Риба, млечни и месо- Дюкан това е то - 228

• 46 214
  • 777
  •   1
Отговори
# 750
ники, аз станах булдог
не позволявах нищо да застава между мен и режимната ми храна
мъж ми се обгрижваше като кърма4е, на 3 4аса ми осигуряваше възможност за папкане ако аз забравех
ина4е ставах зла и си го изкарвах на него

# 751
Mma Ramotswe   
как ме размя само,браво на твоя мъж Laughing

# 752
Lucie, аз много се срамувам, като потръгната нещата ще се похваля!

# 753
  • София
ana74, и аз това имах предвид  Simple Smile Доста дълго време и на моите усилия гледаха меко казано доста скептично, докато в един момент не се видя резултата. Wink

И- ДА!!! Позитивизъм трябва, Никито - съзнателно или несъзнателно, той трябва да си идва от теб самият, заедно с усилията. Мани я вселената, тя си има нейни вселенски си работи  Mr. Green Има един лаф : "Който иска- намира начин, който не иска - намира причина" - много вЕрно  Wink Ти май си започнал да си търсиш причина  Mr. Green

Тонито28, ти си виновна, че се разписах...... ей ви на сЯ да ми четете озъбките  hahaha Joy Joy Joy

# 754
Simple Smileаз имам впредвид,че човек се мотивира до такава степен,че си мисли че всички му помагат.

Например мен в къщи не ме подкрепят,но аз няма да се откажа.Готвя за мъжете в къщи и отделно за мен,те ми се смеят на палачинките,на яйцата,казват че са булумачи,но аз не се отказвам.Установих,че за да не се откажеш/дано и занапред е така/ цакатае в домашното приготвяне.

Да бъдем позитивно настроени и да сме оптимистични,допринася за това и слънчицето,защото когато настане тъмнина в душата е .....страшно
Ани,и в моята къща са само мъже,едният от които е още малък и не ми се меси,но мъжът ми въобще не е на моята вълна.По цял ден ми се чуди на акъла какви ги върша,но поне пък стриктно ми изпълнява поръчките за режимни покупки.Не че е против диетата ми,но смята,че не е ефикасна.

# 755
Mma Ramotswe, не става въпрос някой да застава между мен и режимното, а че когато всичко ти се обърква и всичко върви наопаки, в един момента режимната храна почва да ти бледнее...и да остава на заден план. А може би това съм просто аз, никога не знае човек...

nelsun, може би си права...

# 756
от твърде кратко си на режима
затова още не си си изградил навик
по принцип да се изгради навик са необходими поне 3 месеца

затова бъди тъп и упорит и не се давай

# 757
ВеЩи, пускай темата, 4е имам да пиша  Mr. Green
 Hug

И аз  newsm03
Ше ям бой за спама де....ама....  oops

Пиши, че те чакам  Mr. Green

Слушай кВо...не позволявам такова отношение към моята личност  Crazy ШЪ си пиша когАт си искам  Mr. Green Охххх как щЪ нагушкаааммм  Crazy

Dido4ka  Благодаря  Heart Eyes

Ники Искам ли нещо няма живо същество на Земята,което би ми попречило освен мене  Wink

Тонито28, ти си виновна, че се разписах...... ей ви на сЯ да ми четете озъбките  hahaha Joy Joy Joy

Муаххахахахаахах айде спамаркиииииииииииииииии Mr. Green

Е Са Вещи ме Утепа  Crazy

# 758
веЩи я няма
партиииииииииииииии

тони, снимките ти са страхотни
не знаех, 4е имаш такъв резултат
не се предавай
аз се лигавя с 10 кг
а ти си супердюканка
само така

# 759
За всеки е различно,аз пък като си мисля за това какво ще хапвам,да си приготвя и ме отвява от проблемите и нещата,които ме дразнят.Въпроса е поне според мен с този режим човек не да се натоварва ,а да се разтовари,защото като разтоварим килата,се разтоварват и негатините.
Ели и моя е малък,но не чак толкова - в пети клас е и е с големи претенции към яденето.
По повод готвенето във форума ще напиша една рецептичка,за тези които не обичат много пилешки дробчета,която импровизирах в неделя.

# 760
Да, разписахме се днес всички
И мен вкъщи ме подкрепят, мъжът ми все ми доставя риба, а дъщеря ми беше научили наизуст и схемата за 3-та фаза, когато бях на нея

# 761
  • София
Оооооо, Никито, абсолютно права съм Mr. Green и го казвам от собствен опит  Wink Малко цигарите ме опровергават засега, ама ще им видя и на тях сметката  Mr. Green

Тониииии , не ме подръчквай, че ще дойде госпожата с тиганЯ и вУците  Joy Joy Joy

# 762
  • Русе
Хей Никито, какви са тези думи. Я се опомни и се хвани в ръце.
Та ти със силен хъс и мотивация започна... а сега какви ги приказваш.
Всички ние така ти се радвахме, не ни разочаровай.

Каква ти вселена.... като си имаш сектата за подкрепа

# 763
 smile3533   smile3532   smile3558    mrstraetz   smile3535    animal085   newsm57    Hands Clap   blahblah

newsm17 afwitch

Уф, страхотно си изкарахме снощи.......................... дъртътеееееееееее, ахой!

Нелсън, ако ти се ходи на зъболекар е отделен въпрос  Mr. Green Mr. Green

# 764
  • София
 smile3534 smile3502 newsm08

ако е ВУК - висок, умен и красив - веднЪг заминавам  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт