Някой пил ли е Инофолик (Inofolic), отзиви

• 256 449
  • 764
  •   1
Отговори
# 480
здравейте отново. много съм щастлива , защото днес ми дойде , 68 дни след първия път, когато ми дойде за първи път без да пия хормони. (имам СПКЯ)
до сега съм спирала хормоните за по7-8 месеца и нищо, а сега от август до сега два пъти ми идва само с инофолика.
Simple Smile обаче имам един въпрос Simple Smile
защо изтърваме яйцеклетката????
през ден си правя тест за О.
възможно ли е да ми идва без О? newsm03

Абе мила защо през ден  newsm78 ooooh! Недей така,може да си изпуснала деня в който си била с най-наситена чертичка....надявам се да не си Rolling Eyes Но е възможно да имаш цикъл без овулация....най-добре ще разбереш по ЦС или ако мериш БТ Peace  bouquet

# 481
диди, надявам се да сме я изпуснали вместо да не е имало Simple Smile
несериозно се отнасям с тестовете, защото не вярвах, че пак ще ми дойде Simple Smile пък и с такъв цикъл не ги правя 5 дни ами 50 Simple Smile и по някое време ми втръсва Simple Smile
но сега от 8-ми ден започвам най-отговорно да си правя всеки ден тест, следобед , на жадно, както си му е реда.
много се радвам, че ми дойде, исках още днес да се напия от радост, но мн неща напазарих , пък бях сама и нямаше как да нося и уиски  Joy
но утреееееее  smile3508  ura
ще пия за здравето на яйчниците ми

# 482
Жабурана, по колко прахчета инофолик пиеш?

# 483
по две прахчета, далече от кафе Simple Smile

# 484
Браво радвам се за теб и "щастието" ти Grinning Разбиам те за цикъла и Ову тестовете,чесно казано и аз нямаше да имам нервите а и финансовата възможност за всеки ден докато не видиш лелката newsm61 Аз пия по 1 прахче Инофолик и за сега си ми идва всеки месец...надявам се този да ме пропусне заради  preggo smile3508 smile3521

# 485
  • София
диди, надявам се да сме я изпуснали вместо да не е имало Simple Smile
несериозно се отнасям с тестовете, защото не вярвах, че пак ще ми дойде Simple Smile пък и с такъв цикъл не ги правя 5 дни ами 50 Simple Smile и по някое време ми втръсва Simple Smile
но сега от 8-ми ден започвам най-отговорно да си правя всеки ден тест, следобед , на жадно, както си му е реда.
много се радвам, че ми дойде, исках още днес да се напия от радост, но мн неща напазарих , пък бях сама и нямаше как да нося и уиски  Joy
но утреееееее  smile3508  ura
ще пия за здравето на яйчниците ми

Ако не ти е проблем, по-добре е да мериш БТ - тя ще покаже дали е имало О. или има някакъв проблем  Peace

# 486
Не е по темата,но като стана въпрос за БТ - колко горе долу трябва да е,за да се приеме,че има нормална овулация ?
При мен всеки ден е различно и нещо не мога да се ориентирам,мисля си,че я няма никаква пущината  ooooh!

# 487
  • София
Не е по темата,но като стана въпрос за БТ - колко горе долу трябва да е,за да се приеме,че има нормална овулация ?
При мен всеки ден е различно и нещо не мога да се ориентирам,мисля си,че я няма никаква пущината  ooooh!

Разликата в БТ: ФФ - ЛФ трябва да е 0,4 - 0,6 градуса, графиката да е двуфазна и ЛФ да е повече от 12 дни

# 488
Благодаря ти,Денис!
Уви - откак засичам,нямам овулация  ooooh! Tired
Сори за спама.

# 489
Здравейте момичета! Доктора ми предписа Неофолик по 2 прахчета на ден за поне 6 месеца- много помагали. На прегледа излезе, че имам фоликул 14.5 мм в левия яйчник(по време на прегледа бях в 18 ден на МЦ) това означава ли, че ми предстои овулация или може да е минала вече?

# 490
Колко ти е дълъг цикълът? Може да ти предстои.

# 491
Колко ти е дълъг цикълът? Може да ти предстои.

30-31 дни

# 492
Може би ти предстои, защото цикълът ти е по-дълъг.За какво ти ги изписа прахчетата?

# 493
Може би ти предстои, защото цикълът ти е по-дълъг.За какво ти ги изписа прахчетата?

Предполагам, че се сещаш за поликистоза, но Слава Богу нямам. Доктора каза да ги пия вместо ФК, били полезни и необходими. Също така спомагат и метаболизма, а аз имам малко излишно тегло

Не е по темата, но имам страшно главоболие от два дни, какво мога да пия? Страх ме е да пия каквото и да било, да не навреди

# 494
  • София
Здравейте момичета! Доктора ми предписа Неофолик по 2 прахчета на ден за поне 6 месеца- много помагали. На прегледа излезе, че имам фоликул 14.5 мм в левия яйчник(по време на прегледа бях в 18 ден на МЦ) това означава ли, че ми предстои овулация или може да е минала вече?

Може да направиш тестове за О. няколко дни - те ще ти покажат дали ще има О.
При фоликул 15мм. - О. трябва да е след  4-5 дни

Общи условия

Активация на акаунт