Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 21

• 43 983
  • 723
  •   1
Отговори
# 195
Ооооо, Али Ръза, добре дошъл!!! Всички сме на вратата да те посрещнем. Носим ти чехлите!!! Hug smile3525

# 196
  • У ДОМА
Ооооо, Али Ръза, добре дошъл!!! Всички сме на вратата да те посрещнем. Носим ти чехли!!! Hug smile3525

Ами то в това студено време няма да откажа да си обуя чехли newsm62

# 197
Ванилия75 не нужно да викаш. Всеки има право на мнение и право да го изразява. В спора се ражда истината, а и този "спор" който се заформи не мисля че беше чак толкова ожесточен Peace

# 198
  • У ДОМА
ХА ХА ХА!

# 199
Ванилия75 не нужно да викаш. Всеки има право на мнение и право да го изразява. В спора се ражда истината, а и този "спор" който се заформи не мисля че беше чак толкова ожесточен Peace
Да ти кажа НЕ викам!Сменям размера на шрифта за да го забележи всеки.Викане е когато натиснеш Caps Lock Wink

# 200
  • Майничка

Joy и да допълня репликата на моята любимка: "Как едно кръвно не можете измери, серсеми със серсемите!"

# 201
Аз мисля, че трябва да стане нещо сериозно, което да разтърси и Лейля и Неджля до дъното на душата им, за да се "открият" те двете отново като сестри. Иначе времето подобни рани, каквито си нанесоха те двете, не ги лекува. Трябва им нещо разтърсващо, за да им се наместят зъбните колелца в главата и да разберат кои са всъщност важните неща в живота.  Peace

# 202
  • Пловдив
Каквото повикало - такова се обадило, това е моето мнение.

# 203
Да ти кажа НЕ викам!Сменям размера на шрифта за да го забележи всеки.Викане е когато натиснеш Caps Lock Wink
Peace Peace

Али Раза много ме радваш  с тези картинки Simple Smile браво Simple Smile

# 204
  • У ДОМА
Аз мисля, че трябва да стане нещо сериозно, което да разтърси и Лейля и Неджля до дъното на душата им, за да се "открият" те двете отново като сестри. Иначе времето подобни рани, каквито си нанесоха те двете, не ги лекува. Трябва им нещо разтърсващо, за да им се наместят зъбните колелца в главата и да разберат кои са всъщност важните неща в живота.  Peace

Ами и двете сгрешиха -ще осъзнаят грешките си! жалко че трябваше  да минат по трънливия път за да го разберат!

# 205
Али Ръза, страхотни колажи. Нямам думи! Как ти идват в главата толкова идеи? Но доколкото разбрах, в работата си се занимаваш с нещо подобно.  smile3501
За съжаление / поне за мен/ трябва да ви напусна, имам ангажименти. Приятна вече на теб и всички съфорумци.
С много от вас, с които ми е изключително приятно да дискутирам   се засичаме все по-рядко във форума, но да се надяваме, че във времето ще се уцелим. Дори днес имах повече време /имаше профилактика на компютрите, та с лаптопа успях да пообсъдя това-онова от сериала ни любим!! Peace
Весели и ползотворни  разговори и дискусии ви желая!! Да ви върви лафа!! Hug  bouquet

# 206
То има ли лесен път Али Ръза?Всеки си води своята битка в този живот, много малко са хората на които пътят напред е постлан с цветя. Важното е не само накъде вървим, а и какво сме научили по пътя.  Flutter
Лека вечер DartanianHug

# 207
Смятам че и двете имат вина. Донякъде Лейля си го търсеше. А и мисля , че малко преиграва. Абе злобничка е според мен-не я харесвам

# 208
Joy и да допълня репликата на моята любимка: "Как едно кръвно не можете измери, серсеми със серсемите!"
... "Само танци-манци им дай! Божеее, какво ни дойде до главата!" Laughing

# 209
  • У ДОМА
ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ ДОВЕЧЕРА!!!

Хайде аз ви оставям че колко работа ме чака! wavey

Общи условия

Активация на акаунт