Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 21

• 43 892
  • 723
  •   1
Отговори
# 390
Момичета чета ви като се върна от работа.Но днес не можах да гледам сериите.
Ще ми разкажете ли на кратко какво важно стана.
Не искам да изпускам нишката.
А да гледам филма във Ви бокса просто нямам време. Hug  bouquet

# 391
Моите симпатии са определено на страната на Лейля - тя е по-красива, по-добра, по-мила и по-одухотворена от Неджля.
Неджля направо ми е противна и не мога да я гледам - особено след това което направи - същинска грозна и дебела тъпа кутка е Simple Smile)))
Лейля е напълно права да се сърди и да е огорчена, но наглостта на Неджля е безмерна, нахалството и безочието и също. Типична жена с леко поведение. Не мога да оправдая увлечения по женен мъж, какво да говорим за увлечение по женен мъж и то женен за сестра и. Моралът, достойнството, честта и етиката са важни. По-важни от всичко друго. Жалко, че като чета тук виждам, че тези неща не са познати вече по бг ширините. Може би затова не оцеляваме като нация?!

Извине ме че нахлувам така в твоя коментар,но не си много права.Незнам коя от двете е по лека жена, но и на Лейля постъпката не беше права да ходи и да се предлага на Оуз, докато той беше с Неджля.За тях мога само да кажа хвани едната па удари другата
Hug Hug Hug точно така!!!
Всеки си има мнение де. Аз пък тая Лейля не мога да я гледам, грозничка ми е и хипер няприятана ooooh!. А Неджля е много по-красива, по-умна по-оправна от капризната и разглезена Лейля. Ето и сега повтарят как Оуз и казва че не иска да е с нея и на сила се  е оженил, но тяне си взе поука. Хората са казали че на сила хубост не става!!!
Накефи ме и Али Раза как реши че няма да ходи да се извинява на лиглата че е излязал с приятели да се повесели  Heart Eyes

# 392
оффффф Лейля от любопитство и злоба ще си изпочупи краката hahaha Joy
Добре й подействува на Лейля да остане на свой ред малко сама горе да види как е, докато всички са заедно долу, разговарят и се смеят! Почна да се сеща кое как беше! smile3508
Че и фасони почна да прави на татенцето.  Twisted Evil Няма време за него, бърза за фризьор!  Crossing Arms

Последна редакция: ср, 07 апр 2010, 21:59 от soya-fen

# 393
  • Пловдив
Разбрахте ли защо Джеврие ханъм е останала млада вдовица  - уморила си е мъжа!!!!

Ако има фенове на сестрите, които мразят другата - и те са като тях!!!

Сценаристите добре са си свършили работата!

Направо ме боли за Шевкет(и за актьора с наркотиците и за героя с хазарта и кражбите) ......

Защо никой не иска банер с Пепелян ханъм??? Актрисата е направо за Оскар!

polina-malina - аз успях да гледам само края на втория епизод - ако може някой друг да ти разкаже.....

Последна редакция: ср, 07 апр 2010, 22:17 от click

# 394
Феновете на Лейля до болка мразят Неджля, но ако са й истински фенове трябва и лошите страни да виждат, в случая Лейля е виновната и то не със случая Оуз толкова, колко с поведението си сега!

# 395
Моите симпатии са определено на страната на Лейля - тя е по-красива, по-добра, по-мила и по-одухотворена от Неджля.
Неджля направо ми е противна и не мога да я гледам - особено след това което направи - същинска грозна и дебела тъпа кутка е Simple Smile)))
Лейля е напълно права да се сърди и да е огорчена, но наглостта на Неджля е безмерна, нахалството и безочието и също. Типична жена с леко поведение. Не мога да оправдая увлечения по женен мъж, какво да говорим за увлечение по женен мъж и то женен за сестра и. Моралът, достойнството, честта и етиката са важни. По-важни от всичко друго. Жалко, че като чета тук виждам, че тези неща не са познати вече по бг ширините. Може би затова не оцеляваме като нация?!

Извине ме че нахлувам така в твоя коментар,но не си много права.Незнам коя от двете е по лека жена, но и на Лейля постъпката не беше права да ходи и да се предлага на Оуз, докато той беше с Неджля.За тях мога само да кажа хвани едната па удари другата
Hug Hug Hug точно така!!!
Всеки си има мнение де. Аз пък тая Лейля не мога да я гледам, грозничка ми е и хипер няприятана ooooh!. А Неджля е много по-красива, по-умна по-оправна от капризната и разглезена Лейля. Ето и сега повтарят как Оуз и казва че не иска да е с нея и на сила се  е оженил, но тяне си взе поука. Хората са казали че на сила хубост не става!!!
Накефи ме и Али Раза как реши че няма да ходи да се извинява на лиглата че е излязал с приятели да се повесели  Heart Eyes
Сама каза,че всеки си има свое мнение Peace За мен Лейля не е никак грозна ипр. макар,че не са я разхубавили във филма Simple Smile

# 396
Ха-ха, на Нехир ханъм й стана горещо, почна да си вее с ръка!  Embarassed Heart Eyes
Батко Слави да има да взема, включвам БТВ само за новините от седем часа и за Листопад.  Crossing Arms

# 397
каза си болката Лейля-Тя отново е център на внимание.
А Ферхундето много послушна, много праволинейна стана. Дали не е затишие пред буря

# 398
  • някъде там и аз незнам
Няма да споря коя е по хубава и коя не.Но Лейля не си взе поука и продължава да се надува като пуяк.Пак се започна с дрешки и прически ,сега добавамя и козметик и маникюр.Енема си акъл и това е .Хората са казали да е х.. да ти го набия ,ми то акъл как се набива.

# 399
Няма да споря коя е по хубава и коя не.Но Лейля не си взе поука и продължава да се надува като пуяк.Пак се започна с дрешки и прически ,сега добавамя и козметик и маникюр.Енема си акъл и това е .Хората са казали да е х.. да ти го набия ,ми то акъл как се набива.
Peace

# 400
Peace Peace Peace

много ме издразни високомерието и.
Всчички прибират дрехи и гладят пък принцесата на маникюр ще ходи Simple Smile

# 401
много ме издразни високомерието и.
Всчички прибират дрехи и гладят пък принцесата на маникюр ще ходи Simple Smile
Направо задмина Ферхундето!  Mr. Green

Разбрахте ли защо Джеврие ханъм е останала млада вдовица  - уморила си е мъжа!!!!
Тя си хареса консула на рождения ден на Али Ръза.  Laughing И скоро има рожден ден!  Crazy

Защо никой не иска банер с Пепелян ханъм??? Актрисата е направо за Оскар!
Правилна забележка!  Peace Ще си направя един банер тая събота и неделя!

# 402
  • София
   Банер не искам, но аватара ти ме кефи. Като ми е криво, влизам в темата и си го гледам, да се посмея малко!

# 403
  • Пловдив
Някой може ли да публикува снимки и малко инфо за актрисата  newsm78

И аз гледам с кеф аватара на soya-fen   Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy

# 404
Отговор на анкетата: Лейля реагира незряло и глупаво, от егоизъм, ревност и чувство за конкуренция.

Отскоро гледам филма, всъщност от епизода, когато спряха Неджля и Оуз на летището и се вманиачих напълно. Прекрасни актьори.  Heart Eyes
В началото не знаех предисторията на сестрите, но още от първият момент в който зърнах героинята на Лейля ми опротивя невероятно много.  Sick Имам чувството, че който и да сложат до нея ще ми е в пъти по-симпатичен (дори Оуз, Джеврие  и не знам още кой взети заедно). А като разбрах, че такава си е била от самото начало, съвсем пък я отписах.  Twisted Evil
Гледайки и днешният, а и някои от следващите епизоди, не мога да повярвам, че може да има толкова егоистично същество.  Shocked Ама за да бъда честна, не е виновна само тя затова. С такива родители, които откликват на всичките и капризи, какво друго да се очаква. Дано поне като почна да върши нещо смислено ( а.к.а. работа) да и се налее малко акъл в главата, че хич го няма.

А колкото до това дали да прости на сестра си - ако не иска да не го прави, но да тероризира близките си да правят каквото тя си поиска, просто не виждам как ще стане.  Rolling Eyes

ББ:Чакам с нетърпение събирането а Джем и Неджля. Най-после нещата да си дойдат на мястото. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт