Януарче в пясъка се рие, а майка му коктейлче пие

• 28 712
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
 Ели,Гери страхотни са Петя и Александрина...ама, ще се караме , само ни пускате някакви мухи, (на нас майките с момчета) та се размечтаваме за сладки госпожички като вашите!
Даммм. Не знам, но имам шесто чуство, че аз все мъжки ще имам, та все си се отешавам с мисълта, че е по добре да са от един пол. Rolling Eyes Но ако господ реши да ми даде и едно момиченце ще съм на седмото небе. Нищо де аз до момиче ще карам. Laughing

# 331
Ели,Гери страхотни са Петя и Александрина...ама, ще се караме , само ни пускате някакви мухи, (на нас майките с момчета) та се размечтаваме за сладки госпожички като вашите!
Даммм. Не знам, но имам шесто чуство, че аз все мъжки ще имам, та все си се отешавам с мисълта, че е по добре да са от един пол. Rolling Eyes Но ако господ реши да ми даде и едно момиченце ще съм на седмото небе. Нищо де аз до момиче ще карам. Laughing
Ох, и аз така, Накри  Whistling Много ми се иска да купувам розови дрешки, роклички, шнолки и всякакви други екстри  Embarassed Но съм 99.9 % убедена, че 10 деца да имам - все ще са момчета  Whistling Пък и не ми се занимава да работя на принципа проба -грешка...
И малко констурктивна критика - Утешавам се пише  bowuu Нима си мислите, че "Отделът за борба с правописните грешки" почива Joy ?!?
Лек ви ден на всички  Hug

# 332
Здравейте и от мен.
Прекрасни снимки  Heart Eyes. Абе нашите януарчета най-хубави от всички  Flutter.
На въпроса: не знам дали бих направила аборт. Вероятно не, изключвам показания, които го налагат. Честно да призная, сега обичам Марти много повече от преди. Сега ми харесва повече и ми е много по-лесно. Чак се чудя на тези дето разправят, че с малко дете е по-лесно - нищо подобно - колкото е по-голямо детето е толкова по-лесно за мен.
Колкото до непланираните бебета - ами ако стане - добре дошло. Току виж сме успели да се преместим в по-голямо жилище. Вярвам, че има хора, които не мислят че ще стане и в един момент биват "изненадани".
Хайде лек следобед.

# 333
Днес попаднах на тази статия и понеже е в потвърждение на доста мои мисли, я споделям с вас:  http://www.biberonbg.com/info/maichina_hipnoza.htm Дано ви хареса!  Embarassed
Бърборанче, Петя не е лоша, всички дечица имат такива фази, рано или късно, просто те изпробват нашите реакции, експериментират какво може и доколко. Силно да я гушнеш  Hug
Елена, освен че е по-лесно сега с децата, е и по-интересно, толкова е приятно като вече почти всеки час научава нещо ново и го повтаря с радостна усмивчица, доволно от себе си ...  bowuu Hug 
Ели, Александрина е невероятен бонбон, такава чаровница  Hug
Доника, прекрасни са твоите палавници - толкова солидарни милите  Hug
А за неплануваните бременности, никой да не се чуди  Naughty, че току виж дръпнал "дяволчето". Моят големия син така се получи -точно когато дъщеря ми навърши 1 годинка...  Rolling Eyes и аз наистина мислих за аборт в началото  Embarassed,бях студентка редовно, нямаше място в миниатюрното жилище при свекърва ми, никой не ми помагаше... Но сърце не ми даде да го направя, представяйки си как прекъсвам нещо толкова красиво.. И слава Богу, сега са си дружки и много се обичат и грижат един за друг. И винаги е било така...
А сестра ми има бременности и със спирала, и със хапчета, така че... умната  Mr. Green
Хубав и усмихнат ден на вас! и приятно слънчице да ви радва  Peace
Усеща се липсата на Еспа, Еспааааааааааааа, кажи че сте ок с градината и работата  Hug

# 334
Здравеите момичета, голямо честито от мен на новите бременлиики, лека бременност и едни здрави красиви бебчета ви пожелавам от сърце. Ние сме добре, аз на работа, Габка вкъщи с баба. от септември я пускам на детска градина.
Момичета имам едно въпросче , след като отбих Габи, преди около 2 седмици маи ще станат. и сега тя не иска да яде никакво мляко, нито кисело нито прясно нито адаптирано и сега се чудя какво да правя че тя нали все пак трябва да има някакво млечно ядене, даваите съвети какво да правя? newsm78

# 335
# 336
Влизам съвсем набързо, за да ви покажа снимка от вчерашната ни случайна среща с Пепи ( Пепче, виждам те, че си на линия  Wink Wink Wink).
Ние си имаме леля на гости и по цял ден скиторим по паркове, градинки, кафета, вечер хапваме в някой пъб, Александрина си има вече фен клуб в едно заведение  Wink. В петък живот и здраве сме планирали екскурзийка до Търново и Арбанаси. Приятна вечер на всички и весели празници!

Последна редакция: нд, 09 май 2010, 09:23 от elli_g

# 337
  • София
Преди да е изтекъл деня да честитя имения ден на Ирко !!! Бъди жива и здрава най-вече Simple Smile
Та въпросът ми всъщност,  както намекна Бърборанчето въобще не беше хипотетичен...Бях ви споменала, че имам проблеми. И на мен както на Любито ми закъсняваше 8 дни. За пазене - пазели сме сме - мъж ми не се и съмняваше в грешка. "Жоро" каза, че е невинен, но проклетия цикъл все си го нямаше. Няма и бременност и докторката планираше след празниците да го предизвика. Вкарахме се в размисли и страсти - роднина на свеки така родила третото си дете. Честно казано, въпреки, че съм за 3 деца - не ни е сега момента. Та ми беше любопитна вашата гледна точка. Тази вечер, след като се поуспокоих психически малко - взе, че ми дойде....Баш утре за годишнината Embarassed Joy
От 5 дни и Гого не е кърмаче. Отбиването мина много добре - без драми от негова страна и без пълни гърди от моя. Е, навикът е лоша работа - все още като ревне нощем и ми иде по инерция да го гушна и да му тикна ц....а. Та Били, чудя се какво да ти кажа - моя си пие мляко АМ, посвиква и с кисело. Гледам да ги редувам. Пробвай да и дадеш кисело мляко с бисквити, с плод. Хриси го излъгах да пие прясно мляко с разтворимо Нестле банан.
Ели, много си приличате със сестра ти Wink
Ау, щях да пропусна да се поФаля - днес ударих кьоравото. От един магазин купих на Гого пролетни обувки и сандали за 8 лв...взех само 4 чифта. Набук с естествена кожа стелка. Не знам крадени ли са, контрабандни ли са, но в този магазин винаги имам страхотни попадения Joy
Хайде лека ви вечер, че снощи за мен тя не беше такава Sad

# 338
Не съм влизала няколко дена  и сега съм толкова приятно изненадана от новината на Ели! Вчера се видяхме, а аз да не знам каква е работата  Laughing Много, ама много се радвам!  Hug
Моник, много хубаво и трогателно си разказала за научаването за забременяването ти.
Искам много да пиша, ама ще се опитам утре, че стана късничко Wink
Лека от мен!  Hug

# 339
Честит празник  на всички и имен дeн на имениците/size]

Ели , поздравления , гуш и  ти пожелавам лека бременост и сладко бебче на финала Hug. Учуди ме , незнаех ,че Алекс е инвитро зачената . То и аз без малко да се подлижа на тази процедура,  ама взех ,че забременях след 3-4 год. опити .

bili_bili , не знам какво да те посъветвам  newsm78 . Сигурно си пробвала към млякото да добавиш съвсем малко захар . Дуго не се сещам . Нека и другите момичета се включат, ако  не -питай в " захранващия " форум.

И отново виждам  най- хубавите дечица на света . Страхотни и пораснали са всички .

Пепи , Настюхата проходи  ли ?

# 340
Ей Дони, да не съм те обидила нещо? Просто ми е странна темата за контрацепцията, защото  както Бубс каза няма 100 % ефективен начин за контрацепция, така е,  но според мен ако се прилага правилно ефективноста се доближава до 100 те процента  Naughty Единствения начин на контрацепция, който не приемам е споменатия от babyblue  "прекъснат полов акт"...сори, но за мен такова нещо НЕМА. Вярно, че в голяма част от случаите работи, но за мен решиш ли да го практикуваш винаги трябва да имаш едно наум, че може да получиш бебче на финала  Joy Даже бих го препоръчла на хора, които искат бебе, но не могат да вземат решение кога  Heart Eyes
А иначе, ми ...ще ти отиват 3 деца  hahaha, но я поизчакай малко, че съвсем ще луднеш  Hug

# 341
Добро утро.

Честит имен ден на всички именници!

Честит имен ден на Георги на Доника  Heart Eyes

Да сте много здрави Дони.

Аз съм още далеееч от отбиване и спокойно съм в категория "дългокърмещи"  Crazy.
Напоследък взех да се "сблъсквам" с действителността по детските площадки. Много гняв и много агресия, направо чак думи нямам да намеря  ooooh!.

Били и аз не знам какво да те посъветвам.
Дони, какви са тези обувки. Искам и ааааз  Crossing Arms.

ЛЕк чудесен ден.

# 342
  • Варна
Честит имен ден на Гого на Доника, и на баткото на Пепи!!! Да са живи и здрави и с гордост да си носят имената!!!   bouquet

Пускам едно клипче от торнадото Елия в банята - цък

# 343
Честит имен ден на Гого на Доника, и на баткото на Пепи!!! Да са живи и здрави и с гордост да си носят имената!!!   bouquet

Пускам едно клипче от торнадото Елия в банята - цък

Мим, малко спам, ама клипчетата на Елия ме побъркват. Винаги си ги пускам по няколко пъти:) Гоялма е щурачка  Hug

# 344
Честит имен ден на Гого на Дони, на Гого на Билянчето, на Бърборанчето и на всички, които имат повод да празнуват!Аз се захващам да готвя и по- късно ми се иска повече да пиша.  Wink
Натали, още не е проходила Настюхата. Май ще сме последни.

Общи условия

Активация на акаунт