Пролет, лято, есен, зима настроение във ДОБРИЧ винаги ще има.(64)

• 34 152
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
Много овни много нещо  Grinning Grinning Grinning

# 16
Добро утро . Ленка благодаря ти за новата тема. Заглавието е много хубаво. За срещата последно кажете кога и в колко ?
Успешен ден   bouquet

# 17
Мари - честито ви рожденник . Много здраве , щастие късмет и любов.  bouquet
За петък става при мен . Ако искате обаче да питаме и Цоцоланка дали и е удобно тогава- имам и номера. Peace

# 18
Срещата остава за днес, 18часа - Сплендид, защото Цоцоланка утре си пътува.

# 19
Сърдя ви се Crossing Arms

# 20
# 21
# 22
Срещата остава за днес, 18часа - Сплендид, защото Цоцоланка утре си пътува.
Последно това ли остава или има промяна ?!

# 23
  • Добрич
Хм, явно всички сте на среща.

Казвам набързо дзак и запис...

Ние сме активно в пролетна ваканция, т.е. не се знае кога къде ще сме...

Мари, честит ти рожденник!   bouquet

# 24
Щяха да минат без мене на срещата ама аз нали съм нахална  Mr. Green Mr. Green Mr. Green не стана.
Не, че да ви дразня ама само може да съжалявате, че не дойдохте. Аз си тръгнах с усмивка, че и по пътя се смях сама  newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 няма казвам що  Laughing

Мари, жив и здрав да ви е рожденника   bouquet

# 25
Ленка, твоят случай само потвърждава тезата, че не трябва да се пропуска ден без да се отвори темата Mr. Green

# 26
То не само ден ами и на всеки два часа  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Гледахте ли Биг Брадър, таз е луда  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Оох, много се смея таз вечер  Laughing Laughing Laughing

# 27
Да ви почерпя с едно кафенце  Grinning Grinning Grinning

# 28
Добро утро.
iyaneva благодаря за кафенцето. Междувременно ви бях оставила снощи една бутилка вино в една торбичка на Handy (оранжева), какво направихте с винцето (домашно беше все пак) или го забравихте.....  Wink. Иначе за срещата, само може да съжаляват тези, които не дойдоха, беше ми много приятно да ви видя.... Hug
Ние с мама Цоци се изпратихме по живо по здраво до Звездата и така.....
Мари , ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕННИК ! Да ти е жив и здрав и само успехи му желая, и в личен и в професионален план !!!
Успешен ден на всички  ! newsm51

# 29
Ама защо си мислите , че тия които не дойдохме не сме искали да присъстваме и естествено ,че съжаляваме , но по стечение на обстоятелствата така се получи . Thinking Thinking

Общи условия

Активация на акаунт