Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 21

• 43 880
  • 723
  •   1
Отговори
# 555
Е това вече не мога да го приема ,като нещо нормално.Егати и родителите седи и мига на парцали , гледа все едно двете се карат за един бонбон и не може да каже нищо.А Лейля просто прекали,чак пък и с претенций с на кой дрехите да се перат,ами като не ти изнася изпери си дрехите и тогава ходи на маникюр бе  госпожица претенция
 Mr. Green

Точно щях да кажа същото.  Peace Тъкмо докато пере ще и минат нервите. То бива злоба и егоизъм, нооооо това ми идва в повече!!!!!! И майка и стои и мига на парцали, Али Ръза тряска вратите вместо да и кажат, че и Неджля е равна с нея.
 А защо е толкова заблудена Лейля и изкарва само Неджля виновна не ми е ясно?! Тя нямала вина?!  #Cussing out

# 556
Е това вече не мога да го приема ,като нещо нормално.Егати и родителите седи и мига на парцали , гледа все едно двете се карат за един бонбон и не може да каже нищо.А Лейля просто прекали,чак пък и с претенций с на кой дрехите да се перат,ами като не ти изнася изпери си дрехите и тогава ходи на маникюр бе  госпожица претенция
 Mr. Green
Тука вече съм съгласна,днес прекали Crossing Arms

# 557
Точно щях да кажа същото.  Peace Тъкмо докато пере ще и минат нервите. То бива злоба и егоизъм, нооооо това ми идва в повече!!!!!! И майка и стои и мига на парцали, Али Ръза тряска вратите вместо да и кажат, че и Неджля е равна с нея.
А защо е толкова заблудена Лейля и изкарва само Неджля виновна не ми е ясно?! Тя нямала вина?!  #Cussing out
Основната вина е на бившия й мъж, ама тя не може да го проумее все още.

# 558
Ооо, Лейля досега ме ядосваше, обаче вече просто я съжалявам. Наистина никак не е добре - уязвима, неуравновесена. Rolling Eyes
А Шефкет и Седеф са като две магнитчета - в момента, в който се срещнат, залепват. Шефкет се чувствува добре със Седеф. Интересно беше как направи паралел между Ферхунде и Седеф, когато Седеф му предложи помощ.

П.П. Опаа, Шефкет почна да губи на покер!  Sick Не мога да разбера кака така Ферхунде първо иска да има бебе, а после ББ когато Шефкет е в затвора, прави аборт! Shocked
При Фикрет атмосферата се разведрява.   Flutter

Последна редакция: чт, 08 апр 2010, 20:57 от soya-fen

# 559
Ферхунде си го каза. Бомбата ще избухне. Как може всички да гледат?
Иначе проблема не беше в дрехите, подсъзнателен е. Лейля си го каза "Няма да ми вземе нищо мое". Като някое ядосано дете беше. Страшно е инфантилно това момиче. Тези нейни детинщини ми идват повече. На моменти наивността и и начина, по който се радва на нещата по детски, са ми сладки, но ПРЕКАЛЯВА!  Shocked

# 560
Лейля заслужаваше един качествен шамар да я свали на земята. Прекалява. Но този път Али Ръза ми хареса, тя ще разбере че светът не се върти около нея

# 561
То б*хти и родителите!Седят и гледат ми разтърви ги бре!Али Ръза и на двете като им опъне по един шамар та....да се видят в котешки вятър Mr. Green

# 562
първо нежля се запозна с оуз

# 563
първо нежля се запозна с оуз
Е и?

# 564
Питайте я защо пак си търси белята, като се обади на Джан.
Тази Лейля не се поучи от грешките си и това е. Жалко.

Последна редакция: чт, 08 апр 2010, 21:12 от Snejkata

# 565
  • София
  Хейрие магии прави! Joy hahaha

# 566
  • Пловдив
Еее, доживяхме го!  Party Party Party

# 567
  • някъде там и аз незнам
Браво на Фикрет и Таксин luvbed Крайно време беше Hug

# 568
  • Parsberg