Риба, млечни и месо- Дюкан това е то - 228

• 46 212
  • 777
  •   1
Отговори
# 735
Здравей Ана74,надявам се ме помниш,и аз бях от онези оплаквачки,че свалят бавно.Теб те запомних,защото като че ли се движим горе долу еднакво,е ти си малко по-напред от мен:)Установих,че сме на почти една възраст,тегло и височина.Редовно те следя до къде си стигнала и виртуално се мотивирам да не спирам.Линийката ти актуална ли е?Пишеш ,че си отслабнала с 3.5кг,а от колко започна?Да разбирам,че в момента си 65 или бъркам...

# 736
Ели и аз си те спомням Simple Smile,приятно ми стана и че ти си ме спомняш.Забравила съм паролата да променя линийката.Сега съм,сутринта се мерих 62,5,но съм в МЦ.
Аз много се лакътушех из диети,мотивация,стресове,но от 11.04 съм стриктна,като се стремя да понамаля количеството и млякото.
Ти докъде си с диетат.

# 737
Привет, дюканки-сладуранки!

Тази сутрин +400гр  Crossing Arms
 Към третофазничките: момичета избягвайте ориза!
Дюкан си го е написал, ама аз ориз та ориз, а при това си сготвих кафяв и хоп нагоре  Laughing
С макароните /не съм готвила пълнозърнести/ нямаше такива поражения   Wink
Ям си всеки ден филииките, ябълката и не ми се отразяват на грамовете.
За сега това инфо, по нататък като захраня с леща, царевица ще докладвам  Simple Smile

Лек и отслабващ   bouquet

# 738
Ели и аз си те спомням Simple Smile,приятно ми стана и че ти си ме спомняш.Забравила съм паролата да променя линийката.Сега съм,сутринта се мерих 62,5,но съм в МЦ.
Аз много се лакътушех из диети,мотивация,стресове,но от 11.04 съм стриктна,като се стремя да понамаля количеството и млякото.
Ти докъде си с диетат.
Ами на мен днес ми е 22 ден от началото,но тръгнах с повече кг от теб-72кг.В момента съм 67,но аз реших да се меря на 5 дни,тоест с приключването на всяка фаза,защото аз карам по схема 5/5.Моята линийка е актуална.Аз също като теб си забравих паролата за линийката,но влизам в профила си и там където съм задала адреса на линийката директно променям цифрата.Виж и ти при теб как е-ако видиш в самия адрес цифрата 65 направо я промени на актуалните килограми.Ще се радвам да се чуваме занапред и да се подкрепяме.

# 739
ВеЩи, пускай темата, 4е имам да пиша  Mr. Green
 Hug

# 740
ВеЩи, пускай темата, 4е имам да пиша  Mr. Green
 Hug

И аз  newsm03
Ше ям бой за спама де....ама....  oops

# 741
  • Варна
И аз малко ще оспамя темата накрая, но не се сдържам!

tonito28, имаш страхотен резултат! Не знам историята на отслабването ти, но те поздравявам от все сърце! Страхотна воля!

# 742
  • София
ВеЩи, пускай темата, 4е имам да пиша  Mr. Green
 Hug

И аз  newsm03
Ше ям бой за спама де....ама....  oops

Пиши, че те чакам  Mr. Green

# 743
Има ли нова тема или няма,не разбрах

# 744
  • Русе
Има ли нова тема или няма,не разбрах

Все още не, чака ме я!

# 745
Опитах Ели,но нещо не мога,ще въведа друга,но чакам да сваля повече кг Simple Smile.Вярвам,че ще стане,нали "когато човек силно желае нещо,цялата вселена му съдейства"както е написал Коелю.
Погледнах профила ти пак,по много неща си приличаме Hugи ще се подкрепяме.Този форум заедно със участниците е страхотен!

# 746
"когато човек силно желае нещо,цялата вселена му съдейства"както е написал Коелю.

Вярвай ми, понякога цялата вселена му пречи ooooh!

# 747
  • София
"когато човек силно желае нещо,цялата вселена му съдейства"както е написал Коелю.

Е, то само с голото желание не става, и усилия трябват  Mr. Green и то не от вселената Mr. Green

# 748

Е, то само с голото желание не става, и усилия трябват  Mr. Green и то не от вселената Mr. Green

Е то вселената като пречи, язък ти за усилията...

# 749
 Simple Smileаз имам впредвид,че човек се мотивира до такава степен,че си мисли че всички му помагат.

Например мен в къщи не ме подкрепят,но аз няма да се откажа.Готвя за мъжете в къщи и отделно за мен,те ми се смеят на палачинките,на яйцата,казват че са булумачи,но аз не се отказвам.Установих,че за да не се откажеш/дано и занапред е така/ цакатае в домашното приготвяне.

Да бъдем позитивно настроени и да сме оптимистични,допринася за това и слънчицето,защото когато настане тъмнина в душата е .....страшно

Общи условия

Активация на акаунт