Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 21

• 43 918
  • 723
  •   1
Отговори
# 660
Дали да не се включим дружно в предварителна дискусия за това, кой да участва в анкетата?
Хем ще помогнем на soya-fen, хем ще сме сигурни, че няма да пропуснем някой?  Thinking

Аз съм съгласна.  Peace
Да помогнем и ние, а не да чакаме наготово и само да благодарим после.  Flutter
Аз предлагам в анкетата да не се включват Фикрет и Джаврие, защото и двете са много твърди в поведението си и не го променят. Да не се забравят също така за анкетата наглед второстепенни герои като Яман, Джейда, Ахмед, Денис. Peace

# 661
  • до една звездичка
Аз предлагам в анкетата да не се включват Фикрет и Джаврие,

и Али Ръза, Нехир и Седеф също.

# 662
Дали да не се включим дружно в предварителна дискусия за това, кой да участва в анкетата?
Хем ще помогнем на soya-fen, хем ще сме сигурни, че няма да пропуснем някой?  Thinking
Али-Ръза, Хайрие, Неджля, Лейла, Ферхунде, Шефкет, Фикрет(?), Тахсин, Джеврие(?), Дениз, Нехир, Ахмет, Седеф (?), Оуз, Яман, Джейда ...  Thinking

# 663
  • до една звездичка
Али-Ръза, Хайрие, Неджля, Лейла, Ферхунде, Шефкет, Фикрет(?), Тахсин, Джеврие, Дениз, Нехир, Ахмет, Седеф (?), Оуз ...  Thinking

Какво за тях?

# 664
Сещам се,че отначало почти всички изпитваха люта омраза срещу Джеврие,но сега гледам има доста фенове LaughingКрайно време беше да я оцените колко е забавна и сладка Laughing Laughing
smile3521 newsm03 newsm47

Има една интересна идея в списъка от предложения - "Кой от героите се развива и променя най-значително и позитивно до момента?"
Въпроса е добър, ама се замислих за отговора. Той ми се видя много сложен.  newsm78
Ами ще сложа имената, една опция за отговор и да видим какво ще излезе. Тъкмо Фикрет няма да се класира, не защото е лоша, а защото не търпи развитие - тя е идеалният положителен герой. Става дума за тези, които прогресират значително от "ниско" към "по-високо" ниво, това имам на ум. Или да почакаме още за тоя въпрос?

Божеее, няма ли някой модератор да ме банне  bambam, че да се отлепя от компа и да си върша работата! ooooh! Praynig

Мисля,че ако сложиш този въпрос ще поведе Седеф тя наистина се промени много от свито безумно влюбено момиченце се издигна,като модел и дизаинер и не на последно място жена...Смятам,че трябва да поизчакаш за този въпрос

# 665
Ами ще участвуват в анкетата като отговори. Нали това имаше предвид?

# 666
Да бе, вярно, Соичка, направи една междинна блиц анкета и ще имаш предложенията за участващи герои като проценти или бройки. Peace
Или поне долу-горе ще се ориентираш! Laughing
Ооооооообаче, аз поне за себе си още не съм наясно, ще трябва да помисля, а време няма. 
Погледнете на коя страница сме. Докато умувам и ......
Е, не че ми е толкова важно мнението, но наистина трябва да се помисли.

Последна редакция: пт, 09 апр 2010, 14:47 от Dartanian

# 667
Dega аз мисля, че Али Ръза търпи някакво развитие до момента и може да остане. За Нехир и Седеф съм съгласна.  Peace
Ивона1 нали я правим анкетата към момента, то нататък всички търпят развитие предполагам. Дори и Джаврие. Ама ние гледаме, кой какво е надробил досега.  Laughing

# 668
Ооооооообаче, аз поне за себе си още не съм наясно, ще трябва да помисля, а време няма.  Thinking
Погледнете на коя страница сме. Докато умувам и ...... Praynig
Е, не че ми е толкова важно мнението, но наистина трябва да се помисли. newsm78
Мнението на всеки един е ценно ние тук сме точно,като семейството на Али Ръза да понякога има изблици на спорове,но каде ги няма?Винаги има някои,които да ни развесели и управи настроението..Така, че е важно мнението на цялото семейство  Hug Hug

# 669
Седеф не се развива, Нехир и Ахмед също- все още. Рано им е. Джеврие поначало не се развива правилно.  Joy Joy
Фикрет и Тахсин - с бързината на охлюви. Сто серии чакахме един целуфан и то под яростния взор на Джавки   Naughty
Защо да ги пишем? Thinking
Най-много се разви Ферхи. От лоша, мина през ступването, кротна се леко и седна малко на д......то си Laughing Laughing Засега Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 09 апр 2010, 15:00 от Dartanian

# 670
Момичета ние как сме тръгнали накрая ще останат само Лейля, Неджля, Ферхи и Шефкет в анкетата  Joy Joy Joy

# 671
Пиши ги всичките,а пък всеки да гласува според собствената си преценка,да няма после"ама що го няма тоз или онзи"

# 672
Момичета ние как сме тръгнали накрая ще останат само Лейля, Неджля, Ферхи и Шефкет в анкетата  Joy Joy Joy
Може и без Шефкет  Whistling Laughing

# 673
# 674
  • Бургас
 hahaha като змии се гледат  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт