Пролет, лято, есен, зима настроение във ДОБРИЧ винаги ще има.(64)

• 34 161
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Кеми, честит рожден ден на Ванко.  bouquet

Весе, доколкото разбрах в скоро време не се ползват тези конци, но незнам защо.
Доре, и аз се учудвам че не ползват тези конци ( да не говорим че преди 4 години Димитров като раждах Виктор ми сложи някакъв копринен конец, който впоследстие като маха Инджиев имах чувството че трети път раждах, но това е дурга тема), но доколкото знам от нея тя няколко пъти е помолила Петев за такива дето сами се разлагат, но той е казал такива, които ще и махне другата събота. Утре вечер като отида да ги видя нея и бебка ще ви пиша повече инфо.
Хубава вечер на всички ! Hug  bouquet

# 631
Не споря, защото не съм запозната в детайли....Но май животинските конци се използват само за вътрешни шевове.....Та ако се е наложило външно да я шият не е могло с тях.....

# 632
Само в Добрич шият с конци, които после се махат. Аз преди 2 години като раждах исках да ми сложат саморазлагащи се, но Петев ми обясни, че те вече не се произвеждали..., обаче всичките ми познати, раждали другаде са шити с животински. Да не ви говоря какъв ужас е като отидеш да ти махат вътрешните- то не боля, обаче оня лудия док. хванал едно бриснарско ножче с една 50 сантиметрова пинсета и ми вика "сега се отпусни, да не изтърва инструмента вътре"   Shocked - ейтакива очи упулих, щях да припадна на стола, ама честно ми прилоша от страх. Да не говорим , че неможа да намери единия шев, та преди няколко месеца конеца си падна сам...  newsm78

И само да ви кажа какво прави моята дъщеря в момента- изпишка се в гърнето, "вдигна " си гащичките и взе да бърка в гърнето и да си смуче ръцете  Shocked Shocked Shocked

# 633
Честито бебче Ани!!! И вие и Гергана да сте живи и здрави, мнооого да ви радва и вие нея   bouquet  bouquet  bouquet

Креми, честит рожденник, колкото послушен толкова и палав да е  Hug  bouquet

Ленка , я кажи какъв е този номер с водите???
----- Секс  Laughing Laughing Laughing

И аз знам, че само вътрешните се разлагат ама мен ме шиха с тия дето се махат и вън и вътре, на Петев му беше трудно да си намести инструмента ( така ми го обясни той  Laughing ), та се наложи помощ  Laughing Laughing Laughing

Янева, споко полезно е  Laughing Нито е първото нито последното дете, което прави така  Grinning

# 634
  • Добрич
Завърнахме се току-що.
Записвам се набързо, утре ще ви изчета... леле колко много сте писали. И бебче май имаме.... и рожденник..

# 635
Весе,утре може двете да отидем при бебето.Ще кажа на сестра ми,след като се разберем с нея,да ти се обади.Айде оставям ви,че утре тежък ден ме чака.

# 636
Весе,утре може двете да отидем при бебето.Ще кажа на сестра ми,след като се разберем с нея,да ти се обади.Айде оставям ви,че утре тежък ден ме чака.
Обади ми се да се разберем къде да се чакаме Simple Smile

# 637
  • Добрич
След триседмично прекъсване изчетох пропуснатото. Голямо раздвижване на темата сте направили. Честито на всички, които са имали повод за празнуване през този период - раждане на бебета, рождени дни и пр. Няма да изброявам, че да не пропусна някой. Последния месец ангажиментите ми дойдоха повече и не ми оставаше време за форуми. Крайно време е обаче нещата да се променят в моя полза.

Желая успещна седмица на всички!

# 638
  • Добрич
Честит рожден ден (на патерица) на Ванко!Да Ви е жив и здрав Креми!  bouquet  bouquet  bouquet

Честита рожба и на Ангелчету!Да е живо и здраво бебчето!

# 639
  • Добрич
Честита бебка на Ангелчету!!!
Да ви е жива и здрава и много да ви радва!

Креми, честит ти рожденник на патерици! Весело и безгрижно детство му желая!

Цоци, браво на момчето ти! Много успехи в математическата гимназия му желая!

Диди, радвам се, че операцията е минала успешно! Бързо възстановяване на малката!

Мари, радвам се за успехите на Ивка!

Както се казва, типично по Добрички, ВиК-то ни посрещна любезно с уелкъм хоум... нямам вода, а ме чакат 4-5 перални. Ужас!!!!
Та, по този повод, Краси, стойте си там!  Simple Smile

Надявам се, че не изтървах никого с поздравите. Успях да изчета всичко, макар че доста се изненадах какво количество информация сте изписали. Wink

Хубава седмица на всички!!!

# 640
Веси,мила извинявай,че не вдигнах,но се приготвях за училище.Отивам вече.Ще ти се обадя по късно.Поздрави.

# 641
  • Немция
4естито беб4е на Ангел4ету...  bouquet Да расте zдраво и спокойно, лесно да се гледа, много да ги радва.

4естит рожденик на Кеми... zдрав, умен и беzгрижен да е.   bouquet

Като сте zахванали темата zа конците, аz имам 3 шева( и вътрешни, и външни) , после не следва никакво махане на конци, абсорбираха се , спестявайки ми тоzи момент. Има и съществена подробност > родих в 4ужбинско. Sunglasses

И само да ви кажа какво прави моята дъщеря в момента- изпишка се в гърнето, "вдигна " си гащичките и взе да бърка в гърнето и да си смуче ръцете  Shocked Shocked Shocked

ooooh! Joy

# 642
Веси,мила извинявай,че не вдигнах,но се приготвях за училище.Отивам вече.Ще ти се обадя по късно.Поздрави.
споко , ще чакам, че трябва да се обадя на Светльо следобяд да идва, да вземе нещата за пране.
 Hug

# 643
Като сте zахванали темата zа конците, аz имам 3 шева( и вътрешни, и външни) , после не следва никакво махане на конци, абсорбираха се , спестявайки ми тоzи момент. Има и съществена подробност > родих в 4ужбинско. Sunglasses

И след двете ми раждания, последното преди три години и малко, ме шиха с резорбиращи се конци. Тук, в нашата болница. Каква е причината сега да отказват, не знам..вероятно и конците ги е наборила кризата Laughing

# 644
  • Немция
Мда, въzможно е да са по/скъпи и да карат с по/евтиния вариант.

Общи условия

Активация на акаунт