Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 6

• 39 867
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
Имам подарък за него! smile3510 Защо е тоооооооолкова чаровен?

# 541
наздраве на компанията и от мен Wine Glass
искрено се надявам  BZ да успее да се включи,нейните разкази са изчерпателни
аз просто не бих могла като нея,но още има време,така че  newsm17

# 542
  • Гърция
наздраве на компанията и от мен Wine Glass
искрено се надявам  BZ да успее да се включи,нейните разкази са изчерпателни
аз просто не бих могла като нея,но още има време,така че  newsm17

aleynam мила кажи ми когато свърши повторението на стария епизод. Да знам горе долу кога да чакам линк. Hug

Дано БЗ може да се включи, но ако не здраве да е, когато може  Peace

Заповядайте Hug

# 543
  • Пловдив
Скъпа, прочела съм този превод още по време на излъчването на филма ,за което благодаря ,но
друго си е със субтитрите! Защо трябва във всичко да има корист, а не разбирателство и толерантност.

Нали прочете ,какво отговориха ,когато им бе предложена помощ Confused
Защо излишно да се натоварвате?
Момичета не прочетохте ли какво ви е написала Моргана. Забавянето не е за да се накаже някой, нарочно и т.н. Тя е обяснила - стане ли готов превода се редят букви. Никой не би се подиграл така с труда на превеждащите и да чака 1 седмица, за да нареди буквите. Щом не са качили филма все още значи преводачите имат някакви ангажименти и не са успели да направят превода. Ще излезе филма, рано или късно.

# 544
 Е Дами приятно ви гледане и от мен, за тези който могат да го гледат онлайн. Гледайте внимателно, че да ни разказвате после. Grinning Grinning

# 545

aleynam Наздраве и от Мурат

# 546
Скъпа, прочела съм този превод още по време на излъчването на филма ,за което благодаря ,но
друго си е със субтитрите! Защо трябва във всичко да има корист, а не разбирателство и толерантност.

Нали прочете ,какво отговориха ,когато им бе предложена помощ Confused
Защо излишно да се натоварвате?
Момичета не прочетохте ли какво ви е написала Моргана. Забавянето не е за да се накаже някой, нарочно и т.н. Тя е обяснила - стане ли готов превода се редят букви. Никой не би се подиграл така с труда на превеждащите и да чака 1 седмица, за да нареди буквите. Щом не са качили филма все още значи преводачите имат някакви ангажименти и не са успели да направят превода. Ще излезе филма, рано или късно.

Човек някога се и спира.

# 547
АРИ каквае тази конкуренция newsm78
Мурат ако забие на някъде с тия мацки,серия няма да гледаме тая вечер smile3521 smile3533
quote author=Bayraktarova link=topic=488182.msg14822431#msg14822431 date=1271178044]

Пенда  всички чакаме да се качи ме на яхтата на рожденика. Joy Joy Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha
Като гледам колко сме се наредили на балкона.... newsm78ще се съберем ли на яхтата Grinning Joy  newsm12 newsm62 newsm51 newsm51

# 548
Докато пийваме ,да ни и поиграят

http://www.youtube.com/watch?v=2xkOlGzoeWM&feature=related

# 549
pavlinaio вече сме напълно готови

Да не ни гледа от балкона, вече е време да скача при нас.

# 550
ЕЙ, pavlinaio   КАК СЕ СЕТИ ЗА ЖАДИ newsm78   СУПЕР СИ  bouquet  bouquet  bouquet

# 551
 nbirthday newsm67  Gift  Gift Gift newsm24 newsm24 newsm24 cheers baloni

Наздраве за рожденника! Жив и здрав да е все така да ни радва!

# 552
Да не ни гледа от балкона, вече е време да скача при нас.

хич да не гледа, че го чакат за вечеря   Rolling Eyes

# 553
ЕЙ, pavlinaio   КАК СЕ СЕТИ ЗА ЖАДИ newsm78   СУПЕР СИ  bouquet  bouquet  bouquet

Като гледах колко сме се наредили за Мурат ,реших че само трябва да го клонират ,
за да има за всички

# 554
започна  newsm44 newsm44

Общи условия

Активация на акаунт