Yemin (Клетва) - ТЕМА 1

• 80 684
  • 688
  •   1
Отговори
# 105
Aйдееееееее, готвите ли се за лошия Серхан ?
Той тук ,както казва Гери още не е наредил гранитогресът. Joy Joy Joy Joy Joy

# 106
Цитат
Ооооооо аз такива "рабти"  много ги виждам!    оТ КОГА БЛЕНУВАМ ЗА сЕРХАН В БАНЯТА и в Клетва още в първи епизод ми го изтипосаха!     
Joy Joy :35:2 еп. го има вече в бокса, фърлих едно око, че работя Mr. GreenМале, мале как се е подредил тоз Мендерес Shocked  Лъже без да му мигне окото и то с години... А да видим кво ша прай като пристигне Лейля в Стамбула newsm78
Отивам веднага да го скивам! Grinning

# 107
Ееееееее, не трябваше така да разбира Асуман, жал ми стана за нея  Sad

# 108
Момичета, здравейте и от мен
Къде го гледате в нета, дайте линк, че днес ми се наложи да изляза преди да е свършил филма от вкъщи и незнам какво стана Crossing Arms

# 109
http://vbox7.com/collection:967952
тук ги има серийките на бг

# 110
  • София
  bouquet  bouquet  bouquet

# 111
# 112
  • гр. София
Развел се с пълномощно Shocked #Crazy

# 113
По принцип е възможно - и у нас можеш да дадеш пълномощно на адвокат, нотариално заверено, който да се явява вместо теб в съда и да се извърши разводът. Но Асуман, ако иска може да заведе дело и да развали развода, като докаже, че пълномощното е фалшиво. Тогава и бракът му с Лейля ще стане невалиден. Ама то нали е на кино ...

От всичко, което казаха, останах с впечатлението, че Асуман не е била омъжена за брат му, а само е била бременна от него. Или бъркам нещо newsm78

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 18:27 от alex_b

# 114
  • София
   Хаяти на кой е син, на двуженеца или на брат му? И какъв е този обичай да се жениш за жената на брат си? Това не е ли кръвосмешение? Асуман защо драпа да е с него, като той обича и е женен за друга? Нищо не разбирам.

# 115
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
По принцип е възможно - и у нас можеш да дадеш пълномощно на адвокат, нотариално заверено, който да се явява вместо теб в съда и да се извърши разводът. Но Асуман, ако иска може да заведе дело и да развали развода, като докаже, че пълномощното е фалшиво. Тогава и бракът му с Лейля ще стане невалиден. Ама то нали е на кино ...

От всичко, което казаха, останах с впечатлението, че Асуман не е била омъжена за брат му, а само е била бременна от него. Или бъркам нещо newsm78
Не е фалшиво , а издадено по друг повод

# 116
Хаяти е син на брат му
А тази Асуман как е могла да се ожени за брата на мъжа й, той дал клетва , а тя защо приема
Нали има пари, може и сама да го е отгледала това дете.
А бащата на Мендерес си личеше от самото начало, че ламти само за пари, затова е цялата работа, за богатството на Асуман Sick

# 117
  • гр. София
Пълномощното е истинско, но е дадено за друго Rolling Eyes,не мога да повярвам че може да се разведеш без да разбере другия и просто се учудих на наглостта на Мендерес да се разведе тайно  Rolling Eyes

Тая Асуман ме дразни, само натяква нещо, не може ли да разбере, че не я обича, на сила хубост не става, да си уредят нещата все пак имат деца Rolling Eyes А като знам какво ще стане по нататък и още по ме дразни!
Стана ясно-Асуман е богата, затова Селяхатин държи толкова на брака Rolling Eyes
Мендерес защо не се обади на Илхан, щом той го търси значи има причина Rolling Eyes Лейля можеше да и се случи всичко в Дамаск Shocked, добре че оне зи жени и помогнаха Simple Smile

# 118
Този обичай се казва бердела и е характерен по скоро
за отделни общности в Турция и в частност на територията на бившата държава
Кюрдистан . Гледахме подобна история в един друг сериал.

# 119
  • Sofia
E, няма такъв подлец и страхливец като този Мендерес - де се разведе тайно с жена си с пълномощно и да няма смелост да й каже 4 години, да лъже най-нагло и другото момиче  #Crazy Не знам как някоя от тях двете изобщо би могла да му прости това!

Общи условия

Активация на акаунт