Пролет, лято, есен, зима настроение във ДОБРИЧ винаги ще има.(64)

• 34 187
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
Съжалявам да и  точно за това ви се сърдя Crossing ArmsАз,ако не сте забелязали много исках да дойда.На рождения ден да оставя мъж ми сам с гоститите ли?На предната среда ме нямаше,на тази не можах да дойда и следващата явно ще пропусна понеже в края на месеца заминаваме пак за Франция,но до края на годината има време може да се засичем някъде Mr. Green

Благодаря за пожеланията за рождения  ден на мъж ми  bouquet

# 31
Междувременно ви бях оставила снощи една бутилка вино в една торбичка на Handy (оранжева), какво направихте с винцето (домашно беше все пак) или го забравихте.....  Wink.

Весе, по пътя го пихме Laughing..Не беше удобно да разливаме по чашите, домашно е все пак Mr. Green

Мари, Краси, не се сърдете..Днес Цоцоланка пък нямаше да може...Аз предлагам др.седмица пак да се видим, защото трябва да решим кога ще се срещнем с Раданов.. и без това снощи беше за кратко..вино имаме да пием Whistling

# 32
Междувременно ви бях оставила снощи една бутилка вино в една торбичка на Handy (оранжева), какво направихте с винцето (домашно беше все пак) или го забравихте.....  Wink.

Оооо, Весе страшно беше виното. Да поздравиш тоя дето го е правил  Simple Smile

# 33
Боре,разбирам решението за вчерашната среща LaughingОбаче коментари от сорта на "....който не е дошъл може само да съжалява" наистина ме дразнят,защото аз и без друго съжалявам!

# 34
  • гр.Добрич
ММММдааа и аз се подразних на Ленка, ама нали е млада - прощавам и. Simple Smile Нямаше как да оставя децата на майка.

Дамян нещо сериозно ми кашля и наобяд ще идва личната да го види. Миналата седмица сестра ми си идваха и се оказа, че тяхното дете е болно, но го разбрахме чак като се набуха върху бебките. Сега мъжо ми трие сол на главата и естествено за всичко аз съм виновна. Дано да е нещо леко и да мине бързо.
Отделно половинаката заминава на обиколка из Европата за 10 дена най-малко и ще се пръсна от притеснение.

# 35
Доре, все ние жените сме виновни за всичко ! У нас като стане нещо и аз веднага си признавам, че то няма и смисъл да се оправдавам де  Mr. Green

# 36
Доре, все ние жените сме виновни за всичко ! У нас като стане нещо и аз веднага си признавам, че то няма и смисъл да се оправдавам де  Mr. Green

При нас е обратно  Mr. Green  . Въпроса е да издебнеш момента и да започнеш пръв с  намек за обвинение или с ужасно баналното: "Аз нали ти казах...." . И мъжа ми само се чуди кого по- напред  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire, себе си или мен

# 37
Боре,разбирам решението за вчерашната среща LaughingОбаче коментари от сорта на "....който не е дошъл може само да съжалява" наистина ме дразнят,защото аз и без друго съжалявам!

Mari, несъжалявай, весело беше, но много за кратко- за Листопад си бяхме в къщи.

# 38
  • Добрич
spinki, и Жени е болна. Беше на градина само във вторник и е лепнала нещо. В сряда - кашлица и сополи в лека форма. После цялата нощ я боля едното ухо. Вчера хомепатичката каза, че най - вероятно е вирусно заболяване. Ухото от вчера е добре, но снощи цялата нощ я боля челото. Сутринта имаше разстройство и в момента е на диета. Добре, поне, че харесва сладкото от трънки против разстройство и мисля, че с него и този път спасихме положението. За сега и сополите са на изчезване. Остава кашлицата, която е сериозна и да се надяваме, че челото ще спре да я боли.

Някоя снимка от срещата няма ли да ни покажете?

# 39
Някоя снимка от срещата няма ли да ни покажете?

...Цоцоланка, като се добере до форума Mr. Green

# 40
  • Добрич
Радвам се, че сте си изкарали добре!   bouquet
Аз пък не съжалявам  Wink, защото така или иначе нямаше как да присъствам. Вчера се прибрахме чак вечерта от поредната екскурзия.

Не ми се говори за болести, Пепи пак е в дискомфорт, и май пак ще го спра от детската другата седмица.  Confused

Да се оправят всички болнички дечица!  Praynig

# 41
Признавам се за виновна  Blush няма де да ида. И ся ако и ме извините  Simple Smile аз ако бях знаела хич нямаше да пиша  Wink

# 42
Ленка,извинена си само срещу бутилка вино Mr. Green

# 43
  • Добрич
Ленка,извинена си само срещу бутилка вино Mr. Green

Или две  Wink

Да си кажа и аз за Луксор-а. Посетихме го вчера, да разгледаме, а и да разбера дали може да се празнуват рожденни дни (след 2 седмици момченцето ми има РД). Имаше заети около 5 маси, не знам на колко маси пушеха, но димът се усещаше още преди да сляза по стълбите към сладкарницата. Иначе си е приятно местенце.

Последна редакция: сб, 10 апр 2010, 09:13 от анушка

# 44

Ленка, честит рожден ден! Да си здрава и обградена с много щастие и любов!

Общи условия

Активация на акаунт