете - и ти ли бе? cry Баш в тебе се кълнех!
Ох, Люси Hug, и аз самата съм в потрес от цялата история...  ooooh!
А тя е толкова банално позната, за съжаление разказвана десетки пъти, та сега и от мен...   Crazy Карах си аз една прекрасна IVта, килограми-бетон, докато изведнъж в следствие на внезапни неприятности и ядове не смъкнах рязко 2-3 кила, след което нещата се объркаха  ooooh! - изведнъж ме налегна някакво неудържимо желание към въглехидрати...  Thinking Бързо си възвърнах онези 2-3 кила (което не ме притесни, а напротив - дори се зарадвах), но после Sick .... Уж задържах в началото, но си бях променила вече начина на хранене (късно похапване, сладки и тестени работи), + стрес + апатия от кантара ("не ми е точно сега и до това" Crazy ), а и лекарства - аз много качвам от тях... и тъй неусетно си "вървяха" нещата, докато в една прекрасна сутрин не осъзнах че имам 4-5 килограмов бонус...  Cry Е, осъзнах се най-накрая, стегнах се и сега ми остава да преборя последния килограм...  Peace Тъй - изповядах се, олекна ми.. и като за финал да кажа култовата фраза "Момичета, не правете като мен!".  Naughty

Да ви нагушкам всички  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug и да бягам (но ще ви наблюдавам да знаете)

# 713
Добро утро  Hug
Минавам само да се обадя. Спазвам си режима, но нещо зациклих. Днес кантарчето от няколко дни за първи път ми показа -200. Втори път не се качих, за да не вземе да си промени мнението  Whistling Joy Иначе днес си обляках една рокля, на която й бях отпуснала колана преди, защото ми стягаше, а сега пък се налага да го свивам  Joy

Усмихнат и режимен ден  Hug  bouquet

# 714
А добро утро  Laughing

Отчееееттттт -600гр  smile3535
Днес ще си сложа една малка линийка под моята,че забравям колко кг съм  Mr. Green

vessit Благодаря! Нищо не спортувам...просто има много за сваляне и падаха по бързо,преди да се омажа  Crossing Arms

Нелсън  Heart Eyes ЧЕ пишеш,ДЕКА ШЕ ОДИШ  Mr. Green

Вещи  Heart Eyes Слаби,дебели,провалили се,непровалили се....Сичката Дюканска дърта паплач Да сЪ завръща,чИ без вас не мога  Hug

Филюдка и blumchen_fee   Hug Колко си ви обичам...айде без отчаяния,тука плътно с мен и ше влезем в крачка  Wink И никВо кръшкане от правия път... храната не е по силна от вас...ядем за да живеем,а не живеем за да ядем.
Призовавам всички кръшнали от правия път и не кръшнали - тука на мегдана да си лафим сладко и да направим жертвоприношение - Да заколим прасето в нас   Mr. Green

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 08:51 от tonito28

# 715
  • Измир
Добро утро!

Вчера И днес се въртя около 66.000 кг. СИлно се надявам утре да вИдя цИфрата 65 ...

За полуфабрИкатИте сте правИ! Голямата мИ дъщеря в момента много се влИяе от рекламИте И за това често се налага да купуваме неща, коИто не са здравословнИ. Обаче с повече говорене май схваща, защото царевИчнИ пръчИцИ И чИпс вече не консумИра.

Лек ден!

# 716
Момичета това се предлага в ebay http://cgi.ebay.com/All-Natural-Original-Pam-Cooking-Spray-Olive … sh=item5d27972a9f
цената така е добре но доставката до Бг е Shipping costs:
$14.95 ~ Priority Mail Flat Rate Envelope for up to 3 Cans.

$31.95 ~ Priority Mail for up to 6 Cans.

$44.95 ~ Priority Mail Flat Rate Box for up to 11 Cans
 Дали ще се намерят още 2 мами да се комбинираме, ако някоя от вас проявява интерес да ми пише на лични.

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 09:34 от danj

# 717
  Тонито , и аз се присъединявам въпреки малкото в плюс кг от миналия април до сега /4/ , просто ми стана за сетен път ясно , всички ние , които сме предразположени към трупане на кг , ако в даден момент се отпуснем , отново си ставаме едни нережимни трътки !
  Аз също он днес обявявам война , на именно тези 4 кг , бях ги свалила и миналия април ги качих отново , та до сега си ги нося на гърба !  Blush

Хубав ден на всички   bouquet   и режимност му е майката!  Heart Eyes

ПП Филюдиччч , Нимове , Зоритке , страхотни сте  Hug

# 718
ДобрЮтро дюканки и дюканци....
Сънувах нещо ужасно... събудих се в ужас и бях толкова уплашена, че ми се ревеше...
Реших да си направя гала вечеря и да хапна шоколад.....  (в 3та съм вече) сънувах, че заради това ядене вече имам диабет... и освен това съм надебеляла ужасно..... Леле  Shocked Shocked Shocked #Crazy #Crazy #Crazy
Скоро няма да хапна от това.... Досега обаче и не си давах сметка колко МНОГО се страхувам да не си върна някой килограм...
Ще видим какво ще каже кантара другата седмица... (Тази съм в командировка и нямам кантар под ръка...)
Мме Рамотсве, дай моля пак някой линк и обяснения за инсулиновата резистентност и диабета на лични моля. Много моля...

На всички новички, старички, изобщо активни дюканки много минусчета и усмивки  Heart Eyes

# 719
... и да направим жертвоприношение - Да заколим прасето в нас   Mr. Green[/b][/color]

хахаха много яко
веднага да се намери такъв емотикон

аз съм също от старите
ама не съм в отбора, защото смених режима преди 6 месеца
и май не мога да ти бъда дюканска подкрепа, но ина4е много  Hug от мен и пожелание за пове4е воля този път

mmmshushy80, аз отдавна разбрах, 4е пове4ето от нас в тази тема сме алерги4ни към въгл. и ако прекаляваме с тях се връщаме отново в познатата спирала
затова не смятам, 4е 4 фаза озна4ава неограни4ен прием на въгл, а по+скоро нещо като 3 фаза с доста ограни4ения
или доста силов спорт след всяко въгл хапване за да се изгори веднага приетото

лек и успешен ден на вси4ки
 Hug

pussycat, не се вкарвай сама във филми
стресът също е отклю4ващ фактор

воала:
http://search.mercola.com/Results.aspx?k=diabetes

Общи условия

Активация на акаунт