Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 21

• 43 900
  • 723
  •   1
Отговори
# 270
А защо Фикрет по нататък ще напусне Тексин?

# 271
  • Пловдив
А защо Фикрет по нататък ще напусне Тексин?
ББ: Защото ще се "увлече" по една певица... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

И за лека нощ едно колажче по темата тази вечер:

# 272
Аз само се записвам да видя някой нов колаж

# 273

Оузчо си е виновен отвсякъде, защото не може такова безотговорно бебеправене. Това момче не само не познава самобръсначките, но и презервативи не ползва. В кой век живее???
hahaha Той си е мой Heart Eyes Разбирам, че и той не ги пази, ама и те малоумни ли са ooooh!

Тя не загуби само съпруга си, тя загуби сестра си.
И бебе.. Naughty
Съгласна съм с целия ти пост, няма какво да допълня Hug

Ледената кралица страхотно е колажчето Hug

bouquet за страхотната темичка Peace
В анкетаа гласувах с опцията "С пълно право се сърди на Неджля, на нейно място не бих й проговорила повече" Не смятам, че трябва да казвам каквото и да било, просто непростима постъпка за мен..

# 274
Те са сестри, би трябвало да си простят, да се сдобрят и да се поучат от урока според мен.
Лейля донякъде е права все пак,тя преживя много заради сестра си и неможе от един път да се престори,че нищо не се е случило.
Неджля я съжалявам просто,тя наистина е като едно коте на което в момента повечето не обръщат внимание.
 Confused С времмето нещата може да се оправят.
Джеврие,цепи мрака просто тая жена любимка ми е  Joy
Али Ръза,само който е баща на 2 или повече деца може да го разбере... (Аз не съм но сигурно е трудно да се правиш,че обичаш едното повече от другото)
Ферхунде след боя ми е скучна.
Шефкет сигурно все по често се дрогира,не го дават много и той ми е скучен.
Айшето,аферим машалах такава сестричка няма,как подкрепя Неджля само.
Хайрие Ханъм,милата какво ли не прави да угоди на дъщерите си.
Фикрет,се държи студено просто незнае как да изрази чувствата си.
Денис вече ми харесва  Sunglasses
Тахсин напредваш брато.. след някоя и друга вечер можеби ше топнеш чушлето  Laughing
Еми т'ва е....   Mr. Green

# 275
И на мен Ферхунде след боя ми стои някак "постна".
Да се връща старата Ферхи, дето се стърже по вратите да подслушва и да прави интриги, липсва ми  Joy
Джаврие обаче остана с отворена уста, то сега Фикрет и тва момиче май ще станат приятелки.
А Нуниш няква роднина ли е на Джаврие или приятелка  newsm78

# 276
  • У ДОМА
cookie това е за теб! заповядай!

# 277
  • В сърцето на любимите мъже!
Лейля още при психоаналитичката изплю камъчето какъв е основният й проблем - а именно, че се чувства застрашена относно любовта на баща си, затова реакцията й е логична.

Аз друго се чудя - при цялото това ядене и пиене на чай и кафе, които по принцип са със захар, как успяват всички да са толкова слаби... И изобщо, макар и страшно вкусна, турската кухня изобилства от въглехидрати, а турците не са много дебели, особено пък ако ги сравним с много други нации, които уж обръщат внимание на храненето си.

# 278
  • Варна
Добро утро .  Hug
Дойдох да ви оставя снимката на  Джеврие в 28 сезон.  Mr. Green

# 279
Добро утро! Али Ръза много благадаря за подписчетата!
Но някой,ще ме светне ли как да си го сложа #Crazy newsm78

# 280
Аз друго се чудя - при цялото това ядене и пиене на чай и кафе, които по принцип са със захар, как успяват всички да са толкова слаби...

Опасно е да съчетаваш въглехидрати с мазнини - тогава трупаш. В чаят и кафето няма мазнини, но ако похапваш и сладички покрай чая и кафето - ела да видиш какво ще стане. (Хайде да не навлизаме в темата за здравословното хранене, че е малко встрани от настоящата)
Аз пък им се точа на сладкишите - не съм ги пробвала никога, но винаги изглеждат супер апетитни, чак лигите ми потичат  Mr. Green

Във филма освен Ферхунде и Седеф, аз други слаби жени не видях. Всички си имат достатъчно, а някой и повече от достатъчно.

# 281
Никаква промяна в Лейля.Пак съревнование за бащата,пак рев,когато нещата не са точно по волята й,пак фалшивия приповдигнат тон тип "колко съм успешна";психолог,застаряващ,но богат обожател,семейство-всички трябва да са й на разположение и да бдят над душевното й равновесие и нужди.
Неджля си знае,че е прибрана от съжаление и спазва правилата.Чудя се колко време ще издържи да е наказана.Провинението й е непростимо,но Лейля е толкова неприятна,че вината на Неджля вече не ми изглежда много  голяма.
Откъде-накъде тези родители,дето бял ден не видяха от простотиите на невинните си деца,ще са като гърмяни зайци в собствения си дом."Закуската мина добре,да видим как ще е вечерята",криене,тайно подаване на храна на Неджля,специално внимание към Лейля с цел да я умилостивят и предразположат,страх от навъсения им син...това не е живот.Хареса ми идеята за тоягата.Е,не в буквалния смисъл,но Раза би могъл да тропне по масата и да наложи правила в дома си.На който не му отърва,да се изнася на квартира,дърти магарета са,при това с претенции без покритие.Колкото повече се занимава с тях,толкова повече се самозабравят и се качват на главите на тези възрастни хора.Айде това е филм,но толкова често се случва и в живота  ooooh!

# 282
Във филма освен Ферхунде и Седеф, аз други слаби жени не видях. Всички си имат достатъчно, а някой и повече от достатъчно.
Джейда, Неджля, Оя. За тези се сещам сега.

LilaC, напълно съм съгласна с теб.

# 283
На Шефкет не мога да разбера какъв му е проблема.  newsm78

# 284
  • Пловдив
Добро утро! Али Ръза много благадаря за подписчетата!
Но някой,ще ме светне ли как да си го сложа #Crazy newsm78
Добро утро! Hug
Натискаш бутончето "Профил" , намиращо се най-горе на всяка страница на форума и от там от менютата в ляво си избираш Промени Профила-> Профил. В отворилата се страница има поле за подпис - в него слагаш адреса на картинката... Нещо ей такова трябва да изглежда:

Код:
[img]https://cdn.bg-mamma.com/IPTq/06c4de76.jpg[/img]

След това потвърждаваш промените с натискане на бутона "Промени профила" и си готова! Peace

Общи условия

Активация на акаунт