Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 21

• 43 903
  • 723
  •   1
Отговори
# 675
То накрая няма да има за кой да гласуваме.  Laughing
Аз подкрепям предложението на kati1000. За да няма сърдити после, да се пуснат всички в анкетата. Пък всеки сам да си прецени.  Peace
Само да уточня, че анкетата не е за това кой е най-страхотния според теб, а за това кой се е променил най-много до сега. Това са много различни неща. Flutter

# 676
Някой може ли да ми каже с ББ карат ли се тук?

# 677
hahaha като змии се гледат  hahaha
Точно  hahaha hahaha

# 678
Това е от сношнота серия

# 679
# 680
Притеснява ме, този филм да не стане нещо от типа Дързост и красота, без край.  ooooh!
Според мен,ще си го гледаме още година или две!!!
Но, все пак рано или късно ще свърши, и се чудя на края това семейство,ще се оправи ли?
Дали за опустялото,с окапали листа дърво,ще дойде пролет  newsm78

# 681

Само да уточня, че анкетата не е за това кой е най-страхотния според теб, а за това кой се е променил най-много до сега. Това са много различни неща. Flutter
Именно!Тук няма да гласувам пристрастно,а разумно,затова искам да ги има всички персонажи от филма

# 682
Мила cookie_, моето момиче, тебе може  и да те заженим, докато свърши филма Hug Hug

# 683
  • Варна
Епизода който ще дават другата седмица по канал д. http://www.youtube.com/watch?v=2naXE81kXUw
За първи път ми дожаля за Хайрие.  Shocked Rolling Eyes

# 684
Dartanian  Не мисля да допускам грешките на Неджля и Лейля да се заробявам с първият срещнат. Има време за всичко. Важното и да се мисли трезво.  Peace

# 685
cookie_,
ние си знаем, че си ни умничка и зтова гледаш сериала- чуждите грешки да не станат твои! И в този ред на мисли, да кажа като Хайрие "Да не чува дявола" ,"Да ни пази бог", "Дано не ни дойде на главата" и т.н. и т.н. Joy Grinning Laughing

# 686
Dartanian  Не мисля да допускам грешките на Неджля и Лейля да се заробявам с първият срещнат. Има време за всичко. Важното и да се мисли трезво.  Peace

И ние не мислим да те даваме още толкова млада и непоживяла си  Wink
Ама ако този филм е като Дързост и красота и твоите деца ще се събуждат и заспиват с него.  hahaha Joy Joy Joy

# 687
  • Бургас
Епизода който ще дават другата седмица по канал д. http://www.youtube.com/watch?v=2naXE81kXUw
За първи път ми дожаля за Хайрие.  Shocked Rolling Eyes
интересна серия ще е

# 688
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Аз гласувах за това, че преиграват с чувствата си (замен лично особено Лейла); че и двете имат вина за Оуз и че са сестри и трябва да си простят. Аз лично бих се радвала на това развитие на нещата. Но пък се замислих, че ако има този завършек - то тогава ще се загуби интригата на историята.
По принцип Ферхи не ми е много интересна, но снощи как каза на Джейда, че не е приключила с Оуз - явно ще има развитие по въпроса.
Но моята "любимка" - кобра ханъм Джаврие снощи наистина прекали - чак ми идеше да й скоча през телевизора. То не бе бъркане в живота на сина й, то не бе чудо. Но пък и той - кога ще се развърти и да я изгони? #2gunfire То пък в него не видях нищо, освен това неговото "Стига, мамо..." Бе, какво ще й се молиш, посочи й вратата - има къде да иде- нали си има дом.   bash box

# 689
Аз гласувах за това, че преиграват с чувствата си (замен лично особено Лейла); че и двете имат вина за Оуз и че са сестри и трябва да си простят. Аз лично бих се радвала на това развитие на нещата. Но пък се замислих, че ако има този завършек - то тогава ще се загуби интригата на историята.
По принцип Ферхи не ми е много интересна, но снощи как каза на Джейда, че не е приключила с Оуз - явно ще има развитие по въпроса.
Но моята "любимка" - кобра ханъм Джаврие снощи наистина прекали - чак ми идеше да й скоча през телевизора. То не бе бъркане в живота на сина й, то не бе чудо. Но пък и той - кога ще се развърти и да я изгони? #2gunfire То пък в него не видях нищо, освен това неговото "Стига, мамо..." Бе, какво ще й се молиш, посочи й вратата - има къде да иде- нали си има дом.   bash box
Ако тя си тръгне(Джефрие) НЯМА ДА Е ИНТЕРЕСТНО

Общи условия

Активация на акаунт