Някой пил ли е Инофолик (Inofolic), отзиви

• 256 473
  • 764
  •   1
Отговори
# 555
На мен лично Инофолика не ми оказа никакво влияние....но всичко е индивидуално и зависи от степента на кистичките и евентуално ако има поликистоза....А относно това, че е скъп- да и излиза много по-изгодно ако си го замениш с ЕДИНСТВЕНИТЕ му 2 съставки, а именно - инозитол + фолиева киселина...инозитол на капсули има навсякъде в аптеките и при мен е 24 лв. 100 таблетки, т.е. за 100 дни а ФК е в различни разфасовки и е много по-евтина - 5-6 лв.   bouquet Успех дано ти повлияе положително   Hug
И аз така направих вземах ето тези таблетки
и фолиева киселина
Пия по едно от двете.
Излиза ми 40 лв за 3 месеца  Peace

# 556
  • София
kikair , дозировката на инозитола в инофолика е 2g в едно прахче. Приемат се по две прахчета на ден, т.е. 4 g. За да достигнеш тази дозировка трябва да пиеш по 8 таблетки на ден и опаковката ще ти стигне точно за 12,5 дни.
Изобщо не излиза по-евтино от инофолика.
За продуктите на iherb на прах не мога да коментирам.

# 557
На мен ми дават по едно пакетче.
Аз си го пия по една таблетка .

Дозировка и приложение:
По 1 капсула дневно, за предпочитане с храна.

Така пише на опаковката.
Иначе направо ме смазва Инофолика  bash
Така съм решила така ще си го пия.

# 558
  • Айтос
Дозата е 8 пъти по-малка от тази,която препоръчват лекарите за конкретния проблем. Като някаква добавка или поддържаща терапия може и да ОК, но според мен няма да помогне особено  за овулация или качество Peace

# 559
  • София
kikair , Red_Iff е напълно права. Щом имаш изписано едно прахче Инофолик, там са 2гр. инозитол. За да си ги набавиш трябва да взимаш по 4 капсули.
Аз лично пиех този Инозитол http://www.iherb.com/Healthy-Origins-Inositol-Powder-8-oz-227-g/4780, една чаена лъжичка е 2гр., при доза от 2 прахчета Инофолик ми стигаше за 2 месеца. Peace Това е най-евтиното решение. Simple Smile

# 560
Момичета сега разбрах защо не ми е подействал  #2gunfire А нямаше някой нормален лекар да ми го каже  #Cussing out Хммм както и да е ....дано помогне на повече момичета  Peace Ред Ани благодаря ви момичета   bouquet

# 561
  • София
Само да вметна, че Инозитола се приема далеч от кафе / кофеин/ - защото то /той/ го унищожава

# 562
Нямам намерение да се правя тук на лекар .
Всеки както си иска така да си ги пие.
Аз съм се консултирала с гинеколога си и съм му показала какво пия .
Няма човека възражения Naughty
Исках само да споделя , а не да споря с някого тука. Crossing Arms

# 563
Здравейте, момичета! По-рано съм писала в темата, че получавам главоболие след като изпия прахчето. Съветвам ви ако някой също го боли глава да хапва преди да го пие. Освен това намалете кафето и яжте кафяв ориз, грейпфрути и бирена мая/ако си намерите/.Другото нещо е , че го пих 3 месеца и имаше ефект. Но сега 7 месеца по-късно отново имам нередовности Sad Някой може ли да ми каже колко време мах. може да се взима?

# 564
На мен доктор Персенска ми каза да го пия минимум 6 месеца. Така че го пия постоянно  от началото на юли някъде.

# 565
  • В сърцето на любимия човек
На мен доктор Персенска ми каза да го пия минимум 6 месеца. Така че го пия постоянно  от началото на юли някъде.
На мен тя ми каза да не го спирам в никакъв случай докато не забременея (което не се знае кога ще се случи  Confused ). Факт е, че започвам да виждам положителен ефект след 4-5 месечен прием - от единият ми яйчник, който почти не правеше фоликули вече през месец имам овулация и хубави яйцеклетки, а ФСХ се задържа около 8 (което при НЯР е направо учудващо  Shocked )
Имам 1-2 пропуснати седмици на прием, но не мисля, че са от значение.
Приемам по 2 прахчета дневно + Неоксид по 1 таблетка дневно.

# 566
  • Айтос

Твоя работа е как го пиеш,ама после да не вземеш да се оплакваш,че няма файда от него и видиш ли, бил безполезен препарат. Ако целиш забременяване, по-добре не си губи времето с тея бонбонки, защото аз си изгубих няколко месеца с разни прахчета, за да спестя едни 20-30лв и сега ме е яд. Готовия препарат е в пъти по-добър от всички аналози. Сметката за дозировката е елементарна, а явно и раликата в качеството е осезаема. Твоя воля.

# 567
На мен тя ми каза да не го спирам в никакъв случай докато не забременея (което не се знае кога ще се случи  Confused ). Факт е, че започвам да виждам положителен ефект след 4-5 месечен прием - от единият ми яйчник, който почти не правеше фоликули вече през месец имам овулация и хубави яйцеклетки, а ФСХ се задържа около 8 (което при НЯР е направо учудващо  Shocked )
Имам 1-2 пропуснати седмици на прием, но не мисля, че са от значение.
Приемам по 2 прахчета дневно + Неоксид по 1 таблетка дневно.

Пънче, на мен ФСХ ми стана 6,29  Shocked ама файда не знам дали има защото на последната пункция нямах яйцеклетка  Sad Но съм на 40 години де, и пия куп други неща Simple Smile

# 568
  • София

Твоя работа е как го пиеш,ама после да не вземеш да се оплакваш,че няма файда от него и видиш ли, бил безполезен препарат. Ако целиш забременяване, по-добре не си губи времето с тея бонбонки, защото аз си изгубих няколко месеца с разни прахчета, за да спестя едни 20-30лв и сега ме е яд. Готовия препарат е в пъти по-добър от всички аналози. Сметката за дозировката е елементарна, а явно и раликата в качеството е осезаема. Твоя воля.

Подкрепям Red_iff с 2 ръце.
И аз съжалявам, че реших да поспестя малко като си го смесвам сама/при това пиех по 2 гр. от Инозитола, а не капсулка 500 мг./. Поне се осъзнах след първия месец, и през следващия цикъл продължавам с готовите прахчета, пък каквото ще да има в тях, и колкото и лошо да ми става понякога.

# 569
inofolik s v kolko voda se raztvarq

Общи условия

Активация на акаунт