Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 21

• 43 910
  • 723
  •   1
Отговори
# 285
Ледената кралица   Слагам кода,но вместо картинката си стой кода! Ако искаш да ти напиша на ЛС паролата да ми сложиш подписчето? Все пак да уважа труда на Али Ръза

# 286
  • Пловдив
Ледената кралица  Слагам кода,но вместо картинката си стой кода! Ако искаш да ти напиша на ЛС паролата да ми сложиш подписчето? Все пак да уважа труда на Али Ръза

Значи сложи следното нещо в полето за подпис (копирай всичко от [img ] .... до [ /img] включително):

Код:

[img]https://cdn.bg-mamma.com/IPTq/15babb61.jpg[/img]

П.П. Виждам, че вече си се справила Hug

Последна редакция: ср, 07 апр 2010, 09:17 от Ледената кралица

# 287
Уеаааа newsm44! Супер newsm68.   Отново благодарности на Али Ръза newsm51! Без него този подпис нямаше да бъде факт.  И благодарносте на Ледената Кралица,че ми помогна да си го сложа. Радвам се,че има такива добри хора  bouquet.  БРАВО!!!  newsm74

# 288
Здравейте,

вече мога и аз да се включа в дискусията за кой прав, кой крив.

Оузчо си е виновен отвсякъде, защото не може такова безотговорно бебеправене. Това момче не само не познава самобръсначките, но и презервативи не ползва. В кой век живее???

За мен реакциите на Неджля са от чиста завист и мерене - коя е по-по (щото най определено не виждам). А Оуз, въпреки че беше влюбен в Неджля, я излъга за много неща и си получи заслуженото. За Неджля Оуз беше просто едно залитане, много силен огън, но за кратко. Кой ли не е преживявал същото - за 2-3-4 седмици си мислиш, че светът ще свърши, ако не сте заедно, но после всичко се разпада и все едно, че нищо не е било. Или пък на кой не му се е случвала ситуацията аз харесвам Х, но Х харесва Y.

Кати1000, не мога да ти спестя и моето възмущение за думите ти. Едно е аборт по желание, друго е да загубиш дете. По-добре си пази отровата за други неща.
Във филма Лейля получи доста удари - първо видя с очите си, че Оуз спи с Джейда, и то когато искаше да му каже, че е бременна - един много деликатен момент; после след като загуби бебето, огромен шамар беше новината, че Джейда е бременна; после Неджля и открадна Оуз - е, от камък ли да е тази Лейля, че да устои психически. Ако не й пукаше - да, става и животът продължава, но тя имаше чувства, мечти, надежди... затова превъртя. Тя не загуби само съпруга си, тя загуби сестра си.

Желая ви лека нощ (и спорна работа на нощните птици) - утре ще си догоня мислите, дето вече изхвърчаха  Hug
Все едно аз съм го писала Hug Party
Във филма освен Ферхунде и Седеф, аз други слаби жени не видях. Всички си имат достатъчно, а някой и повече от достатъчно.
Джейда, Неджля, Оя. За тези се сещам сега.

LilaC, напълно съм съгласна с теб.
Неджля не е никак слаба Naughty Има си месце тя,особено по краката трябва малко да ги смъкне ooooh!

# 289
Добро утро на всички и от мен.  Hug
Ето ви кафенце и плодова салата за закуска, че се ошишкахме по празниците  Joy Joy Joy

Аз серията снощи я гледах малко по диагонал, защото правех още сума ти неща по време на филма, ама горе долу разбрах какво стана. Само искам да попитам какво каза Фикрет като видя мъжа си с другата жена?Беше нещо за огледалото и отражението, ама не разбрах точно.  newsm78
Иначе Лейлята се държи все по-детински, като се засякоха двете на улицата и не можаха да си реазделят бащата и ми стана смешно.  hahaha Joy Joy Joy
Ама както каза някой вярно много рев изревават тези двете. То с рев, ако се оправят работите аз досега язовир Искър да съм напълнила със сълзи, ама за жалост това не може да оправи никакви проблеми.  Tired
По принцип симпатизирам повече на Лейля, ама не мога да не отбележа, че при така създалата се ситуация, одобрявам повече поведението на Неджля. Върна се знае, че няма да е така, както преди и гледа да се съобразява възможно най-много и да не се мярка много пред очите на Лейля.  Thinking
Ама Лейля, уж за да помогне на родителите си се съгласи да върнат Неджля, а пък сега им трие сол на главата.  newsm61 Нали тя каза, че Неджля също им е дете. А сега реагира като малко дете, защо нейната любима манджа, защо на нея работа, защо все се въртите покрай нея. Пък аз не виждам хората да са си променили отношението към нея самата, за да има право да им се сърди, че обръщат внимание и на Неджля. Така, че в конкретния момент Неджля реагира по-трезво и разумно, а Лейля се държи като малко дете, цупи се, капризничи, предявява претенции, все едно Али Ръза и Хайрие са само на нея родители.  Crossing Arms
Зарадва ме снощи Фикрет, как се опълчи на Джаврие. Както се казва, ей това чаках. Горката баба остана със зяпнала уста като я видя, че се прибира. Още повече след като беше наговорила на приятелката си как никой не я иска Фикрет пък самата тя видя с очите си как я посрещнаха децата.  Crazy
Ама и тази Фикрет, човека и казва, че се радва, че се е върнала, тя седи като дърво. Дори не го погледна. Втъкнала се в манджата все едно, че целият й свят се изчерпва с тази манджа. Погледни го човека жено, усмихни му се, стопли му малко душата. Ама не, тя си е статуя от лед.  smile3514
На мен ли ми се стори или снощи Фикрет прояви ревност към Тахсин.   Whistling
Това желание да бъдат приятелки не разбрах от кой дойде? От Фикрет или от другото момиче? newsm78

# 290
 Crazy Добро утро !
Довечера има двойна доза Листопад!  newsm44
Мен Лейля ме дразни напоследък.  ooooh! То бива , бива .. , ама !
Само нея ли очаква да обичат ?!  Thinking
А Фикрет и гостенката.  hahaha И приятелки станаха.  Joy
Cheburashka мерси за кафето и плодовете.   bouquet
П.С. Аз си направих аватар , но не стана нещо. Интересно занимание е ..!  Peace

# 291
  • Майничка
...Това желание да бъдат приятелки не разбрах от кой дойде? От Фикрет или от другото момиче? newsm78

Май взаимно с половин уста Wink, ама Фикрет като че ли пое инициативата да го изкаже. Дето се вика, да ликвидира конкуренцията в зародиш. Joy
Пък и девойката, след първоначалната издънка със залитането, по всякакъв начин подаваше сигнали "мир, не ти навлизам в територията". Laughing

# 292
Фикрет каза: "Говорех на огледалото,огледалото се замъгли,протегнах ръка да го забърша,но не видях отражението си"   bouquet

# 293
Благодаря за уточнението момичета.  Hug  bouquet

Май взаимно с половин уста Wink, ама Фикрет като че ли пое инициативата да го изкаже. Дето се вика, да ликвидира конкуренцията в зародиш. Joy
Пък и девойката, след първоначалната издънка със залитането, по всякакъв начин подаваше сигнали "мир, не ти навлизам в територията". Laughing

Това мислех и аз да кажа, ама като не разбрах от кой дойде инициативата за приятелството реших да си изясня първо и тогава.  Peace

# 294
  • Пловдив
ББ: Довечера Джаврието ще се прави на много болна, та чак Рейхан викнаха да я прегледа - то не е пъшкане и охкане, то не е вайкане че умирала... Де тоз късмет да се гътне таз пепелянка, ама не би #2gunfire #2gunfire #2gunfire Но пък медицинската сестра няма никакви аспирации към Тахсин, явно само Пепелян ханъм си ги фантазира... Mr. Green

Ето още какво може да видим в сериите довечера: Епизод 106 и 107 - очаквайте...   bouquet

# 295
Никаква промяна в Лейля.Пак съревнование за бащата,пак рев,когато нещата не са точно по волята й,пак фалшивия приповдигнат тон тип "колко съм успешна";психолог,застаряващ,но богат обожател,семейство-всички трябва да са й на разположение и да бдят над душевното й равновесие и нужди.
Неджля си знае,че е прибрана от съжаление и спазва правилата.Чудя се колко време ще издържи да е наказана.Провинението й е непростимо,но Лейля е толкова неприятна,че вината на Неджля вече не ми изглежда много  голяма.
Откъде-накъде тези родители,дето бял ден не видяха от простотиите на невинните си деца,ще са като гърмяни зайци в собствения си дом."Закуската мина добре,да видим как ще е вечерята",криене,тайно подаване на храна на Неджля,специално внимание към Лейля с цел да я умилостивят и предразположат,страх от навъсения им син...това не е живот.Хареса ми идеята за тоягата.Е,не в буквалния смисъл,но Раза би могъл да тропне по масата и да наложи правила в дома си.На който не му отърва,да се изнася на квартира,дърти магарета са,при това с претенции без покритие.Колкото повече се занимава с тях,толкова повече се самозабравят и се качват на главите на тези възрастни хора.Айде това е филм,но толкова често се случва и в живота  ooooh!
Подкрепям абсолютно.  newsm10

Ето още какво може да видим в сериите довечера: Епизод 106 и 107 - очаквайте...   bouquet
г
Ооо, ще бъде интересно! smile3501  Благодаря, Magosniwa!  newsm10

Последна редакция: ср, 07 апр 2010, 10:45 от soya-fen

# 296
ББ  Довечера Хайрие пак,ще се прояви ката бойна мадама,така ще скубе Жулиде....  hahaha

# 297
Ледената кралица благодаря ти много за инфото.    bouquet
Грижиш се ти редовно да сме една крачка напред в очакването.  Hug

# 298
  • Пловдив
ББ  Довечера Хайрие пак,ще се прояви ката бойна мадама,така ще скубе Жулиде....  hahaha
ББ: Така бързо се изстреля от стола и награби Жулиде, че Али Ръза не разбра какво стана и само скляпаше на парцали Mr. Green Обаче Хайрие беше огън и нямаше спиране Peace

Ледената кралица благодаря ти много за инфото.    bouquet
Грижиш се ти редовно да сме една крачка напред в очакването.  Hug
Ами пусто любопитство какво става напред Mr. Green - а и бТВ като нарязват така малоумно епизодите, че на човек не му остава друг избор освен да си пусне оригиналните серии, та поне да си догледа смисловия завършек на орязаната сцена. Пък като пусна напред турската серия и все си казвам "Хайде само още няколко кадъра и спирам", ама можеш ли спра Crazy

# 299
Ледената кралица ББ Ахмед доказа,че не само знае да клюкари,може и да се бие. Напердаши онзи дето беше с Жулиде #2gunfire  Joy  hahaha
А всъщност това не беше ли онзи дето харесваше Неджля?

Общи условия

Активация на акаунт