Yemin (Клетва) - ТЕМА 1

• 80 688
  • 688
  •   1
Отговори
# 135
Дружки,да не отнесе и този сериал солена глоба като
"Незабравима" от турския СЕМ.Тях ги глобиха заради любовта на две сестри към 1 мъж,
а тук пък маскирано двуженство,значи потрудили са се сценаристите

# 136
Гледам филма с интерес - вероятно около това ще се върти целият сценарии- с кого да бъдат
наште герои- с тези ,които обичат или с тези към които имат дълг.
Вероятно Лейля ще го напусне ,може би адвоката-храненика на баща й ще й помогне,но
тя няма да престане да обича Мендерес.И така до края - врътка тук,врътка там,къде повече
пудра или сол и серииките си вървят, а ние ще си пишем във форума.

Важното да си създаваме настроение - да ни е весело.
Айде сега от мен малко хапване и пийване в гая гадно мрачен ден

# 137
Лейлята как може да тръгне така ? После иди я намери по улиците на Дамаск...
Като на филм ,иначе някой да я е гепнал в харема и да я забули отгоре до долу.
И веднага от посолството се развъняха... Wink

# 138
Побут!!! Grinning Grinning Grinning
Айде бе деца сериала след малко почва!!! Grinning Grinning Grinning

Хахахаха, Герииии ,май нямаш търпение да "скиваш" бонбончо ?
Ама мен нещо не ме кефи ...Аз нали знаеш по кой скимтя ?! Joy Joy Joy
Тук е много лош , опитва се да се покаже в друга светлина ,но стигам само до извода ,че е Осеменител и на мъжете "ангелът " е много слаб... ooooh!

# 139

Тук е много лош , опитва се да се покаже в друга светлина ,но стигам само до извода ,че е Осеменител и на мъжете "ангелът " е много слаб... ooooh!

Ха-ха-ха-ха! Велико прозрение ,няма-що!
Гери ми тия всичките са като разгонени бикове, щом пийнат -лягат,щом чукнат някоя веднъж -тя веднага бременна.

# 140
Здравейте момичета. Филмът започва да става много интересен, а за Серхан Яваш нямам думи, в смисъл че е отново пак на високо ниво. Някъде четох мнение, че той "пак играел по същия маниер". Ами и ролята му е същата, както в "Незабравима" - на драматичен герой и 2 дами около него, и разни родители с които да се съобразява. Но вчера показа мъжко държание - защити правото си на личен живот и каза някои истини на баща си право в очите. Жалко, че го дават от 17 ч. - в You Tube няма добро качество, и днес го гледах от 5.30 ч. сутринта.

# 141
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
няма по-измислен филм от този  Shocked Shocked Shocked Shocked

# 142
Ха-ха-ха-ха! Велико прозрение ,няма-що!
Гери ми тия всичките са като разгонени бикове, щом пийнат -лягат,щом чукнат някоя веднъж -тя веднага бременна.

Как да имам търпение бе Форби - тука удря по масата, това което му липсаше досега в Незабравката - това го прави адски мъжествен в мойте очи! Направо ми ми иде не да скимтя, а да вия! горкото ми мъжле, ако знае за ква жена се е оженил, ще му се доплаче! Crazy Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Joy Joy Joy
Диткен - ние много отдавна сме стигнали до тези изводи за турското плодородие или по-скоро плодовитост! Crazy  bouquet

# 143
Няма сериал , в който някоя от жените ,бивши гаджета и любовница да не е прихванала...
Те затова са 80 милиона ,а ние само 5-6 ,като се има предвид ,че 2 милиона официално са зад граница и сигурно още толкова неофициално. newsm78
При нас усилено се лансира "ин витро" , лечение за безплодие и др .методи , а там ...хоп и от раз. Joy Joy Joy

# 144
някои знае ли какво ще се случи от тук нататък с Мендерес и Лейля.
Благодаря предварително.

# 145
Не ме  fight fight , ама и аз да си кажа мнението.За мен Клетва е сериал за Садисти ...Да ме простите ,ама много  плачене и негативни емоции трупам...не искам чужди страдания...то да имаше нещо смешно от време ,навреме ...ще ви следя  тук във форума...и от време на време от Би Ти Ви -то..Поне във форума на Клетва избухват майтапи..... Joy Joy Joy

# 146
ББ  В понеделник или във вторник Мендерес ще катастрофира и всички ще мисллят че е умрял, но жената на брат му ще разбере , че още диша и няма да каже на никой че е жив и ще се грижи за него . Лейля таман ще разбере за "втората жена" на Мендерес , а той вече ще бъде " мъртав ". Когато отиде в Айдън ще погребват Мендерес. Като се прибере ще разбере,че е бременна от Мендерес - " ин витро ". По- късно тя ще се ожени за Джихан и ще я тормози много  .
 Това е засега Simple Smile

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 20:41 от LiLiTyY

# 147
ББ  В понеделник или във вторник Мендерес ще катастрофира и всички ще мисллят че е умрял, но жената на брат му ще разбере , че още диша и няма да каже на никой че е жив и ще се грижи за него . Лейля таман ще разбере за "втората жена" на Мендерес , а той вече ще бъде " мъртав ". Когато отиде в Айдън ще погребват Мендерес. Като се прибере ще разбере,че е бременна от Мендерес - " ин витро ". По- късно тя ще се ожени за Джихан и ще я тормози много  .
 Това е засега Simple Smile
аз нямам нищо против да разкажеш и по подробно  Hug
а да попитам някой държи ли да ползваме ББ, когато говорим за бъдещите серии или да си караме направо?

# 148
[
аз нямам нищо против да разкажеш и по подробно  Hug
а да попитам някой държи ли да ползваме ББ, когато говорим за бъдещите серии или да си караме направо? [/b][/i][/color]

Аз също  bouquet

# 149
Ако всички са съгласни да няма букви нека да кажат

Общи условия

Активация на акаунт