Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 21

• 44 043
  • 723
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Пепелян ханъм си глътна граматиката и си прехапа езика от развоя на събитията - Фикрет и Рейхан ще стават приятелки tooth tooth tooth Ще е весело Mr. Green
ББ Ще се сприятелят ли наистина по-нататък?

# 256
  • Пловдив
Пепелян ханъм си глътна граматиката и си прехапа езика от развоя на събитията - Фикрет и Рейхан ще стават приятелки tooth tooth tooth Ще е весело Mr. Green
ББ Ще се сприятелят ли наистина по-нататък?
Не мога да кажа, гледам само 1-2 турски серии напред... Някой, който го следи по канал Д, нека каже Peace

# 257
Еееееее няма такова чудо като Лейля!  fight Миналата и тази серия ми е нетърпима просто.
 То бива егоизъм, но само на нея да обръщат внимание...
  Мисля, че Али Ръза и Хайрието са виновни, все пак трябва да намерят начин  да и кажат, че и двете са им деца и точка.Не могат да ги делят. Защо само Неджля ще се храни сама, с какво Лейля е по-специална?! Но нея я щадят!
   Ей това Джевриенцеееее ужас, да не дава бог на никой да му е в къщата!
Peace Peace Peace

# 258
Ей,ама тая змия Джеврието направо ме побърква #2gunfire Егасимус ужаса #Cussing out
Така е !!!

# 259
Аз имам подобен пример пред очите си. Една съседка и сестра и. Тя и прости-е, сега си има едно наум като види сестра си близо до мъжа си-дори веднъж ми каза-Аз може да съм простила, но не съм забравила.

# 260
Аз имам подобен пример пред очите си. Една съседка и сестра и. Тя и прости-е, сега си има едно наум като види сестра си близо до мъжа си-дори веднъж ми каза-Аз може да съм простила, но не съм забравила.
Това,което се случва на това семеиство не го пожелавам и на най-лошия си враг

# 261
# 262
Ей,като видяха ,че върлите фенове на Листопад си остават,дори и каквото предаване да пуснат конкурентите,не изневеряваме на любимия си филм.По рейтинг бием отвсякъде.Гледам Слави Трифонов с тия негови анонси относно филма май нещо се мъчи да ни привлече ,ама аз лично нещо не му се вързвам.
Относно спора Лейля-Неджля.Али Ръза да вземе една сопа и да ги подкара и двете,че да им доди акъла.Лейля какво толкова се надува.За каво толкова е наранена?Да не би сестра и да и е отмъкнала голямата любов?Тя си беше наясно,че насила се ожени,от няма икаде,без любов от страна на Оуз.Е ,да не би да не знаеше,че не я обича.Даже трябва ,като види сестра си да и се хвърли на врата от благодарност,че я е отървала от него.Просто много надменно се държи.Все търси внимание.Феновете на Лейля да не ме нападат,но Неджля засега се държи достойно.
А на Фикрет направо се чудя на тая жена.Много студено се държи спрямо Тахсин.А той горкия гледа като уплашен заек.А бе това плашило да го натирят у тях си и малко да си обърнат внимание тия хора.

# 263
  • Пловдив
За момента мисля, че е много по-подходяща следната картинка:

А Слави, Таланти и Брадъри - нямат шанс да привлекат голям дял от аудиторията на Листопад. Не им се връзваме лесно на простотиите на някакви си там реалити и прочие формати Mr. Green

# 264
За момента мисля, че е много по-подходяща следната картинка:

На тази снимка Неджля доста гадничко гледа,не мислите ли ?

# 265
Целият скандал е за мъжа между двете сестри

# 266
Можете ли да повярвате,че това е тя?

# 267
Целият скандал е за мъжа между двете сестри

То пък дин мъж ! ooooh!

# 268
Здравейте,

вече мога и аз да се включа в дискусията за кой прав, кой крив.

Оузчо си е виновен отвсякъде, защото не може такова безотговорно бебеправене. Това момче не само не познава самобръсначките, но и презервативи не ползва. В кой век живее???

За мен реакциите на Неджля са от чиста завист и мерене - коя е по-по (щото най определено не виждам). А Оуз, въпреки че беше влюбен в Неджля, я излъга за много неща и си получи заслуженото. За Неджля Оуз беше просто едно залитане, много силен огън, но за кратко. Кой ли не е преживявал същото - за 2-3-4 седмици си мислиш, че светът ще свърши, ако не сте заедно, но после всичко се разпада и все едно, че нищо не е било. Или пък на кой не му се е случвала ситуацията аз харесвам Х, но Х харесва Y.

Кати1000, не мога да ти спестя и моето възмущение за думите ти. Едно е аборт по желание, друго е да загубиш дете. По-добре си пази отровата за други неща.
Във филма Лейля получи доста удари - първо видя с очите си, че Оуз спи с Джейда, и то когато искаше да му каже, че е бременна - един много деликатен момент; после след като загуби бебето, огромен шамар беше новината, че Джейда е бременна; после Неджля и открадна Оуз - е, от камък ли да е тази Лейля, че да устои психически. Ако не й пукаше - да, става и животът продължава, но тя имаше чувства, мечти, надежди... затова превъртя. Тя не загуби само съпруга си, тя загуби сестра си.

Желая ви лека нощ (и спорна работа на нощните птици) - утре ще си догоня мислите, дето вече изхвърчаха  Hug

# 269
Браво за хубавата тема   love001 smile3525
Аз не гледах филма в началото и не мога да изкажа мнение, което се базира на конкретните факти от любовната история на двете сестри и косматия хубавец, но симпатизирам на Неджля.
Просто поведението и в момента е много по-приемливо, въпреки преживяното.
Аз очаквам с нетърпение първата целувка между Фикрет и Таксин, много ми е любопитно:къде, кога и как?!
Лека вечер на всички  newsm46 smile3524

Общи условия

Активация на акаунт