Бродирана красота - Гоблени 72

• 102 663
  • 700
  •   1
Отговори
# 645
desi ivanova, много е  сладурско newsm10 покажи какво ще бъде 

# 646
  • София
desi ivanova, много е  сладурско newsm10 покажи какво ще бъде 

Трябва да стане това, но кога ли ще го приключа  newsm78

# 647
  • Севлиево
Няма значение кога, важното е че става страхотно  Peace

# 648
  • Плевен
Привет майсторки! GrinningБраво за красотите които сте показали !  bouquet  bouquet  bouquet
Малко съм бясна ,че втори път ми се случва да пиша съобщение и щом натисна публикувай и хоп -повреден сървар! #Cussing out Язък ми за писането ! Joy

Имам нужда от вашето мнение! PraynigДа напиша ли горе в левия ъгъл "Teatime Friend "/така се казва и гоблена !? newsm78 като го раздвижа малко ,много празно ми стои  WhistlingВсе едно птичето пее и ни кани на гости  Joy/вече едно мнение получих  Heart Eyes/Но все пак това е КК! Rolling EyesНо пък и моето изпълнение /но съм спазвала 100% ключа / няма нищо общо с така наречения "оригинал"/ Панамата ми е кремава ,но не се вижда на снимката добре!Изпрала съм го и съм го изгладила ,че тези сини квадратчета от флумастера ме побъркаха ! ooooh!Приемам всякакви мнения ,но честно! HugА ,мога и да опитам и като не ми хареса ще го разшия ,колко му е  Joy!

моето Blush оригинала  Crossing Arms

# 649
Здравейте момичета търся схемата на тези Адам и  Ева но в оригинал на Златно Руно        
Благодаря предварително на всички!

# 650
  • Плевен
Здравейте момичета търся схемата на тези Адам и  Ева но в оригинал на Златно Руно        
Благодаря предварително на всички!

Ако е това заповядай ! Hug

Ева не намирам ,но разбрах че и Адам  не е това което търсиш! Rolling EyesТака ,че сори !Да помага някой друг! Peace

Последна редакция: пн, 03 май 2010, 16:32 от pepen

# 651
Хипатия, много ти благодаря за бързия отговор и за схемата на коня  newsm51

# 652
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Здравейте! Знае ли някой от къде (интернет) мога да си купя панама аида 18 на метър - бяла или кремава?

# 653
Pepen, прегледай тук за идеа, има схемички с надписи, може да си харесаш нещо да напишеш в празната част:
http://rukodelie.devichnik.ru/index.php?showtopic=86864&st=60

# 654
  • Севлиево
pepen много си е хубаво твоето птиче  Peace
Момичето иска на Залатое руно дизайна, не на Милена стил  Peace
Аида на метър продаваха Шехерезада, но нещо в момента не им се отваря сайта  newsm78

# 655
Здравейте момичета,много от вас шиха Бебето /момченце/ полегнало на ръката на баща си -в бежовата гама-/съжалявам,че не разполагам със снимка  Embarassed.Та въпроса ми е на Бяла панама ли се шие?

# 656
Избоцках набързо нещо дребно , че днес родителите ми имат годишнита от сватбата   married   txtloves

Последна редакция: пн, 03 май 2010, 16:35 от Мимито & Светла

# 657
Момичета,някоя от вас шила ли е Момиче с книга на Милена стил,хубав ли се получава?Мисля той да ми е следващият. Grinning

# 658
  • София
doci, мерси, старая се  Hug

Пепен, на твоя гоблен птичето изпъква повече, на мен определено ми харесва повече, отколкото на оригинала. С надписа мисля че ще се получи много хубаво, другият вариант, който ми хрумва, е нещо стилизирано в горния ляв ъгъл - някаква лоза, цвете или просто твоя подпис.

Мимито и Светла, честито, да са ти живи и здрави и все така да се обичат!

Stardust*,   аз имам такъв вкъщи на стената, много хубаво изглежда.

# 659
Мимито и Светла , да са ти живи и здрави, усмихнати и спокойни дни занапред!
Аз намерих Конете на водопой щампа, но много се замислям дали да ги взема  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт