Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 21

• 43 922
  • 723
  •   1
Отговори
# 570
Ее, откога я чакам тази целувка Simple Smile

# 571
  • Варна
Разгеле ! ... Наканиха сЪ !  

# 572
  • някъде там и аз незнам
трябваше по рано да се сетят за тази игра, а не да ни карат да ги чакаме толкова време.Изчака ми се чакалото за таз целувка

# 573
Ееее, най-накраяяя. Целунаха се, ама дъртия караконджул пак се появи в неподходящ момент. Close

# 574
  • някъде там и аз незнам
Е къде отива сега бабината си , ми не се върне при фикрет Crazy

# 575
Ами,аз отдавна казвам,че и двете сестри имат нужда от пердах!Ама като гледам,и Шефкет и Ферхундето си го просят! Laughing
А пък целувката си бе супер ,най-после и за Фикрет малко щастие Heart Eyes Измъчи се момичето.

# 576
 newsm45 "Шмрък! Джан не ме обича вечеее!  Weary Никой не ме обичаа! Шмрък!" smile3518

Хи-хи, информацията на Лейля и Ферхунде е аут ъф дейт! Mr. Green Джан и Ойя пак се гушкат заедно!  Hug Peace

Последна редакция: чт, 08 апр 2010, 21:44 от soya-fen

# 577
Лейля с новата прическа е като проскубана кокошка Simple Smile много зле. А и какви торбички под очите вади ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Джеврието много ме радва Laughing Laughing Laughing Laughing
Ей сега Тахсин ще и посочи вратата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 578
Лейля с новата прическа е като проскубана кокошка Simple Smile
Въпрос на вкус  Wink На мен ми харесва,много слаТко и стои Wink

# 579
Въпрос на вкус  Wink На мен ми харесва,много слаТко и стои Wink

Ванилия75 ти си най върлия фен на лейля  Hug Hug Hug Hug

Ферхундето много ме кефи напоследък Simple Smile Много е приятна като не е озлобена към всички и всичко  Wink

# 580
Лейля с новата прическа е като проскубана кокошка Simple Smile много зле. А и какви торбички под очите вади ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
И на мен хич не ми харесва с тази прическа. По-хубава е с права коса. Wink

# 581
Питайте я защо пак си търси белята, като се обади на Джан.
Тази Лейля не се поучи от грешките си и това е. Жалко.

Ами да ти обясня - Лейля искаше да поговори с някой , който ще я изслуша, ще я утеши, евентуално ще я разбере. В обкръжението й няма никой такъв, освен Джан. Може би също така Лейля иска да се чувства обичана, да усеща обожанието поне на някого, та дори това да е Джан.
Коя жена не обича да е ухажвана. Това ни дава самочувствие, а Лейля има нужда точно от това.
И това не означава непременно, че ще си легне с него.

# 582
Да бе, хич. Щом чу че ще се развежда и и се прииска да обядват заедно. Пък не се притеснява , брей горкичката Лейля

# 583
Да бе, хич. Щом чу че ще се развежда и и се прииска да обядват заедно. Пък не се притеснява , брей горкичката Лейля

пак си търси белята Naughty

# 584
Въпрос на вкус  Wink На мен ми харесва,много слаТко и стои Wink

Ванилия75 ти си най върлия фен на лейля  Hug Hug Hug Hug

Ферхундето много ме кефи напоследък Simple Smile Много е приятна като не е озлобена към всички и всичко  Wink
Party Не на мен наистина ми харесва,по-добре  и стои от другите прически Wink
Иначе за Ферхунде съм съгласна!
Според мен щеше да му каже,че не иска да има нищо между тях,но това за нас остава загатка и само можем да гадаем Naughty

Общи условия

Активация на акаунт