Yemin (Клетва) - ТЕМА 1

• 80 690
  • 688
  •   1
Отговори
# 120
Какво ли не прави любовта?

# 121
а в vbox са ще ги качва ли някой?  newsm78

# 122
а в vbox са ще ги качва ли някой?  newsm78
на стр.8 момичетата са качили линк Peace Hug

# 123
 Здравейте дами,
Като се е оженил за Асуман и спасява честта, Турция е все пак! Тя е бременна и не женена. И семейството и ще я изгони без пукната пара и никакво наследство. Каменните кариери са и чеиз(така ли се пише newsm78), а не пари за черни дни.
На мен това ми е първия турски сериaл и не мога да обсъдя ни артисти, ни превод Confused

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 17:39 от so what?

# 124

Слънчево настроение и усмивки в този дъждовен ден от мен!

# 125
Здр, ще видим какво ще стане и с този сериал, но ми се струва , че няма да повтори успеха на Незабравима.Вече мн се повтарят актьорите. За Харун е ясно, но детето Хаяти не беше ли от Изгубени години, а и вчера май ми се мярна Ламия от Мелодията на сърцето.Освен това, ако сте го видели на снощната серия Харун беше с червената вратовръзка, кафявия кожен колан и кафяви обувки.Така го имаше на една от снимките на незабравима, дето Мелда на снимката беше със сатенен костюм и сандали.

# 126
Мн ме дразни облеклото на жените, въобще не ми харесва, досега най -добре са били облечени в Перла и Цвете от Изтока

# 127
Алекс б, най - сетне да открия и аз някой градски, че да се гледаме и ние от балкона

# 128
Фенка на Еда и Харун, аз от време на време слизам от балкона и пиша по малко.
Хаяти участва и в "Дъждовно време", както и прислужницата в дома на Лейля. Актьорите, които озвучават Фърат и Аслъ в "Дъждовно време", тук озвучават Мендерес и Асуман. Малко е объркващо, докато се свикне с новото амплоа, но пък е нормално - не може във всеки сериал да има чисто нови и неупотребявани актьори и озвучители.
На мен засега ми е малко муден филмът, много от сцените се развиват бавно, повтарят се безсмислено едни и същи реплики и се прекалява с мелодрамата, но ще видим по-нататък как ще продължи. Не е най-доброто, което може да се желае, гледам го не особено съсредоточено, по-скоро като фон на нещо друго, което правя в дадения момент. Затова и пиша рядко, защото няма и кой знае какво да се коментира.

# 129
Фенка на Еда и Харун, аз от време на време слизам от балкона и пиша по малко.
Хаяти участва и в "Дъждовно време", както и прислужницата в дома на Лейля. Актьорите, които озвучават Фърат и Аслъ в "Дъждовно време", тук озвучават Мендерес и Асуман. Малко е объркващо, докато се свикне с новото амплоа, но пък е нормално - не може във всеки сериал да има чисто нови и неупотребявани актьори и озвучители.
На мен засега ми е малко муден филмът, много от сцените се развиват бавно, повтарят се безсмислено едни и същи реплики и се прекалява с мелодрамата, но ще видим по-нататък как ще продължи. Не е най-доброто, което може да се желае, гледам го не особено съсредоточено, по-скоро като фон на нещо друго, което правя в дадения момент. Затова и пиша рядко, защото няма и кой знае какво да се коментира.

# 130
напълно си права

# 131
  • София
   Moже и да стане интересен филма, но на мен не ми е приятен, точно заради актьора играещ "Менгеле"- Харун. Има нещо антипатично,лукаво и злобно във физиономията и излъчването му.Не е актьор за любовна роля, по става за някой шеф на мафия или наемен убиец.Роля на жесток злобар!

# 132
Мен актьорът не ме дразни толкова визуално, а по-скоро това, че играе много дървено, на моменти пък преиграва твърде мелодраматично и затова изобщо не му се получава ролята на любовник. Губи ми се връзката с партньорките му, дори и с Лейля не се усеща тази любовна магия и страст, които искат да ни внушат режисьорът и сценаристите, стоят ми някак си изкуствено и дистанцирано. Да не забравяме все пак, че той не е професионален актьор, а бивш треньор по тенис и в тези първи роли това много си личи. В "Незабравима" е малко по-добър и разчупен, но и там не е върхът на актьорското майсторство. А и партньорките му тук не са особено атрактивни и не блестят с кой знае какъв талант. Изобщо тази любовна връзка ми стои доста пресилена и измъчена, не се усеща никаква тръпка.

# 133
Добрютро, Мацки!  bouquet
За Серханчо обаче хич не съм съгласна, че не е Убав, верно малко е вдървен на моменти, но си е убавец мамин! Лично аз няма да не му се дам,ако ме поиска! Crazy Crazy Crazy

# 134
Побут!!! Grinning Grinning Grinning
Айде бе деца сериала след малко почва!!! Grinning Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт