Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 21

• 43 992
  • 723
  •   1
Отговори
# 240
Естествено,че ще се перчи и аз да съм и аз ще го правя за нея е голяма стъпка да започн работа след такава депресия и то в престижен офис,като този на господин Яман..
Да се перчи за нещо, което е постигнала сама. В случая не е така.
А перченето и доказа, че всъщност не се е променила, а си е същата
повърхностна лигла.
Peace Peace Peace

# 241
Поправка : Джипче се пише  Twisted Evil
Има си хас! #Crazy

# 242
Ванилия 75   bouquet, но ако Ферхунде не беше натиснала Оуз да се ожени за Лейля и се беше озовала сама и бременна в къщи дали щяха да се държат с нея така както сега с Неджля?!
  Всеки си има гледа точка и мнение, явно нито ти например можеш да ме убедиш в правотата си, нито аз теб в моята. Няма една истина тук във филма...

# 243
Детенце изглеждаш доста глупаво,като поправяш по-големи от теб Whistling Не схващаш ли,че нарочно е написано така?Престани вече,виждаш,че дразниш почти всички ВЪЗРАСНИ пишещи в темата Wink
Ванилия 75   bouquet, но ако Ферхунде не беше натиснала Оуз да се ожени за Лейля и се беше озовала сама и бременна в къщи дали щяха да се държат с нея така както сега с Неджля?!
  Всеки си има гледа точка и мнение, явно нито ти например можеш да ме убедиш в правотата си, нито аз теб в моята. Няма една истина тук във филма...
Така е за това се съгласих най-вече с ГАРГАМЕЛА  bouquet

# 244
Естествено,че ще се перчи и аз да съм и аз ще го правя за нея е голяма стъпка да започн работа след такава депресия и то в престижен офис,като този на господин Яман..
повърхностна лигла.
А,пък Неджля,като беше сгодена за Джем нима не беше сьщата броеше си златцето там и се кефеше...

# 245
А,пък Неджля,като беше сгодена за Джем нима не беше сьщата броеше си златцето там и се кефеше...
Те затова са на това дереджде, де. Щото се състезават помежду си.
Неджля дава вид, че се е променила, докато днешното поведение на Лейля ми
показа, че тя пак си е същата, въпреки преживяното.

# 246
повърхностна лигла.
++++++6

# 247
Цитат
Ванилия 75  , но ако Ферхунде не беше натиснала Оуз да се ожени за Лейля и се беше озовала сама и бременна в къщи дали щяха да се държат с нея така както сега с Неджля?!

Точно така всеки си има мнение и се изразява така,както мисли за добре предлагам да пратим Леиля и Неджля при Джефрието,само за 1 седмица и да видите как бьрзо ще се разцелуват...Сега сериозно мисля,че няма невинни в тази ситоация...

# 248
Те затова са на това дереджде, де. Щото се състезават помежду си.
Неджля дава вид, че се е променила, докато днешното поведение на Лейля ми
показа, че тя пак си е същата, въпреки преживяното.
Немога да споря за това,но мисля,че ще се съгласите,че на всички,като започнем от най-малките и стигнем до най-големите им трябва един хубав бои с точилката...

# 249
Немога да споря за това,но мисля,че ще се съгласите,че на всички,като започнем от най-малките и стигнем до най-големите им трябва един хубав бои с точилката...
Без Айшето. Или и нея профилактично, че не се знае какви ще ги надроби като порасне. Laughing

# 250
Спора е излишен, така е направен филма и толкова.
И аз симпатизирам на Неджля, не е толкова разглезена и доста по-твърда.

# 251
Без Айшето. Или и нея профилактично, че не се знае какви ще ги надроби като порасне. Laughing
ООО и Айшето,че от малка си започна да покрадва за,което се вазмотих

# 252
Абсолютно! Peace Всеки си изказва мнението и емоциите породени от филма, без да е лично насочено (защото някой път е придружено от "не си прав/а...", което не е редно според мене) и без този отсреща, който мисли различно да приема различното мнение като лична критика и нападка.

ООО и Айшето,че от малка си започна да покрадва за,което се вазмотих
Чувствувам как нашият литературен критик Ivana_my_Life ще нададе "вазмотен" рев! Laughing

Последна редакция: вт, 06 апр 2010, 22:08 от soya-fen

# 253
Спора е излишен, така е направен филма и толкова.
И аз симпатизирам на Неджля, не е толкова разглезена и доста по-твърда.
Ние не спорим просто обсъждаме...Нали все пак за това сме тук.

# 254
  • София
Не знам, каквото повикало, такова се обадило...
Това избрах аз. И на мен малко ми се струва, че Лейля преиграва с кофти отношението към сестра си, но ако аз бях на нейно място не съм сигурна дали бих й простила. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт