Някой пил ли е Инофолик (Inofolic), отзиви

• 256 489
  • 764
  •   1
Отговори
# 195
Пия инофолик по две на ден от три месеца - с поликистоза съм, заедно с куп други - фолиева киселина, неоксид, клостилбегит, дуфастон, аспирин - протект, еутирокс. Пробвах глюкофаж и после сиофор, но още първите дни ги спрях, защото повръщам. Чесно казано досега не виждам някакъв ефект от инофолика. Има ли някой мнение дали може инофолика да се разтваря в сок или е задължително във вода? Въпреки че няма никакъв вкус, нещо ми е гадно като го пия с вода.

# 196
Здравейте момичета , опитвам се да намеря Инофолик онлайн не не успявам , живея извън БГ и тукк го няма никакъв , а по българските сайтове където го намирам няма плащане с дебитна карта.
Някаква идея къде мога да го намеря ?Не искам да занимавам майка ми , просто защото не искам да я тревожа .

# 197
Здравейте момичета , опитвам се да намеря Инофолик онлайн не не успявам , живея извън БГ и тукк го няма никакъв , а по българските сайтове където го намирам няма плащане с дебитна карта.
Някаква идея къде мога да го намеря ?Не искам да занимавам майка ми , просто защото не искам да я тревожа .
Купи си инозитол и фолиева киселина. Аз така го пих.  Wink 1 прахче инофолик съдъжа 2 гр. инозитол и 200 мг. фолиева киселина. Евтин инозитол има в амазон на суонсън или в ихебр. Peace

# 198
Не го намирам, има доста продукти на  суонсън, но не и инозитол.
Би ли ми дала линк ако не те затруднявам ?

# 199
Аз купувам ето това
http://www.amazon.co.uk/Swanson-Inositol-650mg-100-Capsules/dp/B … 673934&sr=8-1
Вътре са 100 капсули по 650мг, т.е. пиеш по 3 на ден, което значи, че ти стигат за 33 дни.  Wink
Ако пиеш свойното количество, то на месец ти трябват 2 опаковки.  Peace
Фолиевата е
http://www.amazon.co.uk/Swanson-Folic-Acid-800-Caps/dp/B00263CAI … 674141&sr=8-1
От нея пиеш по една таблетка на ден, т.е. стига за 8 месеца... Laughing

# 200
Благодаря , поръчах си го Simple Smile

# 201
  • София
Пия инофолик по две на ден от три месеца - с поликистоза съм, заедно с куп други - фолиева киселина, неоксид, клостилбегит, дуфастон, аспирин - протект, еутирокс. Пробвах глюкофаж и после сиофор, но още първите дни ги спрях, защото повръщам. Чесно казано досега не виждам някакъв ефект от инофолика. Има ли някой мнение дали може инофолика да се разтваря в сок или е задължително във вода? Въпреки че няма никакъв вкус, нещо ми е гадно като го пия с вода.

Може да го разтваряш и в сок.
Не пий кафе преди и след инозитола поне 1 час.

Инозитола не е панацея, ако при теб проблема е друг - може и да не помогне.

За Глюкофажа и сиофора - може дозата да е била висока, опитай с по-ниска

# 202
  • София
bgroza 
Аз също пия Инозитол /на моменти редовно Simple Smile/ и не целя зачеване - той се пие за много и различни неща
Така, че ако ти помага, пий си го. няма да ти навреди - само помага
Добре е да се пие с ФК / може да си я набавяш от някакъв поливитаминен комплекс или В50 напр.  /

# 203
denis_d , мерси! Аз също не целя зачеване . Задължително ли трябва с фолиева к-на или може и без нея?

# 204
  • София
denis_d , мерси! Аз също не целя зачеване . Задължително ли трябва с фолиева к-на или може и без нея?

Не е задължително, но е препоръчително. Simple Smile
ФК действа добре на кожата, забавя стареенето, участва в синтеза на АК,подпомага клетъчното делене /ДНК, РНК/ подпомага ССС, особено ако имаш проблем с холестерола /може да предотврати инсулти, инфаркти/ и т.н. хубав витамин е и много полезен - добре е да се приема от време на време Simple Smile

# 205
sofiaaa благодаря за вниманието и мнението  bouquet
ние и без това от януари се залавяме със сериозните изследвания
мисълта ми беше че не пречи това прахче по принцип нали?а има ли смисъл да го пия през целия цикъл докато бебеправим или да спра до овуто ?не мога да реша а и не виждам логика щом стимулира дейноста на яйчниците да го пия след овуто...по-скоро-каквато работа свърши до едното ову и после евентуално ако не е станало бебе да се почне от другото ову..тъй или иначе в листовката нищо не пише за схема някаква-вие какво ще кажете?
На мен гинекологът ми го предписа да го пия всеки ден без прекъсване Peace

# 206
здравейте, на мен гинеколожката ми го предписа и го пих 2-3 месеца , за момента съм го спряла. Мнението ми е, че не пречи, но и не прави кой знае какви чудеса. менструацията ми е нередовна, но не ми е станала като часовник. Освен това пия и метфогамма и мисля, че ако има положителен резултат по-скоро се дължи на нея. Пия си обикновена фолиева засега, ще видя може в някой момент пак да го пия известно време

# 207
  • Където е сърцето
Инозитола само при ПКЯ ли се приема?Ако нямаш такъв проблем има ли вероятност да се разбутат хормоните?Повечето гледам с те с такъв проблем и останах с впечатление,че само при такъв проблем се приема.

# 208
Инозитола само при ПКЯ ли се приема?Ако нямаш такъв проблем има ли вероятност да се разбутат хормоните?Повечето гледам с те с такъв проблем и останах с впечатление,че само при такъв проблем се приема.
Ако не се лъжа, на опаковката на инофолика пишеше, че е за СПКЯ. Но отдавна съм ги изхвърлила и не съм 100% сигурна.

# 209
Няма как да си разбъркаш хормоните, защото инофоликът съдържа два витамина от групата Б - фолиева киселина и инозитол.  Peace
Но не виждам за какво искаш да го пиеш, ако нямаш спкя?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт