Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 21

• 43 856
  • 723
  •   1
Отговори
# 480
Чебурашка, браво, браво, браво!!! Hug
За всичките ти абзаци!!!
 Браво, за това което си писала за "малчуганите" във форума. И аз съм им правила забележки, но мноооого внимавах да ни ги обидя или прокудя, защото всеки има право на мнение. Peace
Ти просто си писала това, което мисля но нямам време да пиша.  bouquet

Имам една гореща молба- снощи не знам къде съм бляла, но моля Ви да ме светнете къде и в коя от сериите / поне долу-горе/ Джейда се среща с Оуз в затвора.
Изтървала съм момента и сега ще стана на ситни пъпки /уртикария/ от яд. Sick
То не стига, че филма го дават с капкомер, ами и си позволявам да изтърва такива важни моменти. Tired
Или и аз съм изтървала,но мисля,че не го дадоха!!

# 481
Специални благодарности (като на Оскарите) за тези, които шпионират какво става напред и ни дават линкове за подклаждане на интригата  Hug

ББ Голям смях с това къпане  Joy
Тя Фикрет само косата й изми, ама всичката пяна надолу по чаршафчето се стича  #Crazy, как ли ще си измие тялото баба Джаврие???
И тоя Тахсин съвсем ми  падна в очите - толкова време не изпрати майка си да си ходи. Някой знае ли дали бабката се премества в новия им апартамент, или нещо й се е случило и затова пак им е на гости  newsm78

ББ О,не тя ще си е като,багаж с тях незнам,как ги е оставила да си имат дете ама сигорно е била в ''почивка''-зареждала си е отрова,та бих предложила на Фикрет да си я осинови.

# 482
  • Майничка
...ББ Голям смях с това къпане  Joy
Тя Фикрет само косата й изми (и вратО), ама всичката пяна надолу по чаршафчето се стича  #Crazy, как ли ще си измие тялото баба Джаврие???
И тоя Тахсин съвсем ми  падна в очите - толкова време не изпрати майка си да си ходи. Някой знае ли дали бабката се премества в новия им апартамент, или нещо й се е случило и затова пак им е на гости  newsm78

ББВ някой от предните линкове се видя, че са в двуетажна къща и Фикрет и Джеврие-ханъм си мятаха белтъци от различни етажи

# 483
Слава богу, мислех обедната почивка да прегледам отново филма във vbox-а, но ще е било напразно. За пореден път БТВ #2gunfire #2gunfire #2gunfire
ББ А Тахсин и Фикрет все някога си лягат все пак. Нали имат детенце. То от само себе си и дева Мария не е заченала, нали? Laughing

# 484
Лейля е по-разглезена от Неджля, защото Неджля е по-оправна, по-умна (поне отчасти), по-силна. Родителите винаги обръщат повече внимание на проблемното дете и според мен са видяли, че Неджля е по-"нахакана", и затова постоянно са се притеснявали и са обгрижвали Лейля. А тя се е възползвала, малко или много, от тази тяхна загриженост и се е разлигавила. Винаги съм мислила, че за това Неджля е по-силна от нея.
А Лейля няма никакви помисли към адвоката, аз така го виждам. Той постоянно я гледа, а тя му отбягва погледа. Ако наистина Лейля смяташе, че между тях двамата има нещо, нямаше да може да погледне Оя в очите! А тя се хвърли да я целува.
За Неджля ми е много мъчно, въпреки че ако беше мислила на време  ooooh! Но както и да е. Човешко същество е, греши. Осъзнала е грешката си, видяла я е, съжалила е и се е поучила. Заслужава да седи на една маса с тях! Разбирам Лейля да и се сърди, но Шефкет? А техните защо я изолират така?  Sad Достатъчно я наказаха.

# 485
Вече втори човек го казва и се замислям, че май сте прави, че родителите винаги обръщат повече внимание на проблемното дете, а другите дето са по-силни и нямат толкова проблеми се оправят сами. Ама аз предпочитам да съм от вторите, защото първите редовно стават "мамини дечица" дето една крачка не могат да направят без мама и тате. За това Али Ръза е много прав като иска да ги научи да се справят сами в живота. Ама пустото му сърце не трае като гледа как се мъчат децата му.  smile3518

# 486
Вече втори човек го казва и се замислям, че май сте прави, че родителите винаги обръщат повече внимание на проблемното дете, а другите дето са по-силни и нямат толкова проблеми се оправят сами. Ама аз предпочитам да съм от вторите, защото първите редовно стават "мамини дечица" дето една крачка не могат да направят без мама и тате. За това Али Ръза е много прав като иска да ги научи да се справят сами в живота. Ама пустото му сърце не трае като гледа как се мъчат децата му.  smile3518
Да, много си права.  Simple Smile
Снощи си мислех, че Али Ръза най-сетне се е осъзнал. Но как да остави Лейля да се оправя сама, като тя вечно греши? Казваш и нещо, да татко, а после прави обратното. Наивна е, вярва на всеки срещнат, постоянно тръгва по лош път, абе грешка след грешка и накрая, като стане напечено, отново под крилото на баща си. Не става така в живота!

# 487
добро утро и от мен  Stuck Out Tongue

Али ръза дай още картинки!

За Лейля и Неджля не заставам зад нито една от двете.И двете са ми еднакви-глупави,лакоми за пари и без мозък.Малко повече симпатия изпитвам към Неджля защото не реве,а се старае да се държи адекватно.

Вчера си говорих с един познат  Crazy Обяснявам му че гледам само един турски сериал,почнаха коментари колко са тъпи тея филми /репертоара го знаете  Close / и накрая понеже много ме издразни му казах и каква музика слушам-сръбско.Паднах му в очите ама ми дреме на ...
Та ето един поздрав за феновете на Лейля и Неджля
http://vbox7.com/play:6bf7d931
Много ми харесва тази песен.С превод съм я дала.

Ферхи много ме изкефи.Разбра за Лейля и Джан,държа се глупаво на масата /трябваше насаме да му каже за бебе/.Как децата на Али почнаха работа,а тя не?Пак двойния аршин.Много ме изкефи как честити на Шефкет победата на покер.

Последна редакция: чт, 08 апр 2010, 12:40 от Естел

# 488
И аз мисля, че се обръща много повече внимание на "слабите " деца.
Nilufer съгласна съм с всико, което си написала. Само не знам какво имаш предвид с " Не става така в живота!"? По мои наблюдения такива деца и на 40 и 50 години остават зависими по един или друг начин от родителите си. Съвсем не мисля, че трябва да е така, но за жалост това виждам. Мисля, че и Лейля така все ще има нужда от помощта на родителите си.

# 489
Аз това бях го казала преди няколко теми, пак по повод едната от двете сестри и някоя от вас ми отговори, че е съгласна и го е изпитала при собствените си деца. Поддържам това, което съм казала, а също и Nilufer.
Макар, че в момента у Текинови е пълно с проблемни деца, то само Айшенцето остана встрани, но защото му обръщат внимание колкото на болно коте. В тази среда не съм сигурна, че и то като порастне, няма да има подобни проблеми. И пак ще се повторя, че битът определя съзнанието. Thinking
А колкото и странно да ви прозвучи, но още в самото начало на филма, когато Оуз подбра с колата  Седеф, си мислех, че тя ще бъде в центъра на събитията и при нея ще се случат подобни неща. А то накъде се извъртяха нещата. ..... ooooh!

# 490
Първо добър ден на всички!!!  Естел  Много хубава песен, и аз слушам сръбско. Цеца е велика певица  Heart Eyes.

Оххх Фикрет кога,ще престане да се държи толкова студено.  #Cussing out Вече почва да ме дразни.  Горкият Тахсин има си едно магаре и една пепелянка вкъщи  Crossing Arms

# 491
И аз мисля, че се обръща много повече внимание на "слабите " деца.
Nilufer съгласна съм с всико, което си написала. Само не знам какво имаш предвид с " Не става така в живота!"? По мои наблюдения такива деца и на 40 и 50 години остават зависими по един или друг начин от родителите си. Съвсем не мисля, че трябва да е така, но за жалост това виждам. Мисля, че и Лейля така все ще има нужда от помощта на родителите си.
Имах предвид, че Лейля няма да се справи с живота, ако вечно разчита на някой друг. Не може вечно да си под крилото на мама и тати..ще дойде един момент, в който това е невъзможно и тогава Лейля ще е за никъде.

А Айшето нищо чудно и то горкото да кривне от правия път. Толкова време да гледаш скандали, боища в ресторанти, истерии и тем подобни и то на такава крехка възраст..просто няма как да не и се отрази. А някой ще каже ли с ББ има ли някакво развитие около Айше или?

# 492
Прави сте,че няма никакво развитие около Айше  Naughty
Около всичките проблеми в сем.Текин,ще е интересно да дават Айше в някаква забавна ситуация. Много беше смешна когато взе парите от масата  и  купи шоколади за децата от училището  Joy hahaha

# 493
  • София
  Те винаги така правят, като се вкопчат в един персонаж и забравят за другите.

# 494
И аз се чудя каква е ролята на Айше.Освен да казва това,което премълчават другите тоест неудобната истина-в оня ресторант дето ходихме когато кака Неджля я нямаше.
Айше показва и колко "добра"  Close  майка е Хайрие;пак заради Айше Фикрет не е учила.

Общи условия

Активация на акаунт