Остър гастрит и язва

• 2 170
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте , търся помощ за лечение на  язва и гастрит . Диагнозата ми беше поставена преди 4 месеца . Въпреки лекарствата често имам кризи . Реших да търся алтернативно лечение . Започвам с разделно хранене , което ми беше препоръчано и от лекарката . Моля за съвети и предложения , как да се справя .

# 1
Гастрита, язвата, колита са все заболявания причинени от дисхармония в трета чакра. Няма да навлизам в подробности , защото предполагам не си подготвена в тази материя, но ще ти кажа да помислиш върху това дали изпитваш чувство за вина. Чувството за вина ни прави големи проблеми. Помисли дали има при теб такова нещо, но честно насаме със себе си.. Peace

# 2
Благодаря за отговора   bouquet Лекарката ми каза , че това може да е предизвикано от стрес или на неврологична основа .  Да вина изпитвам и то огромна .  Братчето ми почина преди 3 години , а аз не бях до него , дори бяхме скарани в този момент . Едва ли бих могла да го преодолея .  Запозната съм до някъде с тази материя , чела съм доста неща , но не знам как бих могла да си помогна с нея ? Би ли ми обяснила по подробно .

Общи условия

Активация на акаунт