Някой пил ли е Инофолик (Inofolic), отзиви

• 256 449
  • 764
  •   1
Отговори
# 720
Ти на 30 за остаряла ли се имаш? Едно е на 30, съвсем друго на 40, зависи как се стече живота при съответния човек...

# 721
  • София
Ти на 30 за остаряла ли се имаш? Едно е на 30, съвсем друго на 40, зависи как се стече живота при съответния човек...

Ако е насочено към мен това - никак даже Grinning. Просто момичето се беше притеснило, че до 30 трябва да забременее и трябва едва ли не да се разбърза. Аз на 30 стигнах до този момент, точно заради стечение на обстоятелства - подходящия човек, гонене на кариера. Хич не смятам, че съм стара, точно на време (конкретно за мен) ми се случва.   Hug

# 722
  • София
ПКЯ намалява ЯР с годините /и затова е добре да се лекува./
Всеки МЦ, вместо по един ДФоликул, се образуват няколко, които нарастват до определен размер.

ПП. Броя на примордиални фоликули и при двата случая е почти един и същ / това са най-малките фоликули на картинките/

примордиални фоликули

# 723
А някой да е имал проблеми със стомаха от Инофолик? Аз го пия от 15 дни и вчера получих една от моите кризи ( получавам ги като ми се раздразни стомаха заради гастрит) и беше доста силна. Обикновено е провокирана от нещо,което съм яла или пила, но напоследък е нямало нещо,което може да ми възпали стомаха,а единственото,което пия редовно е прахчето.

# 724
Докато го пиех, не съм имала никакви проблеми.

Да ви питам-приемът му съвместим ли е с кърмене?

# 725
Здравейте, запис в темата и от мен .Самоназначих си  Инофолик , зощото бебеправим. ..Но за съжаление за сега без успех Sad  (приемам ги вече 6-ти ден) усеща се голяма промяна в метаболизма ми , това означава , че продукта действа поне за нещо. Силно се надявам са подсили функцията на яйчниците ми , че и аз не съм първа младост  Rolling Eyes Успех на всички !

# 726
  • София
Здравейте, запис в темата и от мен .Самоназначих си  Инофолик , зощото бебеправим. ..Но за съжаление за сега без успех Sad  (приемам ги вече 6-ти ден) усеща се голяма промяна в метаболизма ми , това означава , че продукта действа поне за нещо. Силно се надявам са подсили функцията на яйчниците ми , че и аз не съм първа младост  Rolling Eyes Успех на всички !

Аз бих ти препоръчала да пиеш и Вит. Е, водят го витаминът на плодовитостта, както и масло от вечерна иглика.  Simple Smile

# 727
Благодаря ти, Лорелай Simple Smile Аз ги приемам.  Peace

# 728
Здравейте и аз от днес започвам с приема на инофолик + клостилбегит имам ПКЯ , правим опити за второ бебче Simple Smile та въпроса ми е може ли да го смеся с малко пр.мляко че да мога да ги пия , много ми се гади като цяло от прахчетата Simple Smile

# 729
Стига де  Tired не е толкова гадно, даже изобщо не е трудно за приемане  Naughty
Защо не опиташ със сок  Peace
И аз Поднових приема (вече 2 дни пия)
Рано е още ,но знам че този месец ще стане нашето Чудо  Praynig
Успех на всички !  Hug

# 730
Стига де  Tired не е толкова гадно, даже изобщо не е трудно за приемане  Naughty
Защо не опиташ със сок  Peace
И аз Поднових приема (вече 2 дни пия)
Рано е още ,но знам че този месец ще стане нашето Чудо  Praynig
Успех на всички !  Hug

Ще пробвам и със сок Simple Smile благодаря и късмет този месец на всички  Hug

# 731
Аз инофолика го пиех със сок, но дори и с вода е поносим.

# 732
Поръчала съм си Инозотол (активната съставка на Инофолик) от iHerb. Ще видя как е на вкус като пристигне. Някой пил ли е Инозитол?

# 733
Да ще го издържа няма как Simple Smile а да попитам за кафе не трябва да се пие след приема на Инофолик нали ,май имаше нещо такова ,извинявам се позабравила съм как се пият  Embarassed Praynig

# 734
Да ще го издържа няма как Simple Smile а да попитам за кафе не трябва да се пие след приема на Инофолик нали ,май имаше нещо такова ,извинявам се позабравила съм как се пият  Embarassed Praynig
Приема се 1 час преди или 2 часа след кафе  Peace

Общи условия

Активация на акаунт