Как да укрепим имунитета на малкото дете? Имунокинд

• 58 686
  • 78
  •   1
Отговори
# 30
вярно Имуннокинд върши работа, опитвали сме и дурги варианти, но май той се оказа най-ефективен

Имунокинд е специално създаден за кърмачета, които се нуждаят от имунно укрепване. При родените недоносени деца той е много важен, защото съдейства за съзряването на имунитета и за подобряване на обмяната на веществата, особено на калция - необходим и за растежа и за имунната система. Дозата е 4 таблетки дневно във водичка. Терапевтичният курс е 3 месеца, ако се налага до 6 месеца.

# 31
Здравейте отново.Той много много не пие вода.Може ли в млякото да се разтварят?Иначе не боледува често,но аз си мислех,че е хубаво да пие нещо за подсилване.

# 32
Здравейте отново.Той много много не пие вода.Може ли в млякото да се разтварят?Иначе не боледува често,но аз си мислех,че е хубаво да пие нещо за подсилване.

Разбирам Ви, но не е подходящо да се разтвори в мляко. Като хомеопатично лекарство, хранителните продукти неутрализират ефекта. Разтворете таблетката в малко топла вода, може в малко шише, разклатете преди да му дадете и му дайте в устата 1 - 2 чаени лъжички от разтвора. След 15 - 30 минути го нахранете. Така ще влезе в режима ви преди съответните удобни за вас хранения. След като е относително здраво дете, един месец укрепване ще му е достатъчен.

# 33
  bouquet Благодаря ви много.Ще му взема лекарството,но искам да ви попитам като разтворя таблетката  във малко водичка например 30 мл и му дам 2 ,3 лъжички  останалия разтвор да го изхвърля ли ,или мога да го оставя и да му дам пак преди следващото хранене?

# 34
Здравейте, не сме ползвали този продукт, но с радост ще го включа от септ., когато тръгнем на детска градина, явно отзивите са все позитивни....може би е редно да Ви попитам...има ли проблем, че есента давам и бронховаксом? А и като се пие имунокинд, може ли да се включи и препарата против чести ангини?

Направи ми впечатление...може би е грешка, защото ми се видя много малка бройката на децата в изследването, което е цитирано в началото а темата "В мултицентровото проучване от 2008 г. са участвали 30 деца на възраст между 6 месеца до 5 години."

благодаря Ви за вниманието  Hug

# 35
Здравейте,
Бронховаксома  представлява  екстракт  от  най-честите  бактирии, които  причиняват  ангини, бропхити, пневмонии.
Моят  опит  подкрепя  тезата ,че  Имунокинд  и  Бропховаксом  се  потенцират  взаимно,  така ,че  може  да  се  дават  съвместно.
С  поздрави  д-р МАРИО Янакиев

# 36
Благодаря Ви д-ре за бързия отговор  Hug
Лятото ще следваме съветите......
Живот и здраве на есен с песен  Wink ще пиша как върви  Peace

# 37
  bouquet Благодаря ви много.Ще му взема лекарството,но искам да ви попитам като разтворя таблетката  във малко водичка например 30 мл и му дам 2 ,3 лъжички  останалия разтвор да го изхвърля ли ,или мога да го оставя и да му дам пак преди следващото хранене?

Разтворете му четирите таблетки за деня в специалното шише сутринта , давайте му 2-3 лъжички от разтвора 4 пъти през деня преди хранене, като хубаво разтърсите шишето отгори надолу десетина пъти преди всяко даване. На следващия ден - нов разтвор в същото измито шише.

Желая Ви да сте здрави!

# 38
Здравейте,
Бронховаксома  представлява  екстракт  от  най-честите  бактирии, които  причиняват  ангини, бропхити, пневмонии.
Моят  опит  подкрепя  тезата ,че  Имунокинд  и  Бропховаксом  се  потенцират  взаимно,  така ,че  може  да  се  дават  съвместно.

може ли да давам и двата продукта на бебето ми ,което е на 4 месеца???

# 39
# 40
Здравейте,

може ли да давам и двата продукта на бебето ми ,което е на 4 месеца???

Детенцето е в кърмаческа възраст, когато имунната система съзрява по много специфичен начин. Не бих ви посъветвала като педиатър да бързате с бронховаксом.

Имунокинд е единственото комплексно хомеопатично лекарство , регистрирано и изследвано в лечението на деца от нулева възраст. Специално е създаден да способства специфичните за тази възраст естествени процеси на съзряване на имунната система. Подходящ е по възраст за вашето бебе на 4 месеца.

Но ако имате въпроси и колебания, то най-добре е да ги споделите с Вашия педиатър.

# 41
Оххх,да се включа и в тази тема EmbarassedВече писах в темата за Ентерокинд и Дентокинд и моля да ме извините, че ще ви досаждам и тук,но не се стърпях да ПОХВАЛЯ и този продукт.Давала съм на сина ми много имуностимуланти,витамини и какво ли още не.Но Имунокинда е единственият продукт,който не ме разочарова.Не че не е боледувал,то с градината това е неизбежно,но боледува много по-рядко и изкарва вируса много по-лесно и бързо.

# 42
Оххх,да се включа и в тази тема EmbarassedВече писах в темата за Ентерокинд и Дентокинд и моля да ме извините, че ще ви досаждам и тук,но не се стърпях да ПОХВАЛЯ и този продукт.Давала съм на сина ми много имуностимуланти,витамини и какво ли още не.Но Имунокинда е единственият продукт,който не ме разочарова.Не че не е боледувал,то с градината това е неизбежно,но боледува много по-рядко и изкарва вируса много по-лесно и бързо.

Благодаря ви, че ни напомнихте, че Имунокинд, Дентокинд, Дормикинд, Ентерокинд и Гастрокинд са една детска серия - за лечение на преходните функционални нарушения в  кърмаческа и ранна детска възраст. Те са 5, защото са 5 състоянията - нощен плач - вместо сън, после колики, после захранване с нови храни, пробиване на зъбки и първи хреми. Лекарствата са създадени с много опитност и грижа. Бъдете здрави!

# 43
Скъпи майки,
Напомням ви, че, ако на вашето дете предстои тръгване на ясла или градина през септември, е добре да започнете с профилактичната схема на Имунокинд още от юли месец. Тези два месеца могат да ви дадат преднина пред честите боледувания и неприятните респираторни инфекции, които не са никак редки при общуването на малкото дете с неговите връстничета. Схемата е 3 пъти по 1 таблетка на ден, като можете да продължите и в първите седмици на септември, когато детето ще е подложено на стресови ситуации, особено ако за първи път става част от детски колектив. Представете си какво е да смениш сигурността и правила в дома, с правилата в детската градина- всичко е ново, странно, стряскащо. При този психически стрес децата търсят подсъзнателно успокояващите ги и познати неща, започват да боледуват често, защото вкъщи мама ще се погрижи за тях в спокойна обстановка и те ще са чувстват сигурни.

# 44
Здравейте vilence_sf ,
Идеално  е  да  отделите  10  дни  за  море  и  да  съблюдавате  правилата  за  поведение  на  детето  през  тези  10  дни.
Що  се  отнася  до  планина - според  мен  е  мнаго  добре  да  посетите  планина  със  средна  надморска  височина,  какъвто  курорт  е  Велинград.

Д-р Янакиев, бихте ли ми посочили и други курорти в България със средна надморска височина или по-глупаво казано какъв е диапазона за нея? Благодаря Ви!

Общи условия

Активация на акаунт