Пролет, лято, есен, зима настроение във ДОБРИЧ винаги ще има.(64)

• 34 204
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
  • гр.Добрич
Здравейте.
Ани и аз незнам как сме. Тримата пият антибиотик вече. Бебетата Аугментин, а Ивчо Суметролин. ивчо продължава да поддържа температура 37-37,5. Тримата кашлят стабилно и имат сополки. Не мога да преценя на кой етап пт лечението сме - дали оздравяаме или сме наникъде.
Някой да е виждал в Добрич да се продават от тези помпички за сополки Бейбивак или подобни?

# 76
Дори, накуп болни деца - хич не си е работа Tired...Тоз Суметролим много го обичат докторите..запазената марка на Карпузов Rolling Eyes...такава гадост е, че... Sick
Скорошно оздравяване! Hug

# 77
Ние сме абонирани за суметролим-а, на док. всеки път му обяснявам, че този сироп не и помага, но всеки път си започваме с него, и се влачим сополиви седмица-две и после пак си почваме антибиотика  newsm78, но последният път се разминахме само с него(да не повярва човек)

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 17:21 от iyaneva

# 78
А....не съм неука...не съм....Даваха по ТВ репортаж преди време за морбилите в града....И тогава дадоха въпросния Карпузов по ТВ-то, имаше и малък разговор с него......Даваха и още един доктор, който обаче беше против задължителните ваксини...Но как се казваше????

Спинки, да се оправяте бързо, че какво е това нещо от вас??? Какви са тез болести, АБ и пр.....Я се стегнете и не се давайте така лесно! Бързо да оздравеете!

# 79
Цоцоланке, сакън ....ваксините са друг филм...но Суметролима... Sick..малката направо го повръща Rolling Eyes...
....имам хиляди обеци на ухото, че в общественото пространство не се пише какво да е...не коментирам доктори повече по никакъв повод.... Crossing Arms...ни положително, ни отрицателно коментирам Laughing

# 80
Така е, Синеочке, така е! Имаше в детското едно дете с алергия към Суметролима - лежеше за 2 път.....

# 81
Здравейте.
Ани и аз незнам как сме. Тримата пият антибиотик вече. Бебетата Аугментин, а Ивчо Суметролин. ивчо продължава да поддържа температура 37-37,5. Тримата кашлят стабилно и имат сополки. Не мога да преценя на кой етап пт лечението сме - дали оздравяаме или сме наникъде.
Някой да е виждал в Добрич да се продават от тези помпички за сополки Бейбивак или подобни?
Не знам да ги има в Добрич. Аз си я поръчах от сайта на ДаНет  Peace
Бързо оздравяване ви желая !

# 82
  • гр.Добрич
Незнам откъде го пипнахме този вирус ли е какво ли? Май бабата го донесе, ама хайде... Първо започнаха малките, а сега и баткото. Звъних му на Карпузов следобяд, че вече три дена поддържа някаква температура. каза ми, че що не е по-висока от 38 нямало нужда от антибиотик.
Малките пък нещо се подрискаха от антибиотика и така им се зачервиха слабините. Такова нещо не съм виждала. Дупетата нормални, а слабините направо червени. Ходих да купувам от охладения крем, пък да видим.

Tea - fea, харесва ми новия ти аватар. Ти доволна ли си от тази помпичка и как я ползваш. Ние тук нали сме дива индия проверих на няколко магазина, но ме гледаха с изненада.

# 83
Скорошно оздравяване на всички болнички! Peace

# 84
Spinki , мисля , че на  малкият принц бях гледала помпичка за сополи, но не съм сигурна за марката. Провери и на борсичката за памперсите

# 85
Скорошно оздравяване на всички болнички! Peace
newsm10

# 86
Незнам откъде го пипнахме този вирус ли е какво ли? Май бабата го донесе, ама хайде... Първо започнаха малките, а сега и баткото. Звъних му на Карпузов следобяд, че вече три дена поддържа някаква температура. каза ми, че що не е по-висока от 38 нямало нужда от антибиотик.
Малките пък нещо се подрискаха от антибиотика и така им се зачервиха слабините. Такова нещо не съм виждала. Дупетата нормални, а слабините направо червени. Ходих да купувам от охладения крем, пък да видим.

Tea - fea, харесва ми новия ти аватар. Ти доволна ли си от тази помпичка и как я ползваш. Ние тук нали сме дива индия проверих на няколко магазина, но ме гледаха с изненада.

Мерси, Спинки  Crazy наистина си е така (това дето го пише на аватара ) Аз помпичката не съм я ползвала много, защото моята буболечка почти не ми е боледувала до сега ( да не чуе дявола ) На 2 пъти е имала сополи,ама голям страх , че нали се слага на накрайника на прахосмукачката и много шуми. Сега се светвам, че всъщност не знам дали за такава помпичка питаш или за обикновена ? newsm78
Ако е за тази за прахосмукачка, то много бързо ще ти я доставят от ДаНет, за 2 дни е при теб  Peace

# 87
Нали сме големи...Как за прапхосмукачка бе. Теа за какво говориш...направо ме сразихте! Joy Joy Joy

# 88
Нали сме големи...Как за прапхосмукачка бе. Теа за какво говориш...направо ме сразихте! Joy Joy Joy

Ами тъй , Арчелке Simple Smile става вакуум и изсмуква всичко . Самата помпа си има някаква джаджа, която регулира силата на всмукване
С една дума , няма опасност да изсмучеш мозъка на дятето Simple Smile

# 89

Ми ний не сме големи ама не съм чувала за прахосмукачката  Laughing Laughing Laughing Аз винаги съм бъркала с клечка за уши  Wink

Общи условия

Активация на акаунт