Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 21

• 43 852
  • 723
  •   1
Отговори
# 360
Сините Очи   Не искам да се караме,не съм възпитана  да се разправям с по-големи от мен,не зависиму дали на живо или във форум.   bouquet
Няма значене без брада или с брада е Оуз,важното е между хората да има мир ,любов и уважение. Peace
От мен приятна вечер и приятно гледане на филма!  Утре,ще прочета какво сте написали,много научавам от вас,полезни сте ми. А и ми е приятно да срещам мнения различни от мойте!  bowuu

# 361
Покрай това дали е Оуз този или не, както дали е с косми или не Laughing, не отговорихте на първия ми въпрос - От кой епизод е снимката?! Ако е небходимо нека отговорът да е с ББ. Wink

Последна редакция: ср, 07 апр 2010, 19:27 от Snejkata

# 362
Неджля не е никак слаба Naughty Има си месце тя, особено по краката трябва малко да ги смъкне ooooh!
Чак пък никак. Слаба e, но не кльощава. Има разлика. Wink

Аз пък не мога да разбера как може някой да обсъжда кой с колко грама е по-дебел от другите.
Неджля е слаба. И изглежда чудесно така. Ако беше по-слаба от това, щеше да се вписва в графата "анорексички". Аз лично не мисля, че има излишно месце. Но в днешно време момичетата смятат, че колкото си по-мършава, толкова си по-добре. Това не е вярно. Кльощавите жени НЕ са секси. Отблъскващо е, а мъжете, които харесват кокали са егоисти и имат нужда от консултация при психолог!

# 363
Успокойте топката, не мога да ви хвана  Joy

Айде заемаме позиция   animal037

# 364
Аз вече се приготвих,пиенето при мен,пуканките при мен,и кой като мен  Laughing Laughing LaughingЦели 2 епизода ни чакат,приятно гледане,по време на рекламите ще пишкам  Joy

# 365
Бе тва нали снощи го даваха, к`во става ???  newsm78

# 366
объркаха пуснаха снощния епизод

# 367
  • София
   Лейлята какво и става? Продължава да се надува на сестра си. Ужасна е, самочувствие без покритие. Използва, че е болна и се гаври с всички. А и колко е болна, само тя си знае. Аз се съмнявам, че се възползва от положението...А и още не може да признае на Неджля, че Неджля излезе по-силна от нея!

Последна редакция: ср, 07 апр 2010, 20:17 от Тайна

# 368
А Шефкет се държи така сякаш неговия мъж са откраднали  Laughing Да я кара по спокойно к'во само се надува.  #2gunfire Просто ми е мъчно за Неджля,дано положението се управи.Уж по 2 епизода дават ама сме тооооооооолкова назад от турция,че....  box

# 369
  • Ямбол
  Лейлята какво и става? Продължава да се надува на сестра си. Ужасна е, самочувствие без покритие. Използва, че е болна и се гаври с всички. А и колко е болна, само тя си знае. Аз се съмнявам, че се възползва от положението...А и още не може да признае на Неджля, че Неджля излезе по-силна от нея!
Peace

# 370
Продължава глупавото съревнование между сестрите,и това ако е живот.Наистина му съчувствам на Али Ръза,трудно е да си родител.А Шефкет за мен е незряло момченце,Лейля е егоистка и напълно съзнателно наранява сестра си.Да,сбърка Неджля,ама и Лейля не е светица.Пуста сопа... Blush

# 371
Това дъртото плашило и Тахсин направо ми идва да ги убуя!!! #2gunfireЕ,то бива простотия ама ,то вече бактън.Аз ако съм на Фикрет няма да тръгна никаде.А пък оная мед.сестра толкова ли не и идва на акъла и кво и се вързва на дъртата.

# 372
Продължава глупавото съревнование между сестрите,и това ако е живот.Наистина му съчувствам на Али Ръза,трудно е да си родител.А Шефкет за мен е незряло момченце,Лейля е егоистка и напълно съзнателно наранява сестра си.Да,сбърка Неджля,ама и Лейля не е светица.Пуста сопа... Blush
Да бее...застана на стълбите като някое възмутено величество, като видя как татко и мама изпращат Лейля на изпит.  Close Пак трябва нещо да й се случи,  гръмне, да изплющи та да се съвземе малко от тия пози. Абе как така става, че Шефкет все печели на покер?   Rolling Eyes newsm78 Съмнително ...  Thinking

# 373
soya-fan тоя първия от поста ти дето е винаги на точното място в точното време,кой е ? Нещо немога да го позная  Thinking

# 374
 #Cussing out  Еми не е истина това, режат от филма, не само че го спират там където не трябва ами режат и от сцените.  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт