Бродирана красота - Гоблени 72

• 102 776
  • 700
  •   1
Отговори
# 270
Едва ли ще се забележи
Pepen, браво! Ти си сръчна работливка, а и покривчицата е много хубава! Дерзай!

# 271
Пепен, благодаря за споделената схема на Пипи!

# 272
Мимито и Светла,  smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501
Честито. Чакаме да покажеш наградата.

# 273
Нали няма проблем, ако заменя един от конците ДМЦ с Ариадна? Че ДМЦ ще докарат евентуално чак в края на другата седмица, а не ми се чака повече

Мда, с моя късмет точно този номер ДМЦ няма аналог в Ариадна, явно ще почакам още  Sad
Незнам от кой край на града си, но има един магазин в София. Ето ти сайта http://www.sheherezada.com/ . Вчера си поръчах от там панами - много евтини. Днес ги получих с куриер, тъй като не съм от София. И един цвят на ДМЦ не можех да си намеря никъде, от там ми го пратиха абсолютно същия само че на РОСАЖ. Така че ако ти е спешно отскочи до там. Адреса и телефона ги има в сайта им. Peace

Ееее, Билянче, недей така де, ти пък, бърза.... Не ме засрамвай сега Blush. Не съм бърза, така ти се струва Grinning

# 274
  • София
aynur, мерси много. Оказа се, че имат магазин и на Граф Игнатиев. Странно, всеки ден минавам от там по два пъти, как не съм го видяла?! Утре ще го търся, че този на Ботев ми е далеч  Hug

# 275
  • Балчик
Джемма, бързо напредваш, браво  Hug С какъв бод ги шиеш? Да не е 1:2?

Да, 1: 2 шия. Peace

# 276
Здравейте гобленарки, казвам се Боряна и от известно време ви "шпионирам" Grinning
аз шия отдавна но за съжаление нямам много време за хобито си. много харесвам работата Ви
досега съм ушила само едни гобленчета от списание Галерия бродерия- пролетно утро, лятно утро,
есенно утро и в мометна шия зимното утро.
много ми харесва едно моделче което е ушила ba4iiska с кон и цветя, видях че дори е дала схемата но аз нямам
програма която да я отвори, ако някой я има в друг вариант ако може да я публикува Hug

# 277
  • Плевен

много ми харесва едно моделче което е ушила ba4iiska с кон и цветя, видях че дори е дала схемата но аз нямам
програма която да я отвори, ако някой я има в друг вариант ако може да я публикува Hug

За това конче ли става на въпрос!? newsm78

И едно оформление на готовия вече гоблен! Grinning

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 20:51 от pepen

# 278
пепен  Hug много хубаво става кокито, макар и бавно си заслужава  Peace
на мен пък така яко ми се ходи на едно гобленарско изложение другия месец, малко дебела ми идва цената, но го обмисляме с барби заедно  Heart Eyes какво пазаруване ще падне самоооооооо.

# 279
  • Плевен
Ей,Дъмперита не ме забравяй и мене в пазаруването  NaughtyНе ме интересува, да не си се хвалила  JoyИскаааа....м и аз ! newsm17 newsm45 И благодаря за похвалата за кокито  smile3534

# 280
ми айде де. хващай реса и ми ела на гости. после с барби трите мускетарки се запътваме към островът на съкровищата и участваме в богат/беден  hahaha

# 281
  • Плевен
Благодаря за предложението Mr. Green ,но аз от тука не мърдам! WhistlingТова е моето работно място  Joy

Мърдам от него само чрез телепортация! Wink

Все да те питам и забравям,това да не са твоите сладурчета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Айде лека нощ че ще ни бият за спама  newsm43 но ще ви наблюдавам от тука

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 21:30 от pepen

# 282
а тц, ама са супер сладки  Heart Eyes моите бяха в днешния вестник  Crazy все ги снимат и ги плесват некъде.
и да не е спам, имам няколко готови неща след малко ще снимам. започнах преди 2 дни лола, много бързо върви, само дето време нямам  Rolling Eyes нали сега курса за децата обмислям, искам такъв курс да направя за възрастни платен, един компютърен курс за емигранти се обмисля, в един друг проект съм се записала да поправям компютри. изобщо съм пълноценен гражданин или поне се старая

# 283
  • Севлиево
Пепен, къде ги намираш тия готини картинки с плетачки.
Днес ме беше обхванала такава треска за шиене, че цял ден в магазина яко шиене на тигри  Crazy

# 284
  • София
Дъмперита де го това изложение  newsm78 ако е някъде в София казвай идвам.Аз се разбрах със магазина на Шехерезада утре отивам за богинята на лова готова е  Peace Колкото и да ме одрусат зарекла съм се,че я купувам и я почвам.
Джема браво на тебе добре напредваш с конете,аз после ще ти метна и моя  Whistling ама е 1:4.Аз май не си падам по малките гоблени като се гледам все на голямо налитам  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт