Бродирана красота - Гоблени 72

• 102 715
  • 700
  •   1
Отговори
# 390
  • Бургас
Момичета ще ви бъда много благодарна, ако някой ми прати схемите на калиите на черна панама Embarassed
Благодаря предварително  bouquet

# 391
момичета,здравейте и поздравления за красотите.
а, сега с молбата.
знам,че на 1-ва страница има и програмата и обясненията,но, много моля някой да ме ''светне" с програмата за гоблен от снимка-патен..незнамсикакво.нещо , уж самата програма не е сложна, а има и обяснения,.но ,...не ми се получават нещата с нея-в смисъл все нещо не става -я снимката нещо .. с две думи немога да се оправя с нея и немога.

# 392
Stardust*страхотен става,комплектовката на милена стил ли е?
Поздравления на всички за красотите,sissak  страхотно гоблене,поздравления  Heart Eyes
Дименшънс имат страхотни гобленчета,а мога ли да видя някъде ушит,защото така на картинките наистина изглеждат страхотно  Wink

# 393
  • UK/София
Винаги съм харесвала повече 1:1 Peace. 1:4 ми се струва че става на квадратчета  Rolling Eyes Но въпрос на вкус  Laughing
Stardust*, много са хубави, продължавай  Hug

Stardust*, , наистина става много красив.И аз ще го започвам скоро.

Вярно ли е, че 1:1 се шие много по-бавно отколкото 1:4 ? newsm78

# 394
  • София /Абсурдистан
Винаги съм харесвала повече 1:1 Peace. 1:4 ми се струва че става на квадратчета  Rolling Eyes Но въпрос на вкус  Laughing
Stardust*, много са хубави, продължавай  Hug

Stardust*, , наистина става много красив.И аз ще го започвам скоро.

Точно обратното е  Simple Smile

# 395
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria

Всичко е до навик. Първия ми гоблен бе 1:4, както и другите. Когато реших да шия кръстче бях уплашена какво ще стане, но се оказа страшно приятно и сега не ми се шие гобленов бод. На мен ми е по трудно 1:1 - от октомври месец миналата година се мъча с един Мостар, но вече му се вижда края, макар че снощи пак го зарязах за да почна един 1:4. Имам чувството, че ще забравя как се шие 1:4. Но то е като карането на колело - един път научиш ли се няма спиране.
Докато сестра ми казва, че на нея й е по-лесно да шие 1:1. Пак казвам , че всичко е до навик. Но ако не си пробвала няма как да знаеш - така че пробвай. Всичко е много индивидуално.

# 396
  • София
Е да се похваля че довърших и това малко чудо,стана красиво макар да е миниатюра,нещо което не ми е присъщо  Mr. Green
1:1 се шие по бързо и е по лесно,а 1:4 е по трудно това 4 е бода умножен по 4,но става по голям и не знам за мен изглежда по красиво,но си е въпрос на вкус   bouquet

# 397
  • София
Биляна, при 1:4 вместо 1 бод правиш 4 бода, затова става много по-бавно

aynur, 1:4 не става на квадратчета, защото не шиеш всеки символ от 4 бода отделно, а ги караш на колонка или на редичка и просто се връщаш в другата посока, все едно шиеш 1:1

ba4iiska, при мен е точно обратното  Simple Smile Кръстчетата ме плашат страшно много, сега ги тренирам, но определено гобленовият ми е по-приятен

didolinaa, много красиво!

Последна редакция: вт, 20 апр 2010, 19:39 от desi_ivanova

# 398
Комплектовката ми е на Милена,за първи път шия гоблен,но съм много доволна от качеството. Peace

# 399
хич не съм фен на 1 към 4 и аз ги виждам после квадратите. 1 към 2 ми стои мааалко по-добре

# 400
aynur, 1:4 не става на квадратчета, защото не шиеш всеки символ от 4 бода отделно, а ги караш на колонка или на редичка и просто се връщаш в другата посока, все едно шиеш 1:1 
Абе незнам, това е мое мнение  Hug Не мога да го възприема, но ако се наложи ще шия де  Simple Smile Ама и аз една тема отворих...  Crazy
Дъмперита и тя гледам мисли като мене  Hug

# 401
  • София
Абе незнам, това е мое мнение  Hug Не мога да го възприема, но ако се наложи ще шия де  Simple Smile Ама и аз една тема отворих...  Crazy
Дъмперита и тя гледам мисли като мене  Hug

Може би аз не съм много права, защото всъщност никога не съм шила 1:1 и затова не мога да сравня, но като гледам как стават моите "Коне", ми изглежда съвсем прилично  Hug.

# 402
Момичета ще ви бъда много благодарна, ако някой ми прати схемите на калиите на черна панама Embarassed
Благодаря предварително  bouquet

poepie ТУК Тони Николова ги даде!  Peace

# 403
  • Бургас
Благодаря Здравче!

# 404

Общи условия

Активация на акаунт