Слънчо, топло усмихни се, на ЮЛЧЕТО сладко покажи се!

• 21 193
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
За неделята - с две ръце съм ЗА  newsm44 newsm44 newsm44
За семейния уикенд страхотна идея, но давайте да се разберем кога, докато не са ми направили план графика са следващия месец   Laughing
Още ме е яд, че пропуснах срещата - имах нужда от нея  Cry
Вики, предложение -  ориз със спанак или коприва  Wink

# 91
  • София
Браво Ками,за Галя  Hug А за метрото  #2gunfire защо не звънна.
1-2май ми се струва чудесно.Неделя къде?

# 92
 1 & 2  май чудесно ми звучи  newsm10
Неделята - Заимов, Борисовата или Южен парк  newsm78  33uu 

ясно аз пак се изказах неподготвена, а оградка наистина ще е необходима Laughing

Последна редакция: пт, 09 апр 2010, 15:17 от Там-там

# 93
Мими, Иве  Hug, споко оживях  Grinning
То идеята е да сме някъде на по закрито , с оградка , за да може да се  видим, че из парковете децата ще се разтичат насам натам и ние след тях.Бубето предлагаше на Владая  Embarassed, нека пише дали е удобно тази неделя  Hug
Аз май е Т вдигнах, прибрах се от работа и тръгвам след малко при хомеопатката.Чувствам се ужасно, и едан кашлица суха ме тормози  Crazy

# 94
  • София
Ува какво изискват от ДГ като документ че работиш в сферата на образованието?

# 95
  • На края на вселената!
Анкетата е готова, моля да се изгласувате.
Семейният уикенд се планува за хотелче близо до софия, неуточнено кое.

# 96
Момичета, аз гласувах за Владая, но не видях датата. Този уикенд ще бачкаме с мъжа ми и няма как. А и в неделя го дават лошо времето. Абе отвсякъде дъждовно Mr. Green З а другата седмица съм на линия.

# 97
  • На края на вселената!
Предложението мисля беше за тази неделя - 11 април, затова писах датата във въпроса на анкетата. Може да сменим обаче за 18 април, ако искате

# 98
  • София
Сменяй че времето ще е кофти.В нашия двор ще е по удобно през деня през седмицата то не че ще искате но днес имаше една приятелка на съседка другите не я гледаха добре.Съжалявам че ви подведох.Но пък за РД на децата ще ви поканя Mr. Green

# 99
  • sf
хайде- давайте предложения за семейния уикенд.
Ние сме ходили тук- беше хубаво.
http://www.bulgariaholidays.net/holiday-in-%D1%85%D0%BE%D1%82%D0 … -Bulgaria-942-bg/

Утре ще ходим на Панчарево- има ли мераклии?

# 100
  • София
Вики ако е хубаво времето ще се присъединим,кога ще ходите и къде точно?Малко се притеснявам че моите ще искат да влизат във езорото каквито са. ooooh!

# 101
  • sf
Аз ще взема на Вико гумените ботуши да шляпа по пясъка.
Ние ходим на Водопада, има и малка колибка с мноооого вкусни кюфтета  Joy
Ако решите , звънни, мъж ми ще обясни как се стига.
Дано не вали,че поне до 4-5 да откараме там.

# 102
  • София
А къде спят?
Мъж ми за 30 мин отиде за фурнети забравил си прате върна се.Отиде пак колата се заключи върна се за ключове абе веселба е от сутринта  Joy

# 103
  • sf
Ами Вероника не спи,а Вико и без туй трудно се навива за спане  Joy Ако толкова му се спи, на едно одеяло,но едва ли ще се наложи.

След малко тръгваме,но ще минем първо през Камбаните да подрънкат.

# 104
  • София
Аз разбрах за утре!!??
Сега почвам да чистя а мъж ми ще ги изведе ако мога за 1 час да свърша нещо ама колкото толкова

Общи условия

Активация на акаунт