Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 21

• 44 106
  • 723
  •   1
Отговори
# 120
Ако си на мястото на човека, на който се помага е добре, ама ако си на мястото на човека дето се раздава, трябва да се заредиш с безкрайно търпение и да се откажеш от собственото си щастие в името на някой друг. Отношенията майка-деца не се приемат за "раздаване за другите".Повечето майки по отношение на децата си са жертвоготовни и са готови да се раздават до безкрай. Ама става ли въпрос за останалите хора, мисля, че Естел е права, че здравословният егоизъм е полезен.  Peace
Cheburashka не знам дали съм ти го казвала,но подписа ти е уникален!

# 121
Ааа,Фикрет малко се улива с това себеотрицание!

# 122
Някой беше казал тук във форума,че Седеф и виновна за съдбите им. Според мен не е така,това зависеше само от тях. Те така пожелаха,така го направиха. Защо Седеф не тръгна подир Оуз?

Аз не съм съгласна, че Седеф има вина в случая. Не е важно кой ги е запознал, а какво е станало след това.  Peace
Все едно аз да обвинявам нета, че ме запозна с мъжа ми.  hahaha Joy Joy Joy
Мерси Ванилия75.  Hug
Имаш предвид банера или това, което съм написала?  newsm78

# 123
Относно Фикрет бих казала "Добрите хора си патят от добротата"  Naughty

# 124
Cheburashka Радвам се,че си ме разбрала какво искам да кажа  bowuu   bouquet

# 125
Да не ви изпусна,връщам се да чета   Laughing

# 126
Някой беше казал тук във форума,че Седеф и виновна за съдбите им. Според мен не е така,това зависеше само от тях. Те така пожелаха,така го направиха. Защо Седеф не тръгна подир Оуз?

Аз не съм съгласна, че Седеф има вина в случая. Не е важно кой ги е запознал, а какво е станало след това.  Peace
Все едно аз да обвинявам нета, че ме запозна с мъжа ми.  hahaha Joy Joy Joy
Мерси Ванилия75Hug
Имаш предвид банера или това, което съм написала?  newsm78

Банера на Лейля имах предвид.Тук е много красива!Но сега като каза прочетох и написаното,също ми хареса!

# 127
За банера изцяло е виновен Али Ръза, той ми го направи, аз поисках само да ми подбере снимки, на които Лейля е шастлива, че от толкова сълзи и драми в сериала ми се иска поне в подписа ми да се усмихва. От там нататък останалото е негово дело. За което много му благодаря пак.  omm

# 128
По отношение на анкетата - смятам, че и двете имат вина. И двете постъпиха глупаво и наивно, и двете и изпатиха. Надявам се да са си научили урока.
Фикрет наистина прекалява - освен, че е нездравословно за нея, е и досадно за останалите.

# 129
Някой спомня ли си в коя серия даваха онзи майстор дето им ремонтираше покрива,пееше една песен Joy Joy?  

# 130
Аз като един злобен,но добронамерен човек-такъв ще им изплющя на всички,че аман от превземки вече-на Фикрет,да ходи да си ляга с мъжа,на Лейля да и минат депресиите и хленча,на Шевкет-да му дойде акъла в главата,на Нехир-да взима оня мухъл-клюкар,стига се е правила на девица срамежлива толкова време Stop StopОф,уморих се !

# 131
kati1000  Напълно подкрепам  Peace

# 132
Аз като един злобен,но добронамерен човек-такъв ще им изплющя на всички,че аман от превземки вече-на Фикрет,да ходи да си ляга с мъжа,на Лейля да и минат депресиите и хленча,на Шевкет-да му дойде акъла в главата,на Нехир-да взима оня мухъл-клюкар,стига се е правила на девица срамежлива толкова време Stop StopОф,уморих се !
Joy Joy Joy Joy Joy Joy newsm10
А ТАКА! ИЗШИЙ ИМ ПО ЕДИН ЗАД ВРАТА!! АМА ХААААА!!!
Къде се намират те, че да ни карат само да страдаме Thinking

# 133
Ам тъй,де!100 серии ша са лигавят!Ай сиктир! Joy

# 134
  • София
За Фикрет бих добавила "Прекаления светец и богу не е драг"  прекалява и то мноого според мен Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт