оперативно премахване на девствената ципа

• 15 516
  • 20
  •   1
Отговори
Здравейте, значи имам приятелка на 17 години която е девствена и е пробвала няколко пъти да се отвори сама или някое момче да я отвори, но адски много я боли ... естествено била е отпусната всичко както си трябва но така и не става ... винаги се отказвала в последния момент заради болката. Знае ли някой нещо за оперативното премахване на девствената ципа, колко е цената и дали трябва съгласието на родител. Търсих из нета и там пишеше цена : 1200 лв. наистина ли е толкова ? Ако някой знае нещо моля да отговори . Предварително благодаря !

# 1
  • България
Здравейте, значи имам приятелка на 17 години която е девствена и е пробвала няколко пъти да се отвори сама или някое момче да я отвори, но адски много я боли ... естествено била е отпусната всичко както си трябва но така и не става ... винаги се отказвала в последния момент заради болката. Знае ли някой нещо за оперативното премахване на девствената ципа, колко е цената и дали трябва съгласието на родител. Търсих из нета и там пишеше цена : 1200 лв. наистина ли е толкова ? Ако някой знае нещо моля да отговори . Предварително благодаря !
Болднатото ме впечатли Shocked,макар,че и останалото си го бива...
Сериозно сега-какъв е този зор на твоята приятелка?
Да не би да има някакво състезание за това?
Очевидно не е готова и психически и физически за тази стъпка!
Не се занимавайте с глупости,че и нас със същите такива!

# 2
  • Варна
Цените варират между 120-150 лв http://www.avismedica.com/uslugi/ginekolog.html
Ето и една стара тема по същия въпрос http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=411362.0

# 3
 ShockedВие друга работа нямате ли си?Като му дойде времето ще стане.

# 4
защо не отиде на лекар за да я прегледат.
и да не се насилва толкова много.
 Hug

# 5
  • Талант на 2012,2013 г.
Еми боли - Да!!! Всички сме минали през тази болка. Нея сега ако я боли и не може да изтърпи, след това как ще ражда??? Thinking

# 6
Боже да ви имам проблемите  на тази прекрасна възраст има много по приятни неща с които да се занимавате а не с отстраняване на девствената ципа. newsm78

# 7
Не си е намерила майстора.  Laughing
Да пробва с някой по-опитен, не с връстник, щом въпросът е на живот и смърт и не може да изчака.  Simple Smile

# 8
Всъщност от обща култура знам, че при някои момичета хименът е по-плътен и по-трудно се разкъсва при полов акт. Възможно е това да стане напълно чак при раждане. Или при сношение с по-надарен младеж Crazy.
Това е съвсем сериозно Peace.

# 9
Вие матури нямате ли бе, че мислите за глупости?! newsm78
От този пост си вадя извод, че двете сте с много ниска сексуална култура. Седнете и се просветете малко, за да не пускате тема после "Бременна ли съм?"  Crazy
Задължително в този случай бих посетила гинеколог, а не сама да пробвам или да пускам теми из форуми.  Crazy

# 10
  • Бургас
Не й е дошло времето!

# 11
Принципно съм съгласна с всичко, изписано по-горе Simple Smile Но за мое огромно съжаление трябва да допълня, че ми се наложи да мина през процедурата (неотдавна) и цената беше 80 лева, не се шашкайте  Laughing

Само че наистина в моя случай се касаеше за заболяване, а не за пуберски трепети.

Тъй че отговарям просто за да го има черно на синьо и да излиза в търсачките, ако някой друг също страда от сериозен проблем, който не позволява друго решение Simple Smile

# 12
  • Някъде там на юг...
И що толкоз държи да се отвори тази  твоята приятелка  ?

# 13
Ама сте и вие лоши каки  bambam Все едно на тяхната възраст само за учене и културно-масови мероприятия мислехте, а не за секс  Crazy

Към авторката - трябва да си отиде на лекар момичето, като смята, че има проблем. Тук каквото и да в посъветваме са си просто догадки ... и нападки.

# 14
  • Mediterraneo
Не си е намерила майстора.  Laughing

Или краставицата е къса  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт