Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 21

• 43 856
  • 723
  •   1
Отговори
# 600
Е,то Лейля като викаше и обиждаше и удряше сестра си не бе по-красива гледка,всеки родител би се хванал за сърцето от подобни сцени!

# 601
  • Бургас
Ааааа, някой да вземе и да гръмне таз пепелянка Джаврие #Cussing out #2gunfire #Cussing out И за десерт да 'зашие' 2-3 шамара на лиглата Лейля - таз вечер просто прекали, егати и инфантилното поведение  Naughty Иначе най-накрая слънце на хоризонта за Фикрет и Тахсин Heart Eyes Дано скоро и на Нехириния склон да изгрее - в крайна сметка и двамата се харесват... Не помните ли, че тя много се развълнува когато реши, че кръчмарят ще идва да я иска за жена, а се оказа онзи дъртия, на който не му издържа сърцето.... Така че и двамката са си навити, само трябва да спрат да се държат като срамежливи комсомолци (малките тук няма да знаят какво е това, но да питат мама и тати Mr. Green)... И накрая магиите на Хайрие Joy Joy Joy
Peace Подкрепям!
Много интересни серии тази вечер!
А тази ДжИвриеееее  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 602
  • Бургас
ЧЕта само последните 2-3 странички,много пишете,....нова тема предстои...

# 603
Тази драма между Лейлята и Неджлята ми идва в повече.. Да приключват въпроса вече, че ми дотегна да ги гледам Naughty Най-сетне тази целувка.. Heart Eyes Ферху много ми харесва... Винаги е на точното място в точния момент Wink

# 604
  • Варна
Да ви кажа , евала на Фикрет ! ... Корава жена , биволски нерви ! ... Аз ако бях , отдавна да съм се махнала от къщата , не за друго , ами защото обратното би означавало неминуемо в един момент да изтрещя и да удуша вампира с голи ръце и после щях да я лежа с КЕФ ! ... Мда-а , а имайте предвид , че съм голям пацифист , много уважавам идеята за ненасилието на Ганди и т.н.
Майтапът настрана , но артистката , която изпълнява ролята на Джеврието е върхът !

# 605
... Майтапът настрана , но артистката , която изпълнява ролята на Джеврието е върхът !
Страхотно си играе ролята! newsm10

Е,то Лейля като викаше и обиждаше и удряше сестра си не бе по-красива гледка,всеки родител би се хванал за сърцето от подобни сцени!
Да, и това имах предвид като казах "сцената с блузката".  yes

... Дано скоро и на Нехириния склон да изгрее - в крайна сметка и двамата се харесват... Не помните ли, че тя много се развълнува когато реши, че кръчмарят ще идва да я иска за жена, а се оказа онзи дъртия, на който не му издържа сърцето....
Ми тя горката Нехир така се сконфузи тогава от тая грешка, че още й държи.  Laughing

Последна редакция: чт, 08 апр 2010, 23:08 от soya-fen

# 606
Искам да похваля Ферхунде, от 4-5 серии я наблюдавам, че се държи много адекватно и като цяло може би е единствена героиня, при която няма скрито-покрито, всичко си казва и хубаво и лошо, за това я харесвам  Peace

# 607
  • Варна
Между другото , не ви ли се струва , че на артиста , който играе Шефкет , в последните серии бая му личи че е зависим ? ... Те хората , затуй са го отсвирили ... сигурно е ходел друсан на снимките ...

# 608
Между другото , не ви ли се струва , че на артиста , който играе Шефкет , в последните серии бая му личи че е зависим ? ... Те хората , затуй са го отсвирили ... сигурно е ходел друсан на снимките ...

Да, ходил е  Peace
Гледам, че рядко го и дават тая седмица пък и с тва лилаво лице, всеки би се усъмнил  Peace

# 609
  • У ДОМА
Aşk -любов

Последна редакция: пт, 09 апр 2010, 01:01 от АЛИ РЪЗА

# 610
  • У ДОМА
soya-fen ще ти пратя два колажа  на ЛС за новата тема!

ЕСТЕЛ я виж какво аватарче ти спретнах

Последна редакция: пт, 09 апр 2010, 05:03 от АЛИ РЪЗА

# 611
Е това вече не мога да го приема ,като нещо нормално.Егати и родителите седи и мига на парцали , гледа все едно двете се карат за един бонбон и не може да каже нищо.А Лейля просто прекали,чак пък и с претенций с на кой дрехите да се перат,ами като не ти изнася изпери си дрехите и тогава ходи на маникюр бе  госпожица претенция
 Mr. Green
Тука вече съм съгласна,днес прекали Crossing Arms
Аз също,но както непомня точно кой го каза,прекалено дълго малчаха....

# 612
  • У ДОМА
ЗА ЕСТЕЛ !!!

ЛЕДЕНА КРАЛИЦЕ   можеш да слагаш в блога си които снимки прецениш
има още непопулярни снимки на Ферхунде които ще търся по турските сайтове и ще качвам постепенно

Последна редакция: пт, 09 апр 2010, 05:05 от АЛИ РЪЗА

# 613
Да се включа в анкетата,не съм бил много на компа тия дни,значии аз съм гласувал че и двете сестри имат вина в случая,с това надцакване помежду им ме дразнят и двете,въпреки,че Недjля ми направи впечатление на много по-остъпчива,и по-умерена в реакциите си,Лейля за мене е една глезла,тя иска ВСИЧКО-първоначално се навря при Оуз,за да се пъчи с колата си,с палтото си,да натрие носа на сестра си,че може да бъде на нейно място,завиждаше и,когато Джем и подари бижута и се оказа в центъра на вниманието,но Недjля никога не си е позволила да я унижи,и да й захвърли нещо в лицето като на куче.Лейля иска цялото внимание за себе си,това е типичен егоист,и любовта на мъжете край нея,и на родителите си,защо не се махне тя,къщата е толкова нейна,колкото и на сестра й!Много ми е противна,особено с тъпите си демонстрации,и с палтото,и с депресията,и с неадекватния си смях на масата,и с работата си,и с обаждането си към...как се казваше тоя адвоката,когато видя че се отдръпва и се залетя по него,айде сега,не може един човек да е пъпа на вселената и всички да са длъжни да му козируват и да са на повикване!Фикрет и Тахсин имат нужда да останат сами,абе тия врати ключалки нямат ли? ooooh!

# 614
Добро утро, листопадки.
Да ви е сладко.

Защо да е готова да разруши семейството на адвоката? Нали му в очите му каза, че не иска да има нещо общо с него. Или нещо пропускам. Между другото тази нейна постъпка много ми хареса.
"Не искам да съм спасителен пояс за никого." Heart Eyes
Каза му, ама последната серия нещо взе да преосмсисля позицията си, май. Wink

Общи условия

Активация на акаунт