Бродирана красота - Гоблени 72

• 102 688
  • 700
  •   1
Отговори
# 360
Ето, ако си харесаш нещо, дай имейл, да ти го изпратя.

# 361
Здравейте!
Аз си купих гобленче и даже вече започнах.Малко ми е трудно да спирам обаче защото айде тва редче хайде тва конче и направо ....не знам до колко се справям но нямам търпение да свърша и да се похваля и аз.И сега като видях и тези ангелчета и очите ми остават в тях,но да не бързам да се въодошавявам толкова Simple Smile

# 362
# 363
На Криско мама имам тези очи макар да не са като показаните мога да ти пратя остатъците.Само тези на коремчето.Купувала съм го от "1Х4 колекция "
http://gallery.nani-na.biz/main.php?g2_itemId=1594
Благодаря ти,но тези и аз ги имам. Hug

# 364
  • Севлиево
sissak страхотен е станал   bouquet

# 365
  • София
- торбичка за лавандула
- нещо дребно и пролетно Simple Smile
Ето как изглеждаше торбичката по едно време Simple Smile

И още един етап, който няма да звърша скоро -

# 366
  • София
Лилия, мерси  Hug. Но щом го има готов комплектован, предпочитам направо да го купя.

# 367
 aynur ,sissak  благодаря ви момичета, сега вече съм объркана   newsm78 всичко ми харесва   bouquet

# 368
Момичета,имам един малко тъп въпрос-като шиете гоблен,ползвате ли гергеф?Притеснявам се,че ако сложа върху вече ушито,ще притисне конците и ще стане грозно,но не знам,може и да греша.Вие кажете! Grinning

# 369
  • София
Момичета,имам един малко тъп въпрос-като шиете гоблен,ползвате ли гергеф?Притеснявам се,че ако сложа върху вече ушито,ще притисне конците и ще стане грозно,но не знам,може и да греша.Вие кажете! Grinning

Аз поне слагам, страшно удобно е, нищо не се притиска, а нали после така или иначе ще го гладиш

Последна редакция: пн, 19 апр 2010, 18:59 от desi_ivanova

# 370
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Аз не мога без гергеф. Да, наистина има притискане на конците, но така или иначе вече завършения гоблен ще се пере и глади, така че няма проблем. Всичко е въпрос до навик и удобство.

# 371
Записвам се, после ще чета назад, че бебо се на..ка и ще правим баня по-рано!

Аз шия без гергеф.

Последна редакция: пн, 19 апр 2010, 23:36 от napetia

# 372
  • ту тук, ту там
Момичета, помагайте!  Praynig С метализиран конец ДМЦ с една нишка ли се шие или с две, ако не е указано изрично?   newsm78 За мен по подразбиране си е с две, но забелязвам, че единият конец си е някак си съставен от две нишки и сякаш е по-плътен!? Шия една малка Богородица от сайта на Солария, в легендата нищо не се казва за броя на конците! Моля, дайте съвет!

# 373
  • София
Здравейте момичета, минавам да покажа и моите обувчици Simple Smile Бяха за подарък, много ги харесаха.

Много Ви благодаря за схемичките за буквите Simple Smile

# 374
elleni, една нишка
vanesa, много е нежно
сисък, направо ме остави без думи с този ангел
Ivanichka, и аз имам идна такава торбичка, да видим кога ще и дойде ред

Общи условия

Активация на акаунт