Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са някои от основните стратегии за отслабване, обсъдени в дискусията и споделени във форума?
Какви са някои от предизвикателствата, пред които са изправени участниците по време на процеса на отслабване?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви са някои от основните стратегии за отслабване, обсъдени в дискусията и споделени във форума?
В дискусията се споделят различни стратегии за отслабване, като например поддържане на балансирана диета, контрол на порциите, редовни упражнения, преминаване през различни фази на диета (като втора и трета фаза на диетата на Дюкан) и включване на протеинови дни. Участниците също така споделят различни стратегии за отслабване, като например спазване на диети, контрол върху порциите, избягване на определени храни, поддържане на редовен график и търпение. Те подчертават значението на подкрепата и мотивацията от другите участници във форума.
-
Какви са някои от предизвикателствата, пред които са изправени участниците по време на процеса на отслабване?
-
Какви са някои стратегии за преодоляване на предизвикателствата при загуба на тегло?
-
Какви са резултатите от втората фаза на диетата?

И ДА, това лято ще дойда в Бургас при

Срам, не срам да си призная, че и аз след 1.5 година в IV-та след като позачезнах от темата и нещата неусетно се поумазаха.
Затова истината за мен е да си се навъртаме в темата демек сектата, ако не за друго поне да си "сверяваме часовниците"...
Пишеш, готвиш (режимно), стягаш колана и тУй-то, няма мърдане...
Ти го можеш, сигурна съм! 
Не съм много доволна от начина ми на хранене, защото покрай детето нямам време. Обикновено цял ден съм на кофичка кисело мляко с трици и чаша прясно мляко с кафе, и чак вечерта си правя нещо печено /месо или риба/ или затоплям рулца от раци...За водата да не казвам, че ми е само чашата мляко и няколко глътки след хранене, което както разбрахте, не е никак редовно. Осъзнавам, че с този глад ще си докарам някое йо-йо и изобщо не съм по режима, защото не приемам достатъчно протеини /чието разграждане е свързано с изразходването на енергия=отслабване/, но се надявам да имам възможност занапред да се поправя.
Срааааам, че и с това улеснение не мога да се организирам...
Да слагам тогава кафето=
Тази сутрин 79.0, заковани, или -900 гр. Май е крайно време да му намеря читав асансьорен техник 
я си стой в хотела и си кротувай! Кво си се юрнала из природата?
Баш в тебе се кълнех!
Е, осъзнах се най-накрая, стегнах се и сега ми остава да преборя последния килограм...
Иначе днес си обляках една рокля, на която й бях отпуснала колана преди, защото ми стягаше, а сега пък се налага да го свивам

И никВо кръшкане от правия път... храната не е по силна от вас...ядем за да живеем,а не живеем за да ядем.