Януарче в пясъка се рие, а майка му коктейлче пие

• 28 210
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Така е, но това беше когато е била на 10 месеца може би. Сега я къпем към 20.30 и си заспива до 7 сутринта. Ама сега я мъчат зъбките... абе банята си е ритуал - знае си след нея сън.

Ето ни и нас как вършеем в Морската цък /постоянно се връща до количката да си натиска играчката, която пееSimple Smile/

Допълвам, някой да не остане с грешно впечатление, детенцео ми е мн добричко, но разбрах, че всичко си е до дете, а и все повече сси мисля, че момчетата се гледат по-трудно..

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 23:59 от Мим

# 106

Патилина, ... Сподели за каската, откъде я купихте?

Monick, не знам как е сега в БГ, но тук при каране/возене на колело, тритонетки, триколки и всякакви такива возила, каската е задължителна. Затова има голям избор за всяка възраст. Продават ги на щандовете за велосипеди в големите магазини или в специализирани магазини за колелета.  Hug
Лорини, много е чувствителна Катерина, сладурка е тя!  Hug И Дани е любител на люлките

Радостчо, голяма пухкавелка е Анджето  Hug На Даниел още му стават някои дрешки за 9 месечни  ooooh! А какво ли ще каже Бърборанчето за Петя  Thinking

# 107
Патилина - "Медитация на гърне" е УНИКАЛНА снимка!

Самозахранките на  Матей вчера достигнаха някакъв апогей, по мое мнение. Чесън, трева, цветя, графит, който, оказва се, се разтварял от слюнка, та изглеждаше сякаш е пил мастило.  ooooh! Вълмата с косми и прах, тоалетната хартия и списанията са в ежедневното меню.  Party

# 108
  • София
Патилина - "Медитация на гърне" е УНИКАЛНА снимка!

Самозахранките на  Матей вчера достигнаха някакъв апогей, по мое мнение. Чесън, трева, цветя, графит, който, оказва се, се разтварял от слюнка, та изглеждаше сякаш е пил мастило.  ooooh! Вълмата с косми и прах, тоалетната хартия и списанията са в ежедневното меню.  Party
Като не го храниш...
Моя яде обикновена вафла. Брат му най-чистосърдечно му предложил...и на мама прахосмукачката не отказала. Толкова доволен беше, че яде - жал ми стана да му я взема.
Лорини, в кръга на шегата - да не плаче заради певицата Joy Аз тази песен не пея. Измислям си мои и той се спуква от смях. От сорта на : "Мама ще го изяде, туй сладичко бебе" и разни такива hahaha
Иначе от днес той пее Бански на лалета - Дадададададада и се опитват с братовчедка му да танцуват. Големи капии са hahaha
Днес е големия ден в градината на Бате - дългочаканото тържество. Като се знам каква съм ревла малиии. Че аз само на репетициите като подслушвах и се разплаквах, пък представям си на самото тържество...

# 109
  • София
Мим, много хубаво кличче сте направили на Елия. Дано бързо да избиват зъбките, че е голяма мъка Rolling Eyes
ПатилинкаHug Hug Следващата покупка ще е седалка за колело и естествено каска Hug
Скоро мислим да вземем на Преслав такова колело
  bouquet  bouquet

# 110
Мамчета, аз пак се позагубих. Embarassed  Гледам да свърша домакинската работа, а на компютъра отварям първо Фейса и там ми отива времето.
Изчетох " Малкия Сечко"  Grinning и новите странички. Много са ни сладки дечицата  Heart Eyes Еспа, наистина е уникален Сами на " заспалата " снимка. Настюхата и тя меднъж заспа в стола за хранене. Тя продължава да реве, но не след като е спала 1 час вечерта, а преди да заспи. Сега не иска пък да си спи в леглото. Унася се и като усети,  че ще я слагам, почва да реве. От няколко дена спи на леглото под батко си ( нали им взехме двуетажно легло). Аз първо лягам с нея и после я оставям сама. Неудобното е, че леглото няма прегради и слагам едни одеала  ooooh! Та така с нас. Още не ходи, май ще бъдем от последните, ако не и последните, проходили.
Патилина, браво на Дани за крачките. И на мен ми прилича на австралийче  Grinning
Дони, много ти е хубва новата визия  Grinning
Сиситу, няма случайни неща. Щом е момченце, така е трябвало да бъде, а и толкова много ще си играят, като им е малка разликата. И аз се съгласявам с предложението да покажеш коремчето   Wink
Били- били, щом като Габи  е свикнала с майката ти, значи няма за какво да се притесняваш, но ако пък ще мислиш постоянно и ще се измъчваш, тогава пък не я пускай.
Лорини, аз не съм й пяла " Мила мамо" , но мога да пробвам  Wink
Бръмче, много са ти сладки мъжете!
 Паста за зъби още няма да купувам- Настюхата има 5 зъба  Mr. Green
Ето и моето въпросче. Мисля скоро да я отбивам и се чудя вечер преди лягане да й давам ли мляко при положение, че ще вечеря? На баткото му давах кисело мляко, ама той много и не вечеряше. Та сега се чудя да давам ли мляко и ако да- какво да бъде (кисело или адаптирано)?
Ето и една снимка от нас за финал

# 111
Здравейте!Почнах да ви пиша от сутринта,накрая го затрих и чак сега имам време да седна да драсна някой ред.
Мим,твоята Елия е голяма сладурана  Grinning.Маги по същия начин бяга,а не върви и като си играя по същия начин се връща за да натисне някоя играчка за да свири и тя докато бяга да танцува/това ще рече въртене в кръг вдигане на краката ,въртене на главата/.Станала е голяма фога,ако знаете как се кара кракомобил ,вдига го на задните гуми,скача с него и танцува с него.Всичко това води до падания,което пък означава побеляване на косата ми.Аз съм неотлъчно до нея,не съм я оставяла да се движи сама из апартамента винаги сме заедно,ако ми се наложи да отида до тоалета например я слагам в столчето за хранене ,където я вързвам и и пускам Клуб Мики Маус  Heart Eyes.Притеснява ме това,че Маги не може да пада,не се сеща ,че може да подложи ръце или пък да седне на дупе  Sad,като талпа пада и после страхотен рев,не се и опитва да стане сама.
Като се замисля,може и аз отчасти да имам вина защото по думите на сестра ми съм все след нея и не я оставям да пада ,че да се научи.Ама как да я оставя да се разхожда като тя върви напред и гледа настрани,винаги държи по нещо в ръцете,танцува,върти се,как да я оставя......
Много смела стана,изведнъж...
Лорини,аз пея на Маги от както се е родила.Преди не знаех целия текст на нито една песен,а сега знам толкова много,ама все детски.Измислям си и разни мои ,удрят ме разни поетични музи  Blush,пък и не пея тихо... Joy,мъжът ми се смее,ама и съседите сигурно.На голяма артистичност ме избива,ама и като имам и такъв фен като Маги ,от бебе ми се радва и пее с мен.На песничката "Мила моя мамо" преди месец,два докато я пеех на Маги и тя започна да ми приглася " Мама,мама......",казвам ви направо ме разплака....
Сиситу,и аз искам да видя коремчето,да ти кажа и аз мисля ,че когато децата са от един пол е по добре,както и финансово докато са малки/за дрешките и играчките/,така и като пораснат повече ще си споделят,ще излизат заедно и ще са по близки.Най - важното Точица,то май вече е голям "Точко" да се роди жив и здрав.
pepi_slanchogledche,голяма ти е сладуранка и много си приличате.

Оф да щях да ви кажа,обрива по точно екзема,не и минава  Sad,затихва и пак се появява,последно казаха атопичен дерматит,но имам чувството ,че просто се измъкват с това,а от какво се получава никой не ти казва.

И накрая ето ни и нас:

# 112
На Даниел още му стават някои дрешки за 9 месечни  ooooh! А какво ли ще каже Бърборанчето за Петя  Thinking
Какво да каже.... 7 кг, 71 см (утре ако усп-еят да я измерят ще дам  точни мерки!) Ето нагледно:

Дънки- 0-1 месец ooooh!

А ето и по темата със заспалите дечица:

# 113
Моник много е хубаво колелото, ама и ти ще има да тичаш много. Joy
Бърборанчето и 5 кг да е Петето си е прекрасна. Много е сладка като спинка. Heart Eyes
Мим и Елия не е от най кротките. Много ефикасен фитнес си има таткото.  hahaha
Лорини и аз като Дони си измислям песните.За всяка ситуация (като яде,при смаяна на памперс и т.н.) си имаме определена песен.
Радостчо то и Крис носи големи (за 2 год), ама за 3... Shocked Да ти е жива и здрава. Hug
Паталина много сладък тоя Дани. Hug

# 114
Много хубави деца, бееее Grinning Grinning Grinning

Мим, ама Елията освен бонбон и голяма панта била! Трябва по-често да ни пускаш клипчета.

Пепи, добре си се завърнала! Тоя фейсбук ще му се накараме, да знаеш. Настюхата верно ти е одрала кожата! И какви сте й двете усмихнати и хубави.

Ванила, много сте пораснали. Маги е същинска малка госпожица. И Анджито в началото не знаеше как да пада, и бях в стрес непрекъснато. Но като й показвахме известно време и почна да схваща каква е идеята. В повечето случаи, де Grinning

Бърборанче
, всеки път като пуснеш снимки на Петето и се чудя как може да е толкова сладка Hug Вие почнахте ли да се настройвате за пътуването? Че то не остана!

Аз както скоро се оплаквах че Анджито на се гушка, от две нощи спи завряна в мен и при всеки опит да я сложа в нейното легло, следват диви истерии. Май и нея яко я тормозят зъбките.

За песничките- и аз ги пея разни измислени като "Мило мое Анджи, сладко малко Банджи"(Банджи е художествено съкращение на бебе Анджи) и тя си припява. Вечер пеем "нани-нани бебе".

Лорини, може просто мелодията да я натъжава. Сериозно, и при нас се случи на два пъти. Имам един диск-саундтрака на филма "Фантомът от операта". Направо го обожавам, но музиката е доста разчувстваща. Анджелика беше на няколко месеца като и го пуснах и орева всичко. Оттогава не съм го пускала. Втория случай-на Свети Валентин, баща й ми подари пеещ балон. Само като го чу и започна да плаче със сълзи. Балонът още е вкъщи, в другата спалня и наскоро без да искам го бутнах и запя....тя го чу в хола и рееев.

Моник, и аз тези колела много ги уважавам, ама не е ли още рано newsm78 Някъде май ги гледах че пише че са за над 3 год.

Ами Накри, те се водят за 2-3 год. Така пише на етикета. Сигурно е специфична номерация за Англия. Стават й ,само ръкавите навиваме Embarassed

Еййй,за малко да забравя, снощи за взема да забравя един шоколад в хола на шкафа. И ние с баща й в кухнята. По едно време много тихо стана нещо и като гледам нашта ръфа ли ръфа шоколада, че и лешниците и цялата се намазала Laughing hahahaИ като и го взех се тръшна на пода и реееев...Така че напредваме - захранена е и с шоколад Mr. Green

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 18:25 от Радостчо

# 115
здравейте ние лепнахме гадна настинка и сега сме затворени вкащи,имаме сополи кашляме много и не спи спокойно ...ужас,ама ко да се прави дока каза че пролетта е най гадния сезон за децата.

# 116
Ами Накри, те се водят за 2-3 год. Така пише на етикета. Сигурно е специфична номерация за Англия. Стават й ,само ръкавите навиваме Embarassed

Ми тук при нас са 12,18,24,30 и 36 месеца. После започват 3,4 и 5,6 год. То си зависи и от марката де, например HM са така както казваш ти 2,3 год. Крис носи 18,24 месеца, но тези 2,3 год. са му големи. Wink

# 117
Гери последната снимка е просто уникално сладка...Петя е прекрасна  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
а тея адидасчета и ние ги имаме от ларедут Simple Smile
относно пеенето и аз постоянно си измислям, от няколко дни и пея на английски разни песни, че ме хвана музата и пея за Incy Wincy Spider...
а иначе и тя ми припява много...или си казва какво да и пусна на компютъра или да и пея...пипи- за пипи дългото чорапче, мао-мао за чело коте книжка, мама за мила моя мамо(само на нея плаче), па-па за патешка история и патето яки...и само ми бута ръката към мишката, за да и сменя песните...а пък като свърши песента и се почва пак-пак...и дори да се е заиграла пак се усеща като свърши песничката...

# 118
  • Варна
Първо....Лорини, мила, да не би да нямаш мъж в последните дни, че си така активна Laughing
Второ, това с люлката....напоследък Елия само така и в колата заспива, а преди и в количката, но....уви!!!
Трето...Бърборанче, Елия както е 11кг и 75см, дрехите са ни основно за 6 месечни...
Четвърто....ха НАЗДРАВЕ  hahaha аз напоследък покрай стреса с бягащата Елия вечер само поркам, добре, че поне спи цяла нощ.....

И ние сме на Адидас, ОБАЧЕ, много и спарват крачетата, направо са и мокри краката, от обувките ли е?

# 119

Четвърто....ха НАЗДРАВЕ  hahaha аз напоследък покрай стреса с бягащата Елия вечер само поркам, добре, че поне спи цяла нощ.....

Наздраве сватя - пропихме се покрай тия деца  Joy  newsm24
Моят синковец пък напоследък заспива само легнал върху баща си. Много са сладки, но не знам какво ще правим с приспиването през деня, когато свърши езиковия курс на баща му и трябва да се връща на работа  newsm78 . Да не говорим, че и малко ревнувам  Blush Знам, че съм ужасна, но напоследък го ревнувам от всички - май просто отказвам да приема факта, че бебето ми се превръща в детенце.
Днешния отчет за пакости е слаб - успя да разлее само една бутилка от литър и половина минерална вода и чаша кафе върху себе си  Mr. Green . Или той е по-кротък, или аз задобрявам в превенцията  Mr. Green
Хайде лека ви вечер  Hug

Общи условия

Активация на акаунт