Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 21

• 44 049
  • 723
  •   1
Отговори
# 165
Въъъх,малко имало на дъното още Mr. Green и ще бегам към Адапазаръ Laughingили по- добре към бездънните кладенци на Ферхунде-Та по този повод да кажа,не мога да го дишам това Седефче-дърта кранта с торби под очите и инфантилно поведение!Не ми прилича на дете ,а на алкохоличка по-скоро
И на мен не ми допада Седеф особенно..

# 166
Лейля беше в криза и то много сериозна, пооправи се, но още не я е преодоляла и продължава да ходи на психотерапевт. Според мен всички се държат така с нея, защото ги е страх да не се повторят кризите й и периода с "розовото палто".  Tired
Неджля, колкото и рев да изреве е по-устойчива психически от сестра си и въпреки всичките трудности успя да се съхрани и да не се побърка.  Flutter

# 167
Абе незнам кой на кого отнел, а и станалото- станало. Всяка от нас вероятно изхожда от собствения си опит и за това разбираме повече едната или другата.
И аз сестра нямам, но преди време моя близка приятелка тръгна с момчето, в което бях влюбена. Дори не ми е бил гадже. Пубертетски истории. Били сме на възрастта, на която са сега двете сестрички. Та помня колко много ме заболя, колко страдах и как дълго време не исках да я погледна и да й простя... Емоциите са много силни на тази възраст. Със сигурност и двете страдат много.  Peace
ПРАВА СИ  newsm51

# 168
Абе незнам кой на кого отнел, а и станалото- станало. Всяка от нас вероятно изхожда от собствения си опит и за това разбираме повече едната или другата.
И аз сестра нямам, но преди време моя близка приятелка тръгна с момчето, в което бях влюбена. Дори не ми е бил гадже. Пубертетски истории. Били сме на възрастта, на която са сега двете сестрички. Та помня колко много ме заболя, колко страдах и как дълго време не исках да я погледна и да й простя... Емоциите са много силни на тази възраст. Със сигурност и двете страдат много.  Peace
Права си много!Като ти е сестра пък,как боли не ти е работа!!!

# 169
Лейля беше в криза и то много сериозна, пооправи се, но още не я е преодоляла и продължава да ходи на психотерапевт. Според мен всички се държат така с нея, защото ги е страх да не се повторят кризите й и периода с "розовото палто".  Tired
Неджля, колкото и рев да изреве е по-устойчива психически от сестра си и въпреки всичките трудности успя да се съхрани и да не се побърка.  Flutter
newsm10 newsm10 Напьлно сьм съгласна с теб

# 170
  • Пловдив
Ледената кралица Хубав ти е подписа,ама Хайрие ми е малко странна там,прилича ми на мокра, проскубана и опърлена кокошка  Joy Joy Joy
Е, що бе  Sunglasses-  точно тука мама Хайрие е с модерна прическа, а не кат разплетена кошница, както е в сегашните епизоди Mr. Green

# 171
Не знам защо, но и мен ме дразни Седефчето newsm78 Някакво такова инфантилно поведение. нито дете, нито възрастна

# 172
Точно заради това ми допада повече Неджля!

# 173
Да, и според мен Неджля е психически по-устойчива и ми допада повече

# 174
Аз пък не знам психотерапевт, който толкова бързо да лекува психично разстройство. Та тя Лейля изобщо не е излекувана, според мен. Психиката е толкова деликатна материя, че Лейля е като рохко яйце в момента и много малко й трябва за рецидив. Thinking
Тази лекарка непрекъснато й повтаря сама да решава какво е най-добре за нея. Е, как да реши като е болна?
Въртят се в омагьосан кръг, още повече, че самата докторка има нужда от помощ Mr. Green

# 175
Peace

Съгласна съм с теб Simple Smile
Точно заради това ми допада повече Неджля!

и на мен  Peace и за това ме дразни толкова Лейля, защото не може сама да се справя с нищо, при най малката трудност се крие под крилото на баща си, а отгоре на това е с претенции до небето.
В последната серия ме издразни жестоко. ooooh!

# 176
Ако не се скрие под крилото на баща си то кьде?По-добре ли е да се затваря в себе си НЕ пожелавам и на най-големия си врак такава учест

Последна редакция: вт, 06 апр 2010, 15:37 от Ивона1

# 177
Ако не се скрие под крилото на баща си то каде?По-добре ли е да се затваря в себе си НЕ пожелавам и на най-големия си врак такава учест

не може при всяка трудност да се криеш под крилото на мама и тати, още повече на тази възраст. Тя не е дете и трябва сама да се справя в живота, едно е някой да ти помогне и да ти е опора в труден момент, а съвсем друго е да му се увесиш на врата като воденичен камък.

# 178
Само да вмъкна нещо различно, без да обиждам някого конкретно!
Преди да се регистрирам, ми направи впечатление, че във форума се пише много грамотно, не се използват цинизми и така форумът е много образователен. Случва се да грешим в бързината, но моля да се оглеждат добре думите и все пак има опция "редактирай", човек може да се върне и да си поправи грешките! Embarassed
Аз лично се изприщвам като видя, че съм сбъркала и се връщам понякога по 5 пъти, за да се оправя ooooh!
Извинете ме за отклонението!!  bouquet

# 179
Съжалявам от бьрзане е   Cry ..

Общи условия

Активация на акаунт