Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 21

• 43 943
  • 723
  •   1
Отговори
# 630
На Ферхундето май боя от Оуз малко и беше.След като срещнаха Джейда с бебето се разбраха с Лейля като стават направо да излизат,но нали трябва да покаже колко е лицемерна Ферхито, нарочно се спря.Аз си мисля ,че това го направи освен да подразни Джейда,  да е чукне леко ,а и Лейля да се подразни, като види бебето/въпреки ,че много добре знае ,че е с лабилна психика/.Тая жена постоянно си търси боя май.Тя кво си мисли ,че Оуз вечно ще стои в затвора.Нали като излезе пак ще и начука канчето.
А за разправията м/у двете сестри за блузата и аз в началото се чудех как така никой не стана да ги разтърве и гледаха опулени Shocked,но после си викам, еми да се оправят вече големи магарици сами си забъркаха кашата , да се оправят сами не са деца от детската градина да не могат да поделят играчката си.Лейля продължава с егоизма си и претенциите си и много дразни.
А Хайрието много ми беше сладка  с тия колани дето ги развяваше рано рано.То наистина май правилното решение да се заженят и всеки по пътя си.
А за дълго чаканата целувката крайно време беше.То даже си помислих,че тъкмо да се допрат,ще влезе крокодила,ама поне им даде няколко секунди поне да изтръпната и двамата,но естествено за кратко.Сепер нагло и нахално животно.Не моа го изтърпя.

# 631
  • София /Абсурдистан
Малко отклонение - ама не мислите ли, че е редно всеки сам да си вземе изпраните дрехи и да си ги изглади. Хайрието и Ферхи бяха направили манифактура направо - гладят на всички дрехите и сортират. То не че Ферхи много се престараваше де Grinning

# 632
Не знам кой глади по принцип в този дом, но дрехите им сигурно са колкото в среден по големина магазин за дрехи "Втора употреба" Laughing Grinning Колкото народ са!! ooooh!
Аз ако имам толкова хора в къщи, бих залагала на дрехи от немачкаеми материи Thinking

# 633
Има ли идеи за следващата анкета? Искате ли да избираме заедно темата или предпочитате този път да е сюрприз?

На Ферхундето май боя от Оуз малко и беше.  tooth  thumbsupСлед като срещнаха Джейда с бебето се разбраха с Лейля като стават направо да излизат,но нали трябва да покаже колко е лицемерна Ферхито, нарочно се спря.Аз си мисля ,че това го направи освен да подразни Джейда,  да е чукне леко ,а и Лейля да се подразни, като види бебето/въпреки ,че много добре знае ,че е с лабилна психика/.Тая жена постоянно си търси боя май.  box Тя кво си мисли ,че Оуз вечно ще стои в затвора.Нали като излезе пак ще и начука канчето.  bash
tooth thumbsup

# 634
soya-fen ,не се притеснявай за анкета и да не сложиш няма да се разсърдим.То засега и без това няма голяма динамика във филма,още се върти враждата м/у Лейля и Неджля.Аз мисля,че вече трябва мако напред да дръпнат,то тва вече се изчерпа.

# 635
Вярно време е за анкетата.  Flutter
Тези Лейля и Неджля ги дъвчем цяла тема. Предлагам да сменим гледната точка и следващата анкета да бъде за отношенията Фикрет-Джаврие или Ахмед-Нехир.  Peace

# 636
soya-fen, Не се притеснявай, каквото и да сложиш, пак ще има отговори и дискусии. Не стига собствената ти ангажираност, но и се грижиш за нашия форум. Не може да бъдем неблагодарни.     bouquet  bouquet
С две думи - ти си сирак откъм грижи!!!! Hug

# 637
Добър ден! Вчера си говорихме,че не дават Айше.  Е ето,че ни чуха,но снощи не можахме да разберем какво е станала,но нищо довечера  Heart Eyes
Ако някой знае може да напише с ББ  bouquet

# 638
Баба Джаврие няма ли да омекне или да си отиде в нейната "студена" къща? Тя и Ферхи са ми любимките. В началото ме дразнеше, но сега вече ми е любимка. Вярна е поговорката " Толкова грозен, грозен , та чак красив" Много се забавлявам с тях двете .. особено в комбинация обладани от зли духове.

# 639
soya-fen, Не се притеснявай, каквото и да сложиш, пак ще има отговори и дискусии. Не стига собствената ти ангажираност, но и се грижиш за нашия форум. Не може да бъдем неблагодарни.     bouquet  bouquet
С две думи - ти си сирак откъм грижи!!!! Hug
Е, интересно да става! Не ми е в тежест, напротив, обществено-полезният труд е по-приятен и благодатен от заплатения. Все ми се струва, че нашите теми не са само сладки приказки , а обсъждания и мнения, които са интересни и помагат в разни ситуации, имат си някакъв смисъл и значение все пак. thumbsup
" Толкова грозен, грозен , та чак красив"- това е съкратена версия на приказката за Грозното патенце.  Hug

Има една интересна идея в списъка от предложения - "Кой от героите се развива и променя най-значително и позитивно до момента?"

Последна редакция: пт, 09 апр 2010, 12:47 от soya-fen

# 640
Харесва ми идеята ..аз съм ЗА.

# 641
Добър ден! Вчера си говорихме,че не дават Айше.  Е ето,че ни чуха,но снощи не можахме да разберем какво е станала,но нищо довечера  Heart Eyes
Ако някой знае може да напише с ББ  bouquet
И на мен ми е интересно Thinking

# 642
Гледах началото на епизода който,ще дават довечера, заради Айше,но нищо не схващам,само проблем проблем !!!  Thinking Naughty

# 643
Гледах началото на епизода който,ще дават довечера, заради Айше,но нищо не схващам,само проблем проблем !!!  Thinking Naughty
Да не е поканила целия клас на ресторант с парите на батко си Шефкет, дето ги спечели на покер? Laughing

# 644
Сещам се,че отначало почти всички изпитваха люта омраза срещу Джеврие,но сега гледам има доста фенове LaughingКрайно време беше да я оцените колко е забавна и сладка Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт