Пролет, лято, есен, зима настроение във ДОБРИЧ винаги ще има.(64)

• 34 153
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
  • Немция
Много сладка е бебораната. Иzглежда послушна, поне на снимките. Grinning

За таксите zа ТВ се вzема предполагам 4уждия опит. В Немско има сериоzна такса zа това всеки месец > zа радио от порядъка на 5 евро, zа радио и ТВ вzето zаедно около 20. На никой не му са дават ей така, но си има проверки по домовете , така 4е плащаш като поп. Даже обмисляха да въвеждат такава такса и zа компютри, но идеята zасега е само на теория.

# 661
  • гр.Добрич
По комунизма пак си имаше такса телевизор и радио, така че не е нищо ново. Остава да въведат ергенски данък.

# 662
Само дето по комунизма нямаше кабилна или Булсат Mr. Green...

Рано е за детските още - утре е края на месеца все пак Twisted Evil

Именици има ли? Живи и здрави да са и да почерпят Mr. Green

# 663
Снахата днес проверявала и и казали след 17:00ч ще има по картите  Simple Smile
Явно вече ще ги чакаме на края на месеца  Wink

Почудиха се за какво да искат пари  #Cussing out

# 664
Лелееееееееееее...какви статии се разхождат тук.......Ужас! Не съм обядвала още и не ги четох,че да не ми влияят на храносмилането.......

Честито на всички, които празнуват днес!!!!! Живи и здрави да бъдат именяците!

А...преди 11г. не даваха пиле да прелети над родилното, така че не е открай време(е...изключвам една свекърва-ромка, която брои 20лв. на санитарката в 22ч. за да и изкарат бебето, да го разповият и да видят,че бебето е мъжко!)....Та сега значи е друг режима...Така е като не продължих с ражданията в Добрич, ами се прехвърлих на тукашното........За успокоение - тук ни ТВ има, ни санитарен възел, въобще.....и двата пъти си мечтаех за добричкото родилно - на каквото и да е заприличало - пак вярвам,че ще е по-добро от благоевградското......Точно над главата ми висеше част от тавана в стаята, където бях......

Другата седмица смятаме да дишаме вече добруджански въздух.......Така че взимайте мерки да го пречистите и да няма режим на вода и ток.......

# 665
Ех мамо Цоци, в тукашното родилно и ВИП стая /и/ има, всякакви  ,, екстри '', впрочем ти сигурно си наясно какво е Добричкото родилно предполагам, къде ще го сравниш с това родилно за което говориш..... Hug

# 666
  • Добрич
По повод на статията - нищо ново под слънцето. Но щом като искат да подпомогнат Националната телевизия, нека тя да влезе в истинската си роля и да бъде в служба на обществото, а не да ми дават някакви алабализми.

А по повод на това нямам думи. Всички управляващи сме ги оплювали, който както намери за добре. Чудя се тогава, защо ги избираме - може би, да има кого да обвиняваме за всичките си неволи. И мандат след мандат, народът не е доволен, но продължава да си преизбира управниците.  Освен да се сърдим на себе си, не виждам на кого другиго.

За шевната машина, ако никой не се поинтересува от нея и на никой не му е спешна, аз бих я прибрала, имам една на ток , но още една никога не е излишна. Ще ви шия коледни шапки.
Янева, вземай машината и залягай над шапките. Дори си ги представих  Grinning

Аз също бих взела машината, но нямам място в къщи.

Цоци, чакаме те  Hug

И не на последно място, да почерпя за имения си ден /моля, не ме питайте защо - вече не ми се обяснява  Sunglasses/

# 667
Ми Креми, честит имен ден тогава, щом като имаш  Grinning

Цоци, ще се видим в градската  Laughing

# 668
Креми
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН ! Със здраве да си носиш името ! newsm51

# 669
  • Добрич
Ще взема да напиша една статия и да я публикувам където трябва по въпроса: "Защо празнува това име, днес"  Laughing

# 670
Я, Кремена с имен ден..сигурно от Камен или кремък - камък - Петър Crazy Mr. Green..Да си жива и здрава!  bouquet  

Чудя се тогава, защо ги избираме -...............

Аз се зарекох повече на избори не стъпвам Naughty

# 671
  • гр.Добрич
Честито на имениците тогава - Кеми и Пепи на Анушка.
Националната телевизия отдавна е пак софийска, защото само дават за техните проблеми. Колко ли е хонорара за да направиш репортаж от тук, че никой не праща нищо. Thinking

# 672
Честит имен ден на Пепи и Креми. Много здраве , щастие и късмет.  bouquet
Честито и на всички празнуващи.  bouquet

# 673
Честит имен ден на Пепи!

Кеми,честит мен ден!Да си жива и здрава и много щастлива!
Аз след като ти честитих преди година Цветница вече знам защо празнуваш днес Mr. Green

# 674
Очаквайте скорошно включване на Ангелчето в темичката, днес я изписват от родилното. Hug

Общи условия

Активация на акаунт