Yemin (Клетва) - ТЕМА 1

• 80 691
  • 688
  •   1
Отговори
# 150
Като е с ББ се отличават постовете от всички останали. Аз като вляза в някоя тема за да прочета какво ще се случи в бъдеще, търся тези постове  Peace

# 151
За мен е без значение дали ще се ползвата ББ - така или иначе винаги ги чета.

# 152
Ако искате ще пиша резюмето с главни букви

# 153

За мен няма значение ,важното е да знам по-нататък какво става.Нямам търпение.
Доста съм заинтригувана. Този е първия сериал,който гледам с него.

# 154
Добрютро, Фифолети сладки!  На ви по една китка!  bouquet   bouquet   bouquet               
За мен варианта с главните букви съ6то е ОК! Важното е да знам ко става по-нататък! Grinning

# 155

Ееее , пропуснала си " Незбравима" ,когато имаш време му хвърли един поглед. Има тема и за него , малко превеждахме и някои неизлъчени серии ,но сега правим само превод в ефир.

# 156
Ееее , пропуснала си " Незбравима" ,когато имаш време му хвърли един поглед. Има тема и за него , малко превеждахме и някои неизлъчени серии ,но сега правим само превод в ефир.

Е той Серхан4о и тук е убавец, ама пък Незабравките (в Серханската тема  Wink ) сме Супер има ко да се про4ете!  bouquet

# 157
OK за резюмета без ББ.  На мен филмът ми е интересен - Zeyno Ustunishik, която играе Асуман май  има прилика с Шер (на първата страница на тази тема името й е изместено). Не съм предполагала, че ще следя едновременно 3 сериала – Незабравима, Любов назаем и сега Клетва, всички свързани с темата за семейството (вкл. архаичните  им разбирания) и по-младото поколение, което отстоява правото на личен живот в съвременния свят.
Жалко, че  Джихан, адвокатът, който обича Лейля, ще я тормози в по-късните серии (както прочетох от мненията ви). А тя е много лъчезарна и сигурно с това излъчване е привлякла Мендерес. За Серхан Яваш всички си знаем.

Последна редакция: сб, 17 апр 2010, 15:15 от Isis

# 158
И аз винаги 4ета ББ........ Peace

# 159
# 160
Здравейте, мацки !
Видях, че се чудите за белите букви, а аз хвърлям по едно око в темичката тук.
Ами при положение, че всеки може да изгледа серия напред и сериала е свършил вече в Турция,
май няма смисъл от тайнственост.
Признавам си без бой Simple Smile, че изгледах вече половината на финалната серия, за да съм сигурна в
хубавия край Simple SmileХич не обичам сериалите да имат лош край и да се разстройвам и в края.
Приятен почивен ден на всички !

# 161
Филмът е много хубав, много неща могат да се научат.

# 162
Побут!
Мацки, съвсем ли няма ко да кажете по лудницата в момента в Клетва?! Thinking Thinking Thinking

# 163
 newsm78
какво ще стане в днешната серия...... newsm78

# 164
Добро утро, Муцита!  bouquet
Джихан разкрива тайната на Мендерес, но не намира сили да каже на семейството на Лейля. Дали няма да се възползва от своите разкрития, за да раздели Мендерес и любимата му? Междувременно, Асуман се опитва да запази децата си, но Мендерес настоява да получи попечителство. Газел не може да се примири с второто си място и прави отчаяни опити да излезе от сянката на Лейля.
Това е от сайта на БТВ!

Общи условия

Активация на акаунт