Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 21

• 43 918
  • 723
  •   1
Отговори
# 540
Не беше само това, освен,че беше паметник на културата, се оказа, че общината има разработен план и по-голямата част от двора щеше да бъде в евентуално не много далечно бъдеще отчуждена т.е. отнета.  Имаше кандидат, който  с малко намаление се съгласи да я купи, идваше си от Германия, но точно той отиде в общината да провери по западен тертип какво купува, и така всички узнаха за плановете на общината за отчуждаването.

# 541
  • Майничка
Моля за ББ: ще роди ли наистина Ферхунде? Защото я видях на снимки бременна... newsm78
Ако сте дискутирали - извинете ме!

ББ Когато Шефкет влиза в затвора, тя разбира, че е бременна и прави аборт.

# 542
Dartanian и vania1954 - мерси, наистина сега се сетих, че връщаха капарото, вече разбрах защо онзи се отказа.

А за изцепката на Ферхунде - аз я подозирам, че отново е намислила нещо.
Такава деликатна тема би трябвало първо да обсъди насаме с Шефкет.  Съгласна съм, че е отговорно решение, но първо те трябва да стигнат сами до съгласие, пък ако им трябва съгласие и от Али Ръза, да му го поискат след това.
Сигурно само Айшето още вярва, че бебетата ги носи щъркела. На мен ми прозвуча като "стягайте се, че земетресението ще идва от първия етаж"  Mr. Green и после "аз искам, ама тоя мухльо Шефкет не иска"  Mr. Green

# 543
  • Майничка
Ферхунде май се опитваше да намекне на фамилия Текин, че сега, когато момичетата работят, вече да не разчитат толкова на финансите на Шефкет, защото е време те двамата да започнат собствен план (с оглед на евентуален трети член).

# 544
  • Дива Индия
Патриархат в България ли? Матриархат е вече в болшинството семейства!
Не помните ли, че наскоро обявиха, че българските мъже най-късно изоставят родния дом? Ето да си припомните
http://frognews.bg/news_18035/Balgarskite_maje_nai-kasno_izostaviat_rodniia_dom/
И, ако питате мен, не е заради милите им татковци, а заради милите им майчета! (и аз съм мама на момче, който ме знае...) И за това, че нещо не ги бива да се оправят сами. Thinking Добре де Crossing Arms, знам, че условията в страната са тежки...
Смятам, че съждението на gargamela е много точно! Ферхи иска Шефкетчо само за себе си. Или парите му Twisted Evil...само за себе си. Аз пък я разбирам Rolling Eyes!

# 545
# 546
Патриархат в България ли? Матриархат е вече в болшинството семейства!
Не помните ли, че наскоро обявиха, че българските мъже най-късно изоставят родния дом? Ето да си припомните
http://frognews.bg/news_18035/Balgarskite_maje_nai-kasno_izostaviat_rodniia_dom/
И, ако питате мен, не е заради милите им татковци, а заради милите им майчета! (и аз съм мама на момче, който ме знае...) И за това, че нещо не ги бива да се оправят сами. Thinking Добре де Crossing Arms, знам, че условията в страната са тежки...
Смятам, че съждението на gargamela е много точно! Ферхи иска Шефкетчо само за себе си. Или парите му Twisted Evil...само за себе си. Аз пък я разбирам Rolling Eyes
И аз я разбирам Ферхи Peace Hug

# 547
Каде мога да гледам епизодите от вчера?

# 548
# 549
# 550
Мен лично не ме дразни толкова, че тя се сърди на Неджля. Тя е в правото си да й се сърди и да не й прости. Дразни ме, че има претенции и другите да се държат като нея спрямо Неджля. Изживява се едва ли не като единственият защитник на честта и достойнството на това семейство. Али Ръза и Хайрие се крият, все се оглеждат, все са на тръни да не би да ги види Лейля отнякъде, че извършват едва ли не някакво страшно престъпление, като обръщат някакво внимание на Неджля. Да съжали родителите си малко, а не все да мята гневни погледи на всички и да се врътка и да ходи да си реве в стаята. Да спре да се държи като дете и да проумее, че отношенията сестра-сестра и родител-дете са различни неща. Майка й и баща й са родители и на Неджля. Както ги боли за нея, така ги боли и за сестра й, както им е мила тя, така им е мила и сестра й. Не помня дали някой от форума или във филма някой беше казал, че децата са като пръстите на ръцете, който и да отрежеш все ще те боли.  Flutter
newsm10 newsm10 newsm10

Приятно гледане на всички! Wink

Последна редакция: чт, 08 апр 2010, 19:38 от Snejkata

# 551
и аз се чудя ,защо толкова се притесняват от Лейля,може би ги е страх да не се разболее отново newsm78

# 552
  • някъде там и аз незнам
Айде заемайте местата моля,че не останаха свободни и приятно гледане Popcorn

# 553
Леле, тая тъпа комплексарка съвсем избесня.  Rolling Eyes Няма ли кой да я ступа?  Close

# 554
  • някъде там и аз незнам
Е това вече не мога да го приема ,като нещо нормално.Егати и родителите седи и мига на парцали , гледа все едно двете се карат за един бонбон и не може да каже нищо.А Лейля просто прекали,чак пък и с претенций с на кой дрехите да се перат,ами като не ти изнася изпери си дрехите и тогава ходи на маникюр бе  госпожица претенция
 Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт